Αρχική

/

Computing

/

Laptops-Tablets- iPad

/

Laptop - MacBook

Laptop - MacBook

Βρέθηκαν 127 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 127 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3 4 5

Το laptop που σου ταιριάζει

Στις μέρες μας τα notebook είναι ίσως η καλύτερη λύση για να αποκτήσεις το δικό σου υπολογιστή αφού κάνουν τα πάντα και επιπλέον μπορείς να τα μεταφέρεις και να τα χρησιμοποιήσεις σε ταξίδια. Σε εμάς θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα notebook υπολογιστών με μοντέλα από του μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως η Sony, η Toshiba, η HP, η Lenovo και πολλοί ακόμα.
Αν πάλι προτιμάς κάτι σε Apple, μην ανησυχείς αφού έχουμε όλα τα Macbook της αμερικανικής εταιρείας, είτε το απλό Macbook Air είτε το εντυπωσιακό Macbook Pro Retina. Φυσικά, μπορείς να περιμένεις πολλές προσφορές και πάντα τις καλύτερες τιμές.

​Εφόσον ψάχνεις notebook για καθημερινή χρήση, σου κάνει κάποιο ακόμα και με 1-2GB μνήμη και μονοπύρηνο επεξεργαστή. Αν θέλεις multimedia και υψηλές επιδόσεις, βρες notebook με 15άρα οθόνη, πολύ μνήμη και μεγάλο σκληρό δίσκο. Αν παίζεις παιχνίδια, πρέπει να έχει πολύ μνήμη η κάρτα γραφικών και τουλάχιστον οθόνη 15 ιντσών. Αν θέλεις ένα γρήγορο notebook για καθημερινή χρήση με μικρές διαστάσεις και μεγάλη αυτονομία, τότε σίγουρα χρειάζεσαι ένα ultrabook.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα