Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
188073

Tesy Modeco Cloud 80Lt

Θερμοσίφωνας

από
259.00
215.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
44.00
από
208.87
173.39
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
35.48
Εξαντλήθηκε

Tesy Modeco Cloud 80Lt
Θερμοσίφωνας

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

188073
Tesy Modeco Cloud 80Lt

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Tesy Modeco Cloud με Wi-fi ώστε να έχεις τη δυνατότητα ενεργοποίησης ή προγραμματισμού από οποιοδήποτε σημείο είσαι. Διαθέτει κεραμική επικαλυμμένη αντίσταση, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απρόσκοπτη λειτουργία του θερμοσίφωνα, ενώ εξοικονομεί έως 20% των εξόδων για ηλεκτρική ενέργεια και ζεστό νερό.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Συσκευής: Θερμοσίφωνας
Χωρητικότητα (Lt): 82
Μορφή κατασκευής: Κάθετη
Θερμόμετρο ακριβείας: Διαθέτει
Αντίσταση σε (Kwh): 2.4
Ισχύς σε Watt: 2400
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Tesy Modeco:Σειρά Modeco

Ανάμεσα στα πιο καινούρια σχέδια της TESY είναι οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες Modeco Cloud - μέρος της οικογένειας προϊόντων TESY Cloud, με χειρισμό μέσω του διαδικτύου. Οι συσκευές από αυτή τη γκάμα διακρίνονται με σύγχρονο σχέδιο, καθώς επίσης με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες συνδυάζουν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφαλείας. Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες χειρίζονται και παρακολουθούνται εύκολα, από κάθε ένα σημείο του κόσμου, μέσω της φορητής εφαρμογής tesyCloud ή μέσω του περιηγητή ιστού.
  • Χειρισμός μέσω του διαδικτύου - έως 20% από τα έξοδα για ηλεκτρική ενέργεια και ζεστό νερό
  • Έξυπνη αυτοεκπαίδευση και έξυπνος αυτόματος χειρισμός, ECO SMART λειτουργία για άνεση και εξοικονόμηση έως 15% από την ηλεκτρική ενέργεια για ζεστό νερό
  • Χειριστήριο αφής και LCD οθόνη με κρυσταλλική απεικόνιση
  • Σύστημα αυτόματης διάγνωσης
  • Αυτόματη λειτουργία ANTILEGIONELA για προστασία από βακτηρίδια
  • Ειδική τεχνολογία με ενσωματωμένη ξηρή κεραμική αντίσταση για προστασία από άλατα και αθόρυβη λειτουργία

INSUTECH / INSUTECH Plus:Η ειδικά ανεπτυγμένη τεχνολογία INSUTECH προσφέρει μόνωση υψηλής απόδοσης

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας:
  • Απουσία Θερμογέφυρας Έως 16% χαμηλότερες απώλειες ενέργειας: Η ίδια τεχνολογία περιλαμβάνει μοναδική λύση για αφαίρεση της θερμικής γέφυρας μεταξύ του δοχείου νερού και της πλάκας συναρμολόγησης στον τοίχο, το οποίο εξασφαλίζει έως 16% χαμηλότερες απώλειες ενέργειας.
  • Ακριβής παράλληλη ευθυγράμμιση του δοχείου νερού και του εξωτερικού σώματος προκειμένου να επιτευχθεί ισομερές πάχος της μόνωσης σε όλες τις ζώνες.
  • Εξασφαλίζει υψηλή πυκνότητα και ομοιόμορφη κατανομή της μόνωσης.
  • Θερμομόνωση με πάχος 32 χιλ. - INSUTECH Plus.

PISTON effect:

Η κατοχυρωμένη κατασκευή του ακροφυσίου εισερχόμενου νερού δημιουργεί PISTON Effect, το οποίο εξασφαλίζει έως 15% περισσότερο ζεστό νερό. PISTON effect Εως και 15% περισσότερο ζεστό νερό.Στροβιλιστής (turbolator)

Ο στροβιλιστής (turbolator) αποτελεί ενσωματωμένο σε όλο το μήκος της σερπαντίνας στοιχείο με ειδικές οπές, το οποίο σχεδιάστηκε να διαλύει τη γραμμική ροή του υγρού σε κυκλοφορία στην ίδια σερπαντίνα. Μ' αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ουσιαστική αύξηση της ταχύτητας ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του ενσωματωμένου εναλλάκτη θερμότητας και του νερού οικιακής χρήσης. Μέσω του ενσωματωμένου στροβιλιστή (turbolator), η TESY πετυχαίνει έως 26% αποτελεσματικότερη ανταλλαγή θερμότητας, ανάλογα με την ταχύτητα της ροής και της θερμοκρασίας του θερμαινόμενου υγρού.

Συγκόλληση με Plasma:

Μέθοδος υψηλής τεχνολογίας για μετωπιαία συγκόλληση με πλάσμα, χωρίς πρόσθετο υλικό, με πολύ χαμηλή θερμική επίδραση πάνω στο βασικό μέταλλο. Ακριβής τεχνολογία, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται πάχος του στρώματος συγκόλλησης, όμοιο με το πάχος του φύλλου ατσαλιού του δοχείου νερού, καθώς επίσης εξαιρετικά ίσια και λεία επιφάνεια για υψηλή ποιότητα της υαλοκεραμικής επικάλυψης, η οποία εφαρμόστηκε. Σταθερή διαδικασία συγκόλλησης, η οποία εγγυάται από έλεγχο μέσω υπολογιστή.

Υαλοκεραμική προστασία

Σύγχρονη τεχνολογία για ακριβή εφαρμογή υαλοκεραμικής επικάλυψης στο δοχείο νερού, για αξιόπιστη προστασία από διάβρωση και υψηλή υγιεινή του νερού, χωρίς αλλαγή στη φυσική, τη χημική και τη βιολογική του σύνθεση. Η υαλοκεραμική επικάλυψη εγγυάται μεγαλύτερο κύκλο ζωής και απρόσκοπτη εκμετάλλευση του θερμοσίφωνα.

ECO SMART mode:

Με τη λειτουργία ECO Smart, χάρη του ειδικά ανεπτυγμένου και ενσωματωμένου λογισμικού, μειώνονται τα έξοδα ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να μειώνεται η ποσότητα του νερού που ζεστάθηκε και χωρίς να επηρεάζεται η άνεση του καταναλωτή. Πως γίνεται αυτό; Το ενσωματωμένο στον ηλεκτρονικό χειρισμό λογισμικό, παρόμοια της τεχνητής νοημοσύνης, αυτόνομα παρακολουθεί και αποθηκεύει τις συνήθειες των καταναλωτών και δημιουργεί χρονοδιάγραμμα, μέσω του οποίου να χειρίζεται τη λειτουργία της συσκευής, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ζεστό νερό οικιακής χρήσης ακριβώς τότε, όταν είναι απαραίτητο. Ο ενσωματωμένος αλγόριθμος υποστηρίζει την δυνατότητα γρήγορης αλλαγής του χρονοδιαγράμματος και χειροκίνητης παρέμβασης, καθώς επίσης θέρμανση μια φορά μέχρι τη μέγιστη θερμοκρασία, χωρίς αλλαγή στο καθιερωμένο χρονοδιάγραμμα λειτουργίας (BOOST).

Υψηλής ενεργειακής απόδοσης συσκευές:

Από την 26η Σεπτεμβρίου 2015, οι θερμοσίφωνες TESY προσφέρονται με ετικέτες ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με καινούριο ErP (emergy related Products) Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ετικέτες ενεργειακής απόδοσης για τις διαφορετικές οικιακές συσκευές παρέχουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να λάβει απόφαση αγοράς κατόπιν πληροφόρησης. Οι ίδιες ετικέτες παρέχουν πληροφορίες για την ηλεκτρική ενέργεια, η οποία καταναλώθηκε σε ετήσια βάση, για τον τύπο της συσκευής και για λοιπά δικά της χαρακτηριστικά.

Ενεργειακή ετικέτα

Η ετικέτα ενεργειακής απόδοσης έχει όμοιο σχήμα για όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ουδέτερη γλώσσα. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται με εικονογράμματα, τα οποία αντικαθιστούν τις διαφορετικές γλώσσες της Κοινότητας.
Το μαύρο βέλος υποδεικνύει την τάξη ενεργειακής απόδοσης συγκεκριμένης συσκευής σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό. Τα πολύχρωμα βέλη με επισημάνσεις γραμμάτων παρουσιάζουν τις διαφορετικές τάξεις ενεργειακής απόδοσης. Το σκούρο πράσινο χρώμα είναι επισήμανση της υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, ενώ το μαύρο βέλος είναι επισήμανση της χαμηλότερης ενεργειακής απόδοσης.
Με τη βοήθεια της ετικέτας ενεργειακής απόδοσης, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τη συσκευή με τη μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και μ' αυτό τον τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα για ρεύμα και νερό, καθώς επίσης να συμβάλλει για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και μέσω χρήσης λιγότερων πόρων π.χ. ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

Παράμετροι, οι οποίες δημοσιεύθηκαν μόνο για τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες

Ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh για ένα έτος

AEC (Annual electricity consumption) σημειωμένη σε kWh/annum (παράμετρος από την ετικέτα για την ενεργειακή απόδοση)
Αυτή είναι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ετήσια βάση, η οποία μετρήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες. Η παράμετρος είναι συγκρίσιμη για όλους τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, οι οποίοι πωλούνται στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς για υπολογισμό της κατά προσέγγιση διαφοράς στα έξοδα για ηλεκτρική ενέργεια σε ετήσια βάση, τα οποία θα πληρώνατε εφόσον χρησιμοποιείτε διαφορετικές μάρκες ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Η ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας AEC είναι συγκρίσιμη εφόσον χρησιμοποιούνται όμοια προφίλ αποστράγγισης (M, L, XL κ.λ.π.).

Προσδιορισμένη από τον κατασκευαστή θερμοκρασία για οικονομική και άνετη λειτουργία

Tout of box (παράμετρος από το δελτίο του προϊόντος)
Για ορισμένα σχέδια ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, η πιο αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία εξασφαλίζει αρκετό ζεστό νερό, είναι εφικτή με ρυθμίσεις της θερμοκρασίας κάτω από τη μέγιστη δυνατή θερμοκρασία. Τέτοια λειτουργία μπορεί να επιτευχθεί σε θερμοκρασία από 65°C ή ακόμη από 60°C. Αυτή η θερμοκρασία, με την οποία επιτυγχάνεται η υψηλότερη τάξη ενεργειακής απόδοσης, σημειώνεται με Tout of box.

Ποσότητα ζεστού (ανάμεικτου νερού σε 40°C - V40 [L] (παράμετρος από το δελτίο του προϊόντος)

Επειδή είναι απολύτως δυνατόν δύο ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες με ίδια χωρητικότητα από διαφορετικούς κατασκευαστές να εξασφαλίζουν ουσιαστικά διαφορετική ποσότητα ζεστού (μεικτού) νερού οικιακής χρήσης, ο Ευρωπαϊκός θεσμός υποχρεώνει τους κατασκευαστές να δημοσιεύσουν παράμετρο, η οποία έχει μετρηθεί σε όμοιες εργαστηριακές συνθήκες με βάση ακριβώς προσδιορισμένη μεθοδολογία. V40 μετριέται σε λίτρα (L) και δείχνει την ποσότητα ζεστού (ανάμεικτου) νερού, με θερμοκρασία 40°C, το οποίο μπορείτε να αδειάσετε από απενεργοποιημένο θερμοσίφωνα, μετά από θέρμανση του νερού μέχρι την προσδιορισμένη Tout of box Για θερμοσίφωνες με χωρητικότητα μέχρι 36 λίτρα, αυτή η ένδειξη δεν αναφέρεται. V40 αποτελεί συγκρίσιμο μέγεθος μόνο αν η παράμετρος Tout of box είναι ίδια.

Try Me:Δοκιμάζουμε τους «έξυπνους» ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες Tesy Modeco Cloud με Wi-Fi!

Η Μαντώ Γαστεράτου κι ο Δημήτρης Kαρέτσος τεστάρουν τους «έξυπνους» θερμοσίφωνες Tesy Modeco Cloud με Wi-Fi, στο 163ο επεισόδιο "Try Me"!

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Συσκευής
Θερμοσίφωνας
Χωρητικότητα (Lt)
82
Μορφή κατασκευής
Κάθετη
Θερμόμετρο ακριβείας
Διαθέτει
Αντίσταση σε (Kwh)
2.4
Ισχύς σε Watt
2400
Πίεση Λειτουργίας
8 Bar
Πιστοποιήσεις προϊόντος
CE
Διαστάσεις
Υ: 84.5 cm x Π: 47 cm x Μ: 49.6 cm
Διαστάσεις
Υψος: 84.5 x Πλάτος: 47 x Μήκος: 49.6 cm
Επιπλέον
Ειδική τεχνολογία με ενσωματωμένη ξηρή κεραμική αντίσταση για προστασία από άλατα και αθόρυβη λειτουργία, Χειριστήριο αφής και LCD οθόνη με κρυσταλλική απεικόνιση,
Εγγύηση Προμηθευτή
7 έτη στον κάδο και 2 έτη στα υπόλοιπα μέρη
Site
http://www.tesy.gr
WiFi
Διαθέτει
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια