Λύσεις για επιχειρήσεις
237456

Carrier 42QHG012D8SH X-Power New

Κλιματιστικό Inverter

799.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
644.35
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Carrier 42QHG012D8SH X-Power New
Κλιματιστικό Inverter

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

237456
Carrier 42QHG012D8SH X-Power New

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Κλιματιστικό Inverter Carrier 42QHG012D8SH X-Power 12000 BTU, με πιστοποίηση Eurovent, σύστημα Wind Avoid για την αυτόματη αποφυγή του αέρα και λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ενέργειας.

Χαρακτηριστικά

Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 12.000
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A+++
Συνδεσιμότητα: WiFi
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h): 13450
Ιονιστής: Δεν διαθέτει
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Carrier 42QHG012D8SH X-Power New Κλιματιστικό Inverter

X-POWER

Η σειρά X-POWER ανήκει στην κατηγορία Α+++ με τεχνολογία 3D DC Inverter, προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και με ιδιαίτερα χαμηλή στάθμη θορύβου.

Διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

Μοναδικό Σύστημα Καθαρισμού Εσωτερικού Ψυκτικού Στοιχείου GOLDEN FIN τεχνολογίας ACTIVE CLEAN, φίλτρα καθαρισμού αέρα NEGATIVE IΟΝ / VITAMIN C / COLD CATALYST / PRO FILTER, Σύστημα WIND AVOID για την αυτόματη αποφυγή του αέρα, Inverter Ανεμιστήρα Εσωτερικής Μονάδας Τεχνολογίας STEPLESS COMFORT 1% - 100% που προσδίδει την μέγιστο αριθμό ταχυτήτων ανεμιστήρα, Inverter Ανεμιστήρα Εξωτερικής Μονάδας 9 ταχυτήτων με φτερωτή υψηλής στατικής και την μοναδική λειτουργία «Αναστροφής» όπου πραγματοποιείτε αυτόματα ο Καθαρισμός από σκόνη του Εξωτερικού Ψυκτικού Στοιχείου GOLDEN FIN. Λειτουργίες αυτοματισμού όπως το WIFI ACTIVE, η θερμοκρασιακή ρύθμιση 8C, Follow Me, 1W Stand by,  η Σημαντική Προστασία έναντι της ηλεκτρικής τάσης σε λειτουργία από 150V έως 264V, η Έξυπνη Λειτουργία X-ECO & GEAR για εξοικονόμηση ενέργειας 50% - 60% - 75%, την καθιστούν τεχνολογικά… X-POWER!

Τεχνολογία Active Clean

Η τεχνολογία Active Clean απομακρύνει τη σκόνη, τη μούχλα και τα λίπη που ενδέχεται να προκαλέσουν οσμές όταν προσκολληθούν στον εναλλάκτη θερμότητας, καταψύχοντάς τα αυτόματα και στη συνέχεια αποψύχοντας ταχύτατα τον πάγο. Η λειτουργία Active Clean χρησιμοποιείται για την παραγωγή περισσότερου συμπυκνωμένου νερού ώστε να βελτιωθεί η καθαριστική δράση και να εξέλθει κρύος αέρας. Ο εσωτερικός τροχός αέρα συνεχίζει να λειτουργεί για να στεγνώσει μέσω του αέρα τον εξατμιστή, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη μούχλας και διατηρώντας το εσωτερικό καθαρό.

Ηλεκτρική αντίσταση στη λεκάνη συμπυκνωμάτων (Base Pan Heater)

Οι κλιματιστικές μονάδες της Carrier είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρική αντίσταση στη λεκάνη συμπυκνωμάτων, της οποίας η λειτουργία εμποδίζει το πάγωμα του συμπυκνωτή. Η ηλεκτρική αυτή αντίσταση, χρησιμοποιείται για την πρόληψη του σχηματισμού πάγου και για την προώθηση της αποστράγγισης του νερού μετά από κύκλους απόψυξης σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Φίλτρο τριπλής προστασίας (Triple Action)

Οι κλιματιστικές μονάδες Carrier με φίλτρο τριπλής δράσης παρέχουν αέρα καλύτερης ποιότητας, συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις τριών διαφορετικών φίλτρων:

  • Φίλτρο Cold Catalyst: Αυτό το φίλτρο έχει αποσμητική δράση και βοηθά στην απομάκρυνση των πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και των κακοσμιών. Το φίλτρο αυτό δεν χάνει την αποτελεσματικότητά του με το πέρασμα του χρόνου και μπορείς να το καθαρίζεις εύκολα με τρεχούμενο νερό.
  • Φίλτρο Negative Ion: Το φίλτρο Negative Ion απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα προσφέροντας καθαρή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα.
  • Φίλτρο Vitamin C: Η Βιταμίνη C, με την αντιοξειδωτική της δράση, είναι ωφέλιμη για την υγεία του δέρματος, εξαιτίας του σημαντικού ρόλου που έχει στη σύνθεση του κολλαγόνου, το οποίο χαρίζει στο δέρμα δύναμη και ελαστικότητα. Επιπλέον, ενισχύει την ενυδάτωση, το χρωματικό τόνο του δέρματος και προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ρυτίδες.

Wind avoid me

Απόφυγε την άμεση ροή του αέρα που φυσάει επάνω σου, απολαμβάνοντας την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο.

Φωνητικές εντολές

Θέλεις ιδανικό κλίμα; Απλά πες το! Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Carrier Air Conditioner» υποστηρίζει ένα πλήθος φωνητικών εντολών για να ελέγχεις ένα ή περισσότερα κλιματιστικά Carrier εύκολα και απλά, με τη φωνή σου.

Επίσης, η εφαρμογή είναι συμβατή και με τις δημοφιλέστερες συσκευές smart home control όπως το Amazon Echo και το Google Home. Έτσι, μπορείς απλά να δώσεις τη σχετική εντολή στην Alexa:

  • Alexa, turn on the AC
  • Alexa, set the AC at XX degrees C
  • Alexa, decrease the AC by 1 degree C temperature

Και πολλές ακόμα εντολές!

*Η υπηρεσία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην Αγγλική γλώσσα.

Μεγιστοποίησε την άνεσή σου και εξοικονόμησε ενέργεια!

Όλες οι μονάδες Carrier μπορούν να ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω WI-FI με μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά. Ο έλεγχος Wi-Fi σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις τη μονάδα, να επιλέξεις τη θερμοκρασία ή να προγραμματίσεις τη λειτουργία οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Τώρα μπορείς να απολαύσεις ένα άνετο περιβάλλον από τη στιγμή που θα φτάσεις στο σπίτι σου. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις τους αγαπημένους σου κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον για αυτούς μέσω της κινητής συσκευής σου. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να ελέγχεις ανεξάρτητα τις μονάδες σου. Μπορείς ακόμη να ονομάσεις κάθε μονάδα, ώστε να γνωρίζεις εύκολα το δωμάτιο που ελέγχεις κάθε φορά.

*Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές Android και iOS.

Φιλικό προς το περιβάλλον

R32: Το ψυκτικό R-32 έχει GWP (δυναμικό θέρμανσης του πλανήτη) 675, το οποίο είναι τρεις φορές χαμηλότερο από αυτό του R-410A (GWP 2088). Επιπλέον, είναι ενεργειακά αποδοτικότερο έναντι του R410A.

Πιστοποίηση EUROVENT

Το σήμα πιστοποίησης EUROVENT εγγυάται ότι τα προϊόντα έχουν υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο, έχουν μετρηθεί με ακρίβεια και ότι η κλιματιστική μονάδα αποδίδει εγγυημένα τις μετρήσεις που δημοσιεύει ο κατασκευαστής.

Golden Fin

Ο εναλλάκτης της εξωτερικής μονάδας διαθέτει μοναδική αντιδιαβρωτική προστασία Golden Fin προκειμένου η μονάδα να είναι ανθεκτικότερη σε διαβρωτικά περιβάλλοντα (εγκατάσταση κοντά σε θαλάσσιο περιβάλλον, έκθεση σε όξινη βροχή κ.α.). Επιπλέον, οι λειτουργίες αυτόματης λίπανσης και καθαρισμού του στοιχείου αποτρέπουν τον σχηματισμό βακτηρίων, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η μεταφορά της θερμότητας. Τα χαρακτηριστικά αυτά συμβάλουν στην αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία της μονάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ονομαστική απόδοση (Btu/h)
12.000
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A+++
Συνδεσιμότητα
WiFi
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h)
13450
Ιονιστής
Δεν διαθέτει
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης
A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER)
8.5
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP)
4.3 / 5.8
Εύρος Ψυκτικής Ισχύος
3.1 έως 5
Αφύγρανση lt/hr
1.2
Λειτουργία Follow me
Ναι
Ψυκτική Ισχύς
3.36
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη)
138
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση)
846
Για Χώρους (m2)
22
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας
38/33/28/21
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db)
60
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας
55
Ισχύς εξωτ.(db)
65
Βάρος σε Kg
Εσωτ.8.7 - Εξωτ.26.4
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
295 x 835 x 208
Εξωτ. Μονάδα (ΥxΠxΒ mm)
555 x 765 x 303
Εγγύηση Προμηθευτή
5 έτη
Site
https://www.ahi-carrier.com/
Τύπος Φίλτρου
Σκόνης & στερεών σωματιδίων
Τεχνητή Νοημοσύνη
Δεν διαθέτει
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια