Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
186490

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας: Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 18.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 17.060 (3.412-20.472)
Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 18.000
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h): 20
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α+++
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Mitsubishi MSZ-LN Κλιματιστικό Inverter

Λαμπερός και πολυτελής σχεδιασμός

Σχεδιασμένη να συμπληρώνει τη σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, η σειρά LN διατίθεται σε τρία χρώματα ειδικά επιλεγμένα να ταιριάζουν με φυσικό τρόπο όπου και εάν εγκατασταθούν. Όχι μόνο ο ελκυστικός σχεδιασμός, αλλά και η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και η άνεση λειτουργίας προσθέτουν ακόμα περισσότερη αξία σε αυτή τη σειρά.

Η σειρά κλιματιστικών LN διατίθενται σε μαργαριταρένιο λευκό, ρουμπινί και μαύρο, για να ταιριάζουν σε χώρους με διαφορετική αισθητική. Η εμφάνιση της εσωτερικής μονάδας διαφέρει ανάλογα με το φωτισμό στο χώρο, προσελκύοντας πάντα την προσοχή. Η τεχνολογία βαφής Master Craftsmanship έχει ως αποτέλεσμα έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, προσφέροντας βαθύ χρώμα στο φινίρισμα και αίσθηση κορυφαίας ποιότητας.

Τηλεχειριστήριο

Όχι μόνο οι εσωτερικές μονάδες, αλλά και τα ασύρματα τηλεχειριστήρια είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα. Κάθε τηλεχειριστήριο ταιριάζει με την εσωτερική μονάδα, ακόμα και στην υφή.

Ψυκτικό υγρό R32

Οικολογικό υγρό

Xάρη στο ψυκτικό υγρό R32 εξασφάλισε μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σου και αύξησε την ενεργειακή του απόδοση. Επιπλέον συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Διπλό Πτερύγιο

Άνεση

Τα πτερύγια δημιουργούν διάφορες ροές αέρα για να προσφέρουν άνεση σε κάθε άτομο στο χώρο. Όχι μόνο τα οριζόντια πτερύγια, αλλά και τα κατακόρυφα πτερύγια κινούνται ανεξάρτητα, εξαλείφοντας θερμά ή κρύα σημεία παντού στο χώρο.

Φίλτρο Plasma Quad Plus

Το Plasma Quad Plus, είναι ένα σύστημα φίλτρου με βάση το πλάσμα που αφαιρεί αποτελεσματικά έξι ειδών ρυπαντές του αέρα. Το Plasma Quad Plus κατακρατεί μούχλα και αλλεργιογόνα αποτελεσματικότερα από το Plasma Quad. Μπορεί επίσης να κατακρατήσει σωματίδια μικρότερα από 2,5μm, δημιουργώντας χώρους υγιούς διαβίωσης για όλους.

Bακτήρια

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99% των βακτηρίων σε 162 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 25m³.

*Αρ. Δοκιμής KRCES-Bio. Αρ. Αναφοράς Δοκιμής Αρ. 2016-0118

Μούχλα

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 99% της μούχλας σε 135 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 25m³.

*Αρ. Δοκιμής Ιαπωνικό Κέντρο Έρευνας Τροφίμων Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 16069353001-0201

ΡΜ2.5

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus απομακρύνει το 99% του PM2.5 σε 145 λεπτά σε χώρο δοκιμής όγκου 28m³.

*Εσωτερική έρευνα εταιρίας

Αλλεργιογόνα

Σε μια δοκιμή, διοχετεύτηκε αέρας που περιείχε τρίχωμα γάτας και γύρη, στη διάταξη καθαρισμού αέρα στη ρύθμιση χαμηλής ροής αέρα. Οι μετρήσεις πριν και μετά επιβεβαίωσαν ότι το Plasma Quad Plus αδρανοποιεί το 98% του τριχώματος γάτας και της γύρης.

*Αρ. Δοκιμής ITEA Αρ. Αναφοράς T1606028

Σκόνη

Αποτελέσματα δοκιμών έχουν επιβεβαιώσει ότι το Plasma Quad Plus απομακρύνει το 99,7% της σκόνης και των ακάρεων.

*Αρ. Δοκιμής ITEA Αρ. Αναφοράς T1606028

Επιπλέον λειτουργίες:

Ενσωματωμένο interface (διεπαφή) Wi-Fi

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μια διεπαφή Wi-Fi μέσα σε ειδική εσοχή. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης διεπαφής Wi-Fi και επίσης συμβάλλει στην όμορφη εμφάνιση, αφού η διεπαφή δεν είναι ορατή.

Παρακολούθηση Θερμοκρασίας Χώρου

Ο αισθητήρας "3D i-see Sensor" παρακολουθεί όλο το χώρο σε τμήματα και κατευθύνει τη ροή του αέρα στα σημεία του χώρου όπου η θερμοκρασία διαφέρει από την επιλεγμένη θερμοκρασία. (Σε λειτουργία ψύξης, εάν το μέσο του χώρου εντοπιστεί ότι είναι θερμότερο, κατευθύνεται μεγαλύτερη ροή αέρα προς εκείνο το σημείο.) Αυτό αποτρέπει την περιττή θέρμανση/ψύξη και συμβάλλει σε χαμηλότερες δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.

Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας Econo Cool

Η λειτουργία "Econo Cool" είναι μια έξυπνη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας, η οποία προσαρμόζει την ποσότητα του αέρα που κατευθύνεται στο σώμα με βάση τη θερμοκρασία αέρα εξόδου. Η επιλεγμένη θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί έως και 2°C χωρίς κάποια απώλεια στην άνεση, επιτυγχάνοντας έτσι 20% κέρδος στην εξοικονόμηση ενέργειας. (Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη χειροκίνητη λειτουργία ψύξης.)

Λειτουργία αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας αέρα

Η λειτουργία ρύθμισης ταχύτητας αέρα προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες χώρου.

Λειτουργία "i save"

Το "i save" είναι μια απλοποιημένη λειτουργία ρύθμισης που ανακαλεί την προτιμώμενη (επιλεγμένη) θερμοκρασία με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο. Πίεσε το ίδιο πλήκτρο δύο φορές στη σειρά για να επιστρέψεις άμεσα στην προηγούμενη επιλεγμένη θερμοκρασία. Η χρήση αυτής της λειτουργίας συμβάλλει στην άνετη χωρίς απώλειες λειτουργία, επιτυγχάνοντας τις καταλληλότερες ρυθμίσεις κλιματισμού αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια όταν, για παράδειγμα, φεύγεις από το χώρο ή πηγαίνεις για ύπνο.

Χρονοδιακόπτης Λειτουργίας On/Off

Ρύθμισε με το τηλεχειριστήριο τους χρόνους Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης του κλιματιστικού.

Ενσωματωμένη λειτουργία εβδομαδιαίου χρονοδιακόπτη

Εύκολη ρύθμιση των επιθυμητών θερμοκρασιών και των ωρών ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (ΟΝ/OFF) με προγράμματα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σου. Μείωσε τη σπατάλη ενέργειας χρησιμοποιώντας το χρονοδιακόπτη για να αποφεύγεις την παράλειψη απενεργοποίησης της μονάδας και τις συνεχείς ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος, όποτε και η μονάδα ενεργοποιείται ξανά αυτόματα όταν επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια