Λύσεις για επιχειρήσεις
201534

Carrier 51QPD12N7S

Φορητό Κλιματιστικό

529.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
426.61
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Carrier 51QPD12N7S
Φορητό Κλιματιστικό

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

201534
Carrier 51QPD12N7S

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το φορητό κλιματιστικό Carrier 51QPD12N7S, είναι μια ιλοκληρωμένη και ευέλικτη λύση ψύξης και θέρμανσης, για κατοικίες και γραφεία με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας: Συμβατικό
Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 12.000
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h): 9
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+
Βαθμός EER: 2.6
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Περσίδες με αυτόματη κίνηση «Auto Swing» και δυνατότητα ρύθμισής τους από το τηλεχειριστήριο για ιδανική κατανομή του αέρα στο χώρο σας.

Φίλτρο αέρα που βοηθάει στο να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από σκόνη και μεγάλα σωματίδια, ενώ αφαιρείται εύκολα και πλένεται με νερό.

Δεν απαιτείται σωλήνας αποστράγγισης

Η μονάδα ανακυκλώνει τα συμπυκνώματα στο εσωτερικό της, αυξάνοντας την αποδοτικότητα ψύξης. Δεν χρειάζεται σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων στη λειτουργία ψύξης. (*Σε συνθήκες πολύ υψηλής υγρασίας στο χώρο υπάρχει η πιθανότητα υπερχείλισης, συνεπώς προτείνεται η τοποθέτηση σωλήνα αποστράγγισης σε αυτές τις περιπτώσεις.)

Λειτουργία Αυτοδιάγνωσης & Αυτοπροστασίας

Η μονάδα ανιχνεύει πιθανές δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτόματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα.  Επιπλέον, εμφανίζει στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας έναν κωδικό σφάλματος που ορίζει το τεχνικό πρόβλημα για καλύτερη επικοινωνία του χρήστη με το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης.

Λειτουργία «Night Mode» που αυξομειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύκτας ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου για να κοιμάστε ήσυχοι στις πιο ιδανικές συνθήκες.

Αυτόματη επανεκκίνηση με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Ροδάκια και πλαϊνές λαβές για εύκολη μεταφορά.

Περιλαμβάνει kit εγκατάστασης για την εύκολη τοποθέτηση του σωλήνα αποβολής αέρα στο παράθυρο χωρίς τρυπήματα και άλλες εργασίες. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μεταλλικής κατασκευής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Έξυπνη τεχνολογία on–off που επιτρέπει στη μονάδα να μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Λειτουργία Follow Me

Η επιθυμητή θερμοκρασία ορίζεται και ελέγχεται στο σημείο που βρίσκεται το χειριστήριο. Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας έχει ενσωματωθεί στο χειριστήριο και ανιχνεύει τη θερμοκρασία του χώρου. Η μονάδα μπορεί έτσι να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του χώρου με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από τον χώρο που έχει τοποθετηθεί το χειριστήριο.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Ο προγραμματισμός λειτουργίας σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις τη λειτουργία της μονάδας σε συγκεκριμένες ώρες και επιθυμητές θερμοκρασίες.

Λειτουργία Sleep Mode

Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) και επιπλέον αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας
Συμβατικό
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)
12.000
Θερμ. Απόδοση(BΤU/h)
9
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A+
Βαθμός EER
2.6
Βαθμός COP
2.8
Ψυκτικό Μέσο
R290
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας
H 64
Για Χώρους (m2)
23
Επιπλέον
Τηλεχειριστήριο, Ανακύκλωση συμπυκνωμάτων, Αυτοδιάχνωση βλαβων, Λειτουργία SWING,Λειτουργία ΥΠΝΟΥ, Λειτουργία FOLLOW ME, TIMER, Ροδάκια μεταφοράς,
Βάρος σε Kg
34,4
Εγγύηση Προμηθευτή
5 έτη
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
765 x 467 x 397
Site
http://www.ahi-carrier.com
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια