Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
202285

Dji Osmo Mobile 3

109.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
87.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Dji Osmo Mobile 3

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

202285
Dji Osmo Mobile 3

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Osmo Mobile 3 είναι ένας φορητός σταθεροποιητής 3 αξόνων για το smartphone σου και είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει άνετα σε κάθε χέρι. Μπορείς να το πάρεις μαζί σου οπουδήποτε, μετατρέποντας το smartphone σου σε μια κινηματογραφική εργαλειοθήκη.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Gimbal
Συμβατό με: Universal
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Site: http://www.dji.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

DJI Osmo Mobile 3:

Σταθερές και ομαλές κινήσεις

Το Osmo Mobile 3 κατασκευάστηκε για να κινηματογραφεί εν κινήσει. Απλά επίλεξε το θέμα σου και ακολούθησε το, η τεχνολογία ActiveTrack 3.0 εξασφαλίζει σταθερότητα στις λήξεις σου. Είτε πρόκειται για μικρές δονήσεις από ένα skateboard είτε για πιο έντονη αστάθεια από το άλμα, αυτός ο σταθεροποιητής smartphone παραμένει σταθερός.

Ο χρόνος σε κίνηση

Μετάτρεψε τις καθημερινές καταστάσεις σε απίστευτες στιγμές με το Timelapse. Τράβηξε λουλούδια που ανθίζουν και κυματιστά σύννεφα, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις τους σε μια σταθερή λήψη. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η λειτουργία Slow Motion, σου επιτρέπει να απαθανατίσεις κάθε λεπτομέρεια σε αργή κίνηση.

Dolly Zoom

Για τους πιο επίδοξους κινηματογραφιστές, το ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο ζουμ, σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς πλήρως την κάμερα του smartphone από τη λαβή σου με πιο ρεαλιστικό, κινηματογραφικό ζουμ. Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις με ζουμ, ένα οπτικό εφέ που μπορούν να παράγουν μόνο τα επαγγελματικά σετ κινηματογράφου.

Αποκάλυψε έναν μεγαλύτερο κόσμο με πανοραμικές φωτογραφίες

Οι περιπέτειες, μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε σε εκπληκτικά τοπία και με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Απόλαυσε αυτές τις στιγμές με πανοραμικές λήψεις 180 μοιρών. Το Osmo Mobile 3 κινείται αυτόματα για να συλλαμβάνει πολλές φωτογραφίες για να δημιουργήσει μια ενιαία εικόνα.

Ελαφρύ και φορητό

Τώρα, μπορείς να πάρεις την ιστορία σου οπουδήποτε. Το Osmo Mobile 3 είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής σύνθετο υλικό που μειώνει το βάρος σε μόλις 405g, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Επίσης, ο τροποποιημένος σχεδιασμός του υποστηρίζει τώρα πιο συμπαγές δίπλωμα για αυξημένη φορητότητα. Μετακινήσου, τράβηξε φωτογραφίες και μοιράσου τις με το Osmo Mobile 3.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Gimbal
Συμβατό με
Universal
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.dji.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια