196442

Infinity Gear Model R5 Ti

Desktop PC

Infinity Gear Model R5 Ti
Desktop PC

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

196442
Infinity Gear Model R5 Ti

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Model R5 Ti δεν είναι ένα ακόμα ισχυρό gaming σύστημα. Βασισμένο στον υδρόψυκτο, εξαπύρηνο, 2ης γενιάς AMD Ryzen 5 2600 και την GeForce GTX 1660 Ti με τους ανανεωμένους Turing Shaders και τα 6GB GDDR6, οι επιδόσεις αλλάζουν τάξη μεγέθους.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή: AMD Ryzen 5 2600
RAM Memory: 16 GB
Τύπος Δίσκου: HDD & SSD
Χωρητικότητα Δίσκου: 1000 GB & 250 GB
Κάρτα Γραφικών: nVidia GeForce GTX 1660 Ti
Μνήμη κάρτας γραφικών: 6 GB
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Infinity Gear:

Τα συστήματα της Infinity Gear είναι κάτι παραπάνω από το άθροισμα των εξαρτημάτων τους. Πέρα από τον επαναστατικό Ryzen επεξεργαστή με τους δώδεκα λογικούς πυρήνες και την πανίσχυρη GeForce GTX 1660 Ti της nVidia, το Model R5 Ti διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που το καθιστούν ξεχωριστό. Το ιδιαίτερο case με τις ημιδιάφανες επιφάνειες, ο addressable και ασύρματα ελεγχόμενος RGB φωτισμός, το tempered glass πλαϊνό και το προσεκτικό cable management, ορίζουν την εικόνα του συστήματος. Τα λευκά υφασμάτινα sleeved καλώδια εξασφαλίζουν την ευκολότερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό καθώς και την ανεμπόδιστη λειτουργία των εγκατεστημένων ανεμιστήρων που απομακρύνουν αθόρυβα τον θερμό αέρα.
H υδρόψυξη είναι κατασκευασμένη από την Cooler Master. Η dual chamber αντλία σε συνδυασμό με τους τέσσερις addressable RGB ανεμιστήρες, διατηρούν τον επεξεργαστή και τα υποσυστήματα δροσερά σε κάθε σενάριο χρήσης. Ακόμα και ο SSD διαθέτει τη δική του ψύκτρα για να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων σε παρατεταμένο φόρτο. Και όλα αυτά, με πάγια προσήλωση στην αθόρυβη λειτουργία.
Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, καθιστούν την όλη εμπειρία χρήσης αποδοτική και απροβλημάτιστη. Σε έναν κόσμο ποικίλων DIY και build to order συνθέσεων, είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι πολύωρες δοκιμές και η χωρίς συμβιβασμούς επιλογή υποσυστημάτων που εγγυώνται την gaming εμπειρία που αναζητάς.

AMD Ryzen with Zen Architecture:

Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ο νέος Ryzen 5 2600 της AMD. Με έξι φυσικούς πυρήνες σε CCX διάταξη, δώδεκα λογικούς πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας έως και 3,9GHz, κάθε CPU load εκτελείται ταχύτατα και αποδοτικά. Η Zen αρχιτεκτονική κάνει τη διαφορά και μέχρι 40% περισσότερες εντολές εκτελούνται ανά κύκλο. Τα 12nm του Pinnacle Ridge chip σε συνδυασμό με την SenseMI τεχνολογία της AMD που μαθαίνει και προσαρμόζεται στα φορτία, εγγυώνται την αποδοτική λειτουργία του συστήματος ακόμα και σε βαριά σενάρια χρήσης.
Η Gigabyte B450 μητρική της σειράς Aorus ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της AMD πλατφόρμας και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τον Ryzen σου στο έπακρο. DDR4 μνήμες, USB 3.1, υποστήριξη για πολλαπλές M.2 NVMe συσκευές και αυξημένη συνδεσιμότητα είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, η overbuilt διάταξη τροφοδοσίας (Hybrid Digital PWM Design) σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές τεχνολογίες της κατασκευάστριας εταιρίας (Aorus Ultra Durable, Lower RDS(on) MOSFETs, Smart Fan 5 κ.α.) εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, μεγάλα uptimes και μέγιστη αντοχή στον χρόνο. Τα 16GB DDR4 μνήμης της G.Skill λειτουργούν σε dual channel διάταξη και έρχονται χρονισμένα στα 3000MHz. Έτσι, απογειώνουν τις multitasking δυνατότητες του πολυπύρηνου συστήματος τόσο με τη χωρητικότητα, όσο και με τον αυξημένο ρυθμό διαμεταγωγής.

DUAL M.2 / PCIe SSD support
Πρωτόγνωρες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων με ακαριαία απόκριση, ακόμα και στα πλέον απαιτητικά σενάρια χρήσης.

SuperSpeed USB 3.1
Με ταχύτητες έως και 5Gb/s για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και ταχύτατη φόρτιση συσκευών.

RGB Fusion 2.0 with Digital LED support
Έλεγχος ταινίας LED με εκατομμύρια χρωματικούς συνδυασμούς και πολλαπλά modes λειτουργίας.

Smart Fan 5
Οι 6 αισθητήρες θερμοκρασίας και οι 4 υβριδικές υποδοχές ανεμιστήρων διασφαλίζουν βέλτιστες θερμοκρασίες.

Realtek 8118 Gaming LAN
Με real time monitoring των εφαρμογών για μέγιστη ταχύτητα δικτύου με μηδενικό lag και απόλυτη σταθερότητα.

Gigabyte Ultra Durable
- Anti-Sulfur Resistors
- Integrated I/O Shield Armor
- Solid Pin Power Connectors

Powered by NVIDIA:

To Model R5 Ti της Infinity Gear έρχεται εξοπλισμένο με τη νέα GeForce GTX 1660 Ti σε μία κορυφαία custom υλοποίηση. Με 6GB GDDR6, 1536 Shaders και συχνότητα λειτουργίας που ξεπερνά τα 1770MHz, η κάρτα γραφικών της Gigabyte απογειώνει την gaming εμπειρία σου. Βασισμένη στην Turing αρχιτεκτονική της nVidia και με σημαντικές αλγοριθμικές και φωτολιθογραφικές βελτιώσεις, κανένας gaming τίτλος δεν θα σταθεί εμπόδιο στο νέο σου σύστημα. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση οι δύο 100mm ανεμιστήρες περιστρέφονται με αντίστροφη φορά έτσι ώστε να αποφεύγονται οι αναταράξεις στο airflow. Επιπλέον, παύουν να περιστρέφονται όταν δεν υπάρχει φορτίο μειώνοντας έτσι τον παραγόμενο θόρυβο και τη συγκέντρωση σκόνης. Το τελευταίο, σε συνδυασμό με το προστατευτικό back plate, τα Ultra Durable Components της Gigabyte, τα χάλκινα heat pipes και τη στιβαρή διάταξη τροφοδοσίας, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του χαρακτήρα της κάρτας.

1x HDMI-2.0b
(Max Resolution: 4096x2160 @ 60 Hz)

3x Display Port-1.4
(Max Resolution: 7680x4320 @ 60 Hz)

Model R5 Ti:

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Στο Model R5 Ti ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος, αξιόπιστος και ταχύς: Ο Samsung 970 EVO NVMe M.2 των 250GB φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και με τα μέχρι 3400MB/s εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε σχέση με οποιονδήποτε συμβατικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον, ένας μηχανικός δίσκος 1TB με 64MB cache και 7200RPM, αναλαμβάνει τη μαζική αποθήκευση αρχείων, παιχνιδιών και πολυμέσων.
Το Model R5 Ti στεγάζεται σε μία ειδική εκδοχή του MasterBox Lite 5 της Cooler Master το οποίο πέραν της ποιοτικής και στιβαρής κατασκευής, του άριστου airflow και των addressable RGB ανεμιστήρων, παρέχει αυξημένη συνδεσιμότητα και εκτεταμένες δυνατότητες αναβάθμισης. Το tempered glass πλαϊνό αναδεικνύει το φωτισμό και την ΑΙΟ μονάδα υδρόψυξης, ενώ το 600W τροφοδοτικό της σειράς MWE παρέχει με άνεση την απαιτούμενη ισχύ ακόμα και για μελλοντικές προσθήκες. Η 80 PLUS απόδοση του τελευταίου, σε συνδυασμό με την CEC 2019 Ready πιστοποίηση της μητρικής εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.


Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή
AMD Ryzen 5 2600
RAM Memory
16 GB
Τύπος Δίσκου
HDD & SSD
Χωρητικότητα Δίσκου
1000 GB & 250 GB
Κάρτα Γραφικών
nVidia GeForce GTX 1660 Ti
Μνήμη κάρτας γραφικών
6 GB
Σειρά Επεξεργαστή
AMD Ryzen 5
Λειτουργικό Σύστημα
Windows 10
Συχνότητα Επεξεργαστή
3.40 GHz
Τύπος Μνήμης RAM
DDR4
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm)
7200
Κάρτα Δικτύου
Διαθέτει
Οπτικό Μέσο
Δεν διαθέτει
Card Reader
Δεν διαθέτει
TV Tuner
Δεν διαθέτει
HDMI
1
DVI
Δεν διαθέτει
USB 2.0
2
USB 3.0
4
USB 3.1
4
Sound Card
Realtek ALC892
FireWire (IEEE 1394)
Δεν υποστηρίζεται
ThunderBolt
Δεν διαθέτει
WiFi
Δεν υποστηρίζεται
Πληκτρολόγιο
Δεν διαθέτει
Ποντίκι
Δεν διαθέτει
Οθόνη
Δεν διαθέτει
Ανάλυση
Ανάλογα με την οθόνη
Χρώμα
Μαύρο
Χρήση
Gaming
Επιπλέον
Υδρόψυξη, Addressable RGB ανεμιστήρες & φωτισμός, Λευκά sleeved καλώδια, Cable management, Tempered glass πλαϊνό, 80 PLUS απόδοση & CEC 2019 Ready
Βάρος σε Kg
18
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
550 x 290 x 550
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.infinitygear.gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 1449.00" data-currency="EUR" data-name="Infinity Gear Model R5 Ti" data-url="https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/196442-infinity-gear-model-r5-ti" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/196442-l.jpg" data-description="Το Model R5 Ti δεν είναι ένα ακόμα ισχυρό gaming σύστημα. Βασισμένο στον υδρόψυκτο, εξαπύρηνο, 2ης γενιάς AMD Ryzen 5 2600 και την GeForce GTX 1660 Ti με τους ανανεωμένους Turing Shaders και τα 6GB GDDR6, οι επιδόσεις αλλάζουν τάξη μεγέθους.">