186293

Infinity Gear Core 4

Desktop PC

Infinity Gear Core 4
Desktop PC

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

186293
Infinity Gear Core 4

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Core 4 είναι ένα αποδοτικό σύστημα για οικιακή ή office χρήση. Βασισμένο στον 8ης γενιάς Intel Core i3-8100, με τέσσερις φυσικούς πυρήνες στα 3.6GHz και με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο, το σύστημα της Infinity Gear ανταπεξέρχεται με άνεση σε μια πληθώρα σεναρίων χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel Core i3 8100 (3.60 GHz)
RAM Memory: 4 GB
Τύπος Δίσκου: HDD
Χωρητικότητα Δίσκου: 1000 GB
Κάρτα Γραφικών: Intel UHD Graphics 630
Μνήμη κάρτας γραφικών: Shared
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Infinity Gear:

Τα συστήματα της Infinity Gear είναι κάτι παραπάνω από το άθροισμα των εξαρτημάτων τους. Χωρίς marketing πυροτεχνήματα στο part list τους, τα Infinity Gear εμμένουν στην κατασκευαστική και αισθητική αρτιότητα και με την σειρά Core προϊόντων απαντούν στις πραγματικές σου ανάγκες. Με συνολικό όγκο <35l, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και κομψή παρουσία που του εξασφαλίζει εύκολη ενσωμάτωση σε κάθε χώρο, το core 4 αποδίδει εξαιρετικά, χωρίς να κάνει εκπτώσεις σε ζητήματα ψύξης ή επεκτασιμότητας.

Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού σε συνδυασμό με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, παρέχουν την πλέον αποδοτική και απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης.
  1. Μικρός όγκος με περιορισμένο αποτύπωμα
  2. Γρίλια εισαγωγής αέρα
  3. Κουμπί εκκίνησης, θύρες ήχου & USB
  4. Οπή εισαγωγής αέρα

Intel Inside:

Η καρδιά του συστήματος χτυπά σε ρυθμούς Intel. Ο όγδοης γενιάς, Intel Core i3-8100 με τέσσερις φυσικούς πυρήνες στα 3,6GHz υποστηρίζεται από το Intel H310 chipset της Gigabyte μητρικής. Η Coffee Lake μικροαρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον υψηλό χρονισμό του 8100, εξασφαλίζουν εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ τα 14nm της λιθογραφίας κρατούν την κατανάλωση σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Η ενσωματωμένη UHD Graphics 630 μονάδα γραφικών της Intel διαθέτει 24 execution units, υποστήριξη για όλα τα σύγχρονα APIs (DirectX 12, Vulkan κ.α.) και ενώ δεν βάζει φωτιά σε ΑΑΑ τίτλους, αποδεικνύεται παραπάνω από ικανή για casual gaming καθώς και προβολή 4Κ περιεχομένου. Η H310 μητρική της Gigabyte ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες όπως υποστήριξη για DDR4 μνήμες, USB 3.1 και HDMI 1.4 για 4K σύνδεση με την οθόνη σου. Η υποστήριξη για High Definition 7.1 ήχο παρέχεται από μια εξελιγμένη διάταξη της Realtek, ενώ η ίδια εταιρία παρέχει και την GbE λύση δικτύωσης. Επιπλέον, η overbuild σχεδιαστική προσέγγιση της Gigabyte (Smart Fan 5, Glass Fabric PCB, Surge Protection, High Temperature Protection of Lower RDS(on) MOSFETs Design, Audio Noise Guard) εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση (CEC 2019 Ready), μεγάλα uptimes και αντοχή στον χρόνο. Τα 4GB DDR4 μνήμης του συστήματος έρχονται από την Team Group και είναι χρονισμένα στα 2400MHz.

Core 4:

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Έτσι, στο Core 4 ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος και ασφαλής: Ο 1ΤΒ μηχανικός δίσκος των 7200rpm φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και παρέχει τον απαιτούμενο χώρο για την αποθήκευση δεδομένων. Επιπλέον, τόσο η μητρική όσο και το τροφοδοτικό παρέχουν εκτεταμένες δυνατότητες επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου.

Το Core 4 στεγάζεται σε ένα ευρύχωρο και καλά αεριζόμενο case. Με στιβαρή κατασκευή, επτά expansion slots, προβλέψεις για εγκατάσταση επιπλέον μονάδων αποθήκευσης και προσεγμένο airflow, το εσωτερικό παραμένει πάντα δροσερό. Εκτός από το βασικό Ι/Ο, στην πρόσοψη παρέχονται τόσο USB 2.0 όσο και USB 3.0 θύρες. Τέλος, το Infinity Gear τροφοδοτικό των 500W καλύπτει αποδοτικά και με άνεση τις ενεργειακές απαιτήσεις του συστήματος.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή
Intel Core i3 8100 (3.60 GHz)
RAM Memory
4 GB
Τύπος Δίσκου
HDD
Χωρητικότητα Δίσκου
1000 GB
Κάρτα Γραφικών
Intel UHD Graphics 630
Μνήμη κάρτας γραφικών
Shared
Σειρά Επεξεργαστή
Intel Core i3
Λειτουργικό Σύστημα
Windows 10
Συχνότητα Επεξεργαστή
3.60 GHz
Τύπος Μνήμης RAM
DDR4
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm)
7200
Κάρτα Δικτύου
Διαθέτει
Οπτικό Μέσο
Δεν διαθέτει
Card Reader
Δεν διαθέτει
TV Tuner
Δεν διαθέτει
HDMI
1
DVI
1
USB 2.0
6
USB 3.0
1
USB 3.1
2
Sound Card
Realtek ALC887
FireWire (IEEE 1394)
Δεν υποστηρίζεται
ThunderBolt
Δεν διαθέτει
WiFi
Δεν υποστηρίζεται
Πληκτρολόγιο
Δεν διαθέτει
Ποντίκι
Δεν διαθέτει
Οθόνη
Δεν διαθέτει
Ανάλυση
Ανάλογα με την οθόνη
Χρώμα
Μαύρο
Χρήση
Entry
Βάρος σε Kg
12.75
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
500 x 230 x 450
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.infinitygear.gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 479.00" data-currency="EUR" data-name="Infinity Gear Core 4" data-url="https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/186293-infinity-gear-core-4" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/186293-l.jpg" data-description="Το Core 4 είναι ένα αποδοτικό σύστημα για οικιακή ή office χρήση. Βασισμένο στον 8ης γενιάς Intel Core i3-8100, με τέσσερις φυσικούς πυρήνες στα 3.6GHz και με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο, το σύστημα της Infinity Gear ανταπεξέρχεται με άνεση σε μια πληθώρα σεναρίων χρήσης.">