198907

Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG

Κλιματιστικό Inverter

Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG
Κλιματιστικό Inverter

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

198907
Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Κλιματιστικό Inverter Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG 24.000 BTU/h, ενεργειακής κλάσης Α++, με ψυκτικό υγρό R32, 28 προγράμματα λειτουργίας και σύστημα καθαρισμού εσωτερικής μονάδας Magic Coil & Self Cleaning.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας: Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 24.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 5.118 - 26.272
Θερμική απόδοση (Btu/h): 5.459 - 30.025
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Κλιματιστικό Inverter Toshiba Shorai Premium:

Η νέα, φιλική προς το περιβάλλον σειρά Shorai Premium, ενσωματώνει στην κορυφαία ποιότητα κλιματιστικών την αποκλειστική τεχνολογία συμπιεστών της Toshiba, αφού είναι εξοπλισμένο με τον μοναδικό σε τεχνολογία συμπιεστή DC Twin Rotary Ιnverter (στα μεγέθη των 18 και 24KBTU/h) εξασφαλίζοντας αθόρυβη λειτουργία, μέγιστη ενεργειακή κλάση στην ψύξη Α++ και στη θέρμανση Α+++ στη μεσαία και θερμή ζώνη, ενώ προσφέρει μεγάλο εύρος λειτουργίας, με βαθμό απόδοσης SEER έως 7,3 και SCOP στη θερμή ζώνη έως 5,80.

Τεχνολογία DC Twin Rotary

Η τεχνολογία DC Twin Rotary της Toshiba με διπλό περιστροφικό συμπιεστή (διπλού ρότορα) επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή στις εκάστοτε ανάγκες πολύ εύκολα, επιτυγχάνοντας εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας και βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες μερικού φορτίου, διατηρώντας με ακρίβεια την επιλεγμένη θερμοκρασία. Την τεχνολογία DC Twin Rotary της Toshiba την συναντάμε στα μεγέθη των 18 και 24 KBTU/h της σειράς Shorai Premium.

Τεχνολογία Ιονισμού

Απόλαυσε ανώτερη ποιότητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα "Plasma Ion Charger" απορροφά και απομακρύνει τον καπνό, τις δυσάρεστες οσμές, τα βακτήρια και τη γύρη. Η λειτουργία αυτή χαρίζει φρεσκάδα στον χώρο σου και δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.
Τρόπος Λειτουργίας: ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα, διατηρώντας καθαρή την εσωτερική ατμόσφαιρα στον χώρο.

Wi-Fi Ready*

Toshiba Home AC Control Το Toshiba Home AC Control είναι από τα πιο εξελιγμένα σύστηματα απομακρυσμένου ελέγχου στον κλιματισμό. Με τη νέα εφαρμογή Toshiba Home AC Control έχεις πλήρη έλεγχο του επιπέδου άνεσης που εσύ επιθυμείς. 5 χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν από το tablet ή το smartphone τη λειτουργία έως 10 μονάδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου των μονάδων ανά ομάδα (group) για γρήγορη εφαρμογή των συνθήκων άνεσης στους επιλεγμένους χώρους. Είναι συμβατό με συσκευές Android 5 και νεότερο & IOS 9 και νεότερο.
*Για να λειτουργήσει το Wi-Fi είναι απαραίτητο ειδικό εξάρτημα το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Πιστοποίηση EUROVENT

Όλα τα μοντέλα της σειράς Shorai Premium διαθέτουν Πιστοποίηση Eurovent ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύονται από τον κατασκευαστή είναι αληθή και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η Toshiba συμμετέχει στο πρόγραμμά αυτό για όλες τις κλιματιστικές της μονάδες προκειμένου να σου εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή εγγύηση ότι ο θα λάβεις ακριβώς ότι έχεις επιλέξει.

Magic Coil

Αποτελεί ένα καινοτόμο σχεδιασμό κατασκευής ψυκτικού στοιχείου της εσωτερικής μονάδας που αποτρέπει την επικόλληση νερού, λαδιού, χρωστικών ουσιών και σκόνης στο στοιχείο. Ο σχεδιασμός αυτός εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθεί μούχλα, δυσοσμίες ή άλλοι μικροοργανισμοί που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Το Magic Coil, σε συνδυασμό με τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη ποιότητα αέρα. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για 20-30 λεπτά μετά τη παύση λειτουργίας της μονάδας σε ταχύτητα «extra low» ώστε να αφαιρέσει την όποια υγρασία έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό στοιχείο της μονάδας και να εξαλειφθούν πλήρως οι συνθήκες δημιουργίας βλαβερών ουσιών. Το magic coil της Toshiba δεν απαιτεί χημικό καθαρισμό κατά τη διαδικασία της συντήρησης.

Φίλτρα Αέρα Catechin & Zeolite Plus

Τα φίλτρα Catechin βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα του χώρου σου και βελτιώνουν την ποιότητα του καθώς καταπολεμούν τους ρύπους, απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές και βοηθούν την αποφυγή δημιουργίας μούχλας. Τα φίλτρα Zeolite Plus έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και απομακρύνουν τις ανθυγιεινές χημικές ουσίες και οσμές.

Λειτουργία Quiet & Silent

Εξασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας καθώς το επίπεδο θορύβου μειώνεται στα 19dB(A), προσφέροντας με τον τρόπο αυτό βελτιστοποιημένη συνθήκη άνεσης.
Η λειτουργία Silent μειώνει το επίπεδο θορύβου της εξωτερικής μονάδας. Με το πάτημα ενός κουμπιού του τηλεχειριστηρίου έχεις τη δυνατότητα να μειώσεις το επίπεδο της στάθμης θορύβου της εξωτερικής μονάδας κατά 3dB(A).

Αντιδιαβρωτική Προστασία Εξωτερικής Μονάδας

Η Toshiba παρέχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής στην εξωτερική μονάδα όταν αυτή εγκαθίσταται σε παραθαλάσσιες περιοχές και εκτίθεται σε συνθήκες διάβρωσης. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει ειδική επικάλυψη προστασίας, ενώ έχει δοκιμαστεί σε 1000 ώρες με θαλάσσιο σπρέι CCT. Το χρώμα επίστρωσης της εξωτερικής μονάδας διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής αφού έχει ελεγχθεί με τεστ αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες 2000 ώρών λειτουργίας. Τέλος όλες οι εξωτερικές μονάδες διαθέτουν γαλβανισμένη βάση και πόδια στήριξης ώστε να μην σκουριάζουν ποτέ!

Ασφάλεια - Πρωτοπορία για τη δική σου ασφάλεια

Πλήρες πυράντοχο μεταλλικό ηλεκτρικό κουτί στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα όπου εξασφαλίζει τη μη εξάπλωση της φωτιάς. Η Toshiba ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη ασφάλεια, για αυτό τα πρότυπα ασφαλείας που ακολουθεί είναι πιο αυστηρά και από τα Διεθνή πρότυπα IEC ή ΕΝ. Εκτός της λοιπόν ηλεκτροπληξίας, η Toshiba παίρνει επιπλέον καλύψεις για την αποφυγή δημιουργίας έκρηξης και εξάπλωσης της φωτιάς.

Ασφάλεια από Κεραυνούς

Η Toshiba διαθέτει στις ηλεκτρονικές πλακέτες των εξωτερικών κλιματιστικών μονάδων ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα για να αποτρέπει τις διακυμάνσεις στην τάση του ρεύματος ώστε η κλιματιστική μονάδα να λειτουργεί ομαλά με υψηλή αξιοπιστία. Επίσης έχει προστεθεί σύστημα ασφαλείας για την προστασία της ηλεκτρονικής πλακέτας από πολύ υψηλή τάση, όπως από Κεραυνό (έως 10.000 Volt)

Λειτουργία Hi-Power

Αυτή η λειτουργία προσφέρει γρήγορα επιπλέον όγκο αέρα στον χώρο σου, ενώ ταυτόχρονα ο συμπιεστής της κλιματιστικής μονάδας λειτουργεί στην μέγιστη ισχύ του εξασφαλίζοντας άμεση ψύξη ή θέρμανση.

Τηλεχειριστήριο με Φωτιζόμενη Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων

Το νέο και αισθητικά όμορφο τηλεχειριστήριο, με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνης υγρών κρυστάλλων της Toshiba, που συνοδεύει την κλιματιστική μονάδα ελέγχει εύκολα και γρήγορα όλες τις λειτουργίες της. Με το εξελιγμένο σύστημα χρονοπρογραμματισμού μπορείς να προγραμματίσεις 4 διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας ανά ημέρα και 24 διαφορετικές συνθήκες για μία εβδομάδα!

On Demand Defrost

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο στην επίτευξη της επιθυμητής άνεσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της κλιματιστικής μονάδας σε θέρμανση και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, το ψυκτικό στοιχείο της εξωτερικής μονάδας παγώνει σταδιακά και μειώνεται η απόδοση σε θέρμανση. Ταυτόχρονα αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας προκειμένου ο συμπιεστής να λειτουργήσει στο μέγιστο για να καλύψει τη ζήτηση. Στη συνέχεια και σε απροσδιόριστο χρόνο λειτουργίας, η μονάδα αντιστρέφει το κύκλο ψύξεως ώστε να κάνει απόψυξη ενώ διακόπτει ταυτόχρονα τη λειτουργία θέρμανσης (λειτουργία Auto Defrost). Όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα πολύ χαμηλή ή η σχετική υγρασία ιδιαίτερα υψηλή, η μοναδική λειτουργία On Demand Defrost σου δίνει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να πραγματοποιήσεις την απόψυξη κάθε φορά που εσύ θέλεις ώστε να έχεις τη μέγιστη θερμική απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση.

Fire Place

Με τη λειτουργία Fireplace έχεις τη δυνατότητα να ανακυκλώσεις τη θερμότητα που παράγει το τζάκι και να διοχετεύσεις το θερμό αέρα σε όλο το δωμάτιο. Έτσι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να εκμεταλλευτείς τη θέρμανση που παράγει μια άλλη πηγή και να ζεστάνεις όλο το χώρο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείς ενέργεια, άρα και χρήματα.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας
Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)
24.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h)
5.118 - 26.272
Θερμική απόδοση (Btu/h)
5.459 - 30.025
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης
A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER)
6.25
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP)
5.50
Ψυκτικό Υγρό
R32
Ιονιστής
Διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr
3.2 lt
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi Ready
Λειτουργία Follow me
Όχι
Ψυκτική Ισχύς
7.1 kW
Θερμική Ισχύς
7.6 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη)
392
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση)
2166
Συνιστάται για Χώρους εως m2
60
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας
47/36/28
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db)
62
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας
53/52/50
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db
68
Επιπλέον
Πιστοποίηση EUROVENT, Τεχνολογίες: Ion Charger, Magic Coil , WI-FI Ready για τη χρήση του πληρέστερου Home AC Control της Toshiba, 28 Προγράμματα λειτουργίας, Εξωτερική μονάδα με αντιδιαβρωτική προστασία
Βάρος σε Kg
15/43
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
320 x1050 x 270
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β)
630 x 800 x 300
Εγγύηση Προμηθευτή
7 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.toshiba-aircon.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 1499.00" data-currency="EUR" data-name="Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG" data-url="https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198907-toshiba-shorai-premium-24j2avrg-e-b24j2kvrg" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/198907-l.jpg" data-description="Κλιματιστικό Inverter Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG 24.000 BTU/h, ενεργειακής κλάσης Α++, με ψυκτικό υγρό R32, 28 προγράμματα λειτουργίας και σύστημα καθαρισμού εσωτερικής μονάδας Magic Coil & Self Cleaning.">