184438

Tycoon TS2MVI32-12

Κλιματιστικό Inverter

Tycoon TS2MVI32-12
Κλιματιστικό Inverter

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

184438
Tycoon TS2MVI32-12

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Κλιματιστικό Inverter Tycoon TS2MVI32-12 12.000 BTU με μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 για μειώση του κόστους συντήρησης και προστασία του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας: Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 12.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 12.000 (3800-14200)
Θερμική απόδοση (Btu/h): 13.000 (3700-14400)
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Tycoon TS2MVI32-12 Κλιματιστικό Inverter

Συνδύασε μέγιστη αποδοτικότητα με εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της ενεργειακής κλάσης Α+++
Μείωσε το κόστος συντήρησης και προστάτευσε το περιβάλλον με το Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32
Άριστη απόδοση ακόμη και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες θερμοκρασίας μέσω της εξελιγμένης Λειτουργίας Ψύξης
Ειδικό πρόγραμμα Hotel Menu για την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα

Α+++ Ενεργειακή Κλάση

Εκμεταλλεύσου τον ιδανικό συνδυασμό άριστης επίδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ που διαθέτει το κλιματιστικό Tycoon.

R32 - Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Εξασφάλισε μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σου και αύξησε την ενεργειακή του απόδοση χάρη στο R32 Οικολογικό υγρό. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Εξασφάλισε την άριστη απόδοση του κλιματιστικού σου σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες θερμοκρασίας, ακόμη και στους -15°C, μέσω της ειδικής λειτουργίας Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες.

Hotel menu

184438-t6

Το Hotel menu είναι ένα σύνολο λειτουργιών που εξασφαλίζει τη καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών. Η χρήση του βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε κλιματιστικά που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσω του Hotel Menu, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα θερμοκρασιακά εύρη λειτουργίας του κλιματιστικού, εξοικονομώντας έτσι έως και 70%. Το πλήθος των επιλογών και οι ποικίλες εφαρμογές αυτού του ειδικά σχεδιασμένου Menu, εγγυώνται εξαιρετικές συνθήκες και μέγιστες αποδόσεις, καθώς επίσης και επέκταση της ζωής των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης σου.

Ρύθμιση κατώτερης και ανώτερης θερμοκρασίας λειτουργίας

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται άριστες συνθήκες στο χώρο, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια στο μέγιστο δυνατό. Η επιλογή για προσαρμογή συγκεκριμένου θερμοκρασιακού εύρους λειτουργίας - Ψύξη: επιλογή κατώτερης τιμής 17°C και ανώτερης 24°C / Θέρμανση: επιλογή κατώτερης τιμής 25°C και ανώτερης 30°C - είναι αυτή που θα σου χαρίσει έως και 70% εξοικονόμηση στη κατανάλωση ρεύματος. Έχοντας προσαρμόσει τη θερμοκρασία λειτουργίας που επιθυμείς, εμποδίζεις το χρήστη από το να επιλέξει μέσω του τηλεχειριστηρίου οποιαδήποτε διαφορετική θερμοκρασιακή τιμή, χαμηλότερη ή υψηλότερη.

Υπενθύμιση καθαρισμού ή αντικατάστασης των φίλτρων

Βασικό πλεονέκτημα του Hotel Menu, αποτελεί η υπενθύμιση καθαρισμού των φίλτρων. Μπορείς με απλά βήματα να προγραμματίσεις την υπενθύμιση καθαρισμού και να ξεγνοιάσεις από το άγχος προγραμματισμού ελέγχων στη διάρκεια του έτους. Έτσι, όχι μόνο φροντίζεις για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής των κλιματιστικών σου και τη σωστή συντήρησή τους, αλλά μπορείς να παρέχεις και στους ένοικους των δωματίων σου άριστη και υψηλής ποιότητα ατμόσφαιρα στο χώρο που διαμένουν. Με την υπενθύμιση καθαρισμού των φίλτρων, ενισχύεται εξίσου σημαντικά η μείωση την κατανάλωσης, αφού ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με εκείνο που δεν συντηρείται σωστά.

Πρόσθετες λειτουργίες ασύρματου χειριστηρίου

Η ποικιλία των εφαρμογών που βρίσκει το Hotel Menu, οφείλεται και στις υπόλοιπες λειτουργίες που περιλαμβάνει όπως εκείνη της αυτόματης επανεκκίνησης, της προστασίας από την προσαγωγή κρύου αέρα στη θέρμανση καθώς και της δυνατότητας απομνημόνευσης της θέσης των περσίδων του μηχανήματος. Το Hotel Menu θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σου ώστε να διαμορφώσεις τις καλύτερες συνθήκες για τους ενοίκους της επιχείρησής σου.

Λειτουργία Ύπνου

Ενεργοποίησε τη λειτουργία Sleep κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίσεις τη χαμηλότερη στάθμη εξοικονομώντας ενέργεια στο μέγιστο βαθμό.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Εξοικονόμησε χρόνο μέσω της αυτόματης λειτουργίας επανεκκίνησης που διαθέτει το κλιματιστικό Tycoon επαναλειτουργώντας της μονάδα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και διατηρώντας τις ρυθμίσεις που αρχικά είχες ορίσει.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

Ρύθμισε την αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου για να προγραμματίσεις με ακρίβεια το χρόνο χρήσης όταν λείπεις από το σπίτι ή κατα τη διάρκεια του ύπνου.

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 ταχυτήτων

Εξασφάλισε άνετη ροή αέρα στο χώρο σου, με έως και 12 στάδια ταχυτήτων εσωτερικού ανεμιστήρα για να απολαμβάνεις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας.

Εξωτερικός Ανεμιστήρας 5 Ταχυτήτων

Σταθερότητα, άνεση σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας μπορούν να επιτευχθούν μέσω της λειτουργίας του εξωτερικού ανεμιστήρα 5 ταχυτήτων που διαθέτει το κλιματιστικό Tycoon.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Προστάτεψε το κλιματιστικό σου μέσω της δυνατότητας αυτοδιάγνωσης βλαβών που αναγνωρίζει την ασυνήθιστη συμπεριφορά του κλιματιστικού και κατ' επέκταση εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος.

All DC Inverter

Εξασφάλισε σταθερότητα απόδοσης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες μέσω της τεχνολογίας DC Inverter που διαθέτουν όλα τα κλιματιστικά Tycoon, στις εσωτερικές- εξωτερικές μονάδας και τον συμπιεστή.


Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας
Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)
12.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h)
12.000 (3800-14200)
Θερμική απόδοση (Btu/h)
13.000 (3700-14400)
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης
A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER)
6.1
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP)
4.0
Ψυκτικό Υγρό
R32
Ιονιστής
Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr
1.2 lt
Συνδεσιμότητα
χωρίς Wi-Fi
Λειτουργία Follow me
Όχι
Ψυκτική Ισχύς
3.5 kW
Θερμική Ισχύς
2.6 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη)
201
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση)
805
Συνιστάται για Χώρους εως m2
28
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας
40/34/26/22
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db)
53
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας
56
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db
65
Επιπλέον
Hotel Menu
Βάρος σε Kg
7.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
285 x 805 x 194
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β)
550 x 700 x 275
Εγγύηση Προμηθευτή
5 έτη στο μοτέρ, 2 έτη στα λοιπά μέρη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.tycoon.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 369.00" data-currency="EUR" data-name="Tycoon TS2MVI32-12" data-url="https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/184438-tycoon-ts2mvi32-12" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/184438-l.jpg" data-description="Κλιματιστικό Inverter Tycoon TS2MVI32-12 12.000 BTU με μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 για μειώση του κόστους συντήρησης και προστασία του περιβάλλοντος.">