Λύσεις για επιχειρήσεις
224173

Infinity Gear Model 9S ROG White

Desktop PC

3699.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
2983.06
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Infinity Gear Model 9S ROG White
Desktop PC

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

224173
Infinity Gear Model 9S ROG White

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Intel Core i9 επεξεργαστής 10ης γενιάς με 10 φυσικούς πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας έως 5,2GHz. GeForce RTX 3070 με real-time ray tracing. Υδρόψυξη με ψυγείο 360mm. Infinity Gear Model 9S ROG White. To εισιτήριό σου για το Republic of Gamers απέκτησε όνομα.

Χαρακτηριστικά

Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη ακοή: Υπότιτλοι και ρυθμίσεις
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη όραση: Εύρεση λειτουργίας, Μεγεθυντικός φακός, Συντομεύσεις πληκτρολογίου, Αισθητικές αλλαγές στα Windows, Ενίσχυση χρωματικών αντιθέσεων, Αλλαγή μεγέθους και χρώματος δείκτη
Υποστηρικτική τεχνολογία για κινητικές αναπηρίες: Εικονικό πληκτρολόγιο, Χειρισμός μέσω φωνής
Είδος Desktop: Gaming
Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel Core i9-10850K
RAM Memory: 32 GB
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Infinity Gear:

Τα Powered by ASUS συστήματα της Infinity Gear είναι εδώ και βάζουν τέλος στα διλήμματά σου. Εξελιγμένο με γνώμονα τις πραγματικές επιδόσεις και στημένο γύρω από τις κορυφαίες προτάσεις της Asus, το Model 9S ROG White εμμένει στην κατασκευαστική και αισθητική αρτιότητα. Με τον κορυφαίο Core i9-10850K της Intel με είκοσι λογικούς πυρήνες και την πανίσχυρη GeForce RTX 3070 της nVidia, το σύστημα της Infinity Gear διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να υπερέχει. Το μοναδικό case με τους συνολικά έξι aRGB ανεμιστήρες, την dual-chamber αρχιτεκτονική και τις tempered glass επιφάνειες, αποδεικνύεται ιδανικός καμβάς για το κορυφαίο hardware της Asus. Το υποδειγματικό cable management με τα custom sleeved καλώδια στο εσωτερικό, εξασφαλίζει τόσο την κυκλοφορία του αέρα όσο και το καθαρό οπτικό αποτέλεσμα.

Intel Inside:

Η καρδιά του συστήματος χτυπά σε ρυθμούς Intel. Ο δέκατης γενιάς, υδρόψυκτος Intel Core i9-10850K με είκοσι λογικούς πυρήνες στα έως 5,2GHz υποστηρίζεται από το Intel Z490 chipset της Asus ROG Strix μητρικής. Η Comet Lake μικροαρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον υψηλό χρονισμό του πρώτου, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε gaming όσο και σε απαιτητικά parallel processing σενάρια χρήσης. Το chipset της Intel υποστηρίζει εγγενώς όλες τις τελευταίες τεχνολογίες όπως USB 3.2, πολλαπλές M.2 NVMe συσκευές καθώς και 2.5GbE για ταχύτατη ενσύρματη δικτύωση.

H υδρόψυξη είναι κατασκευασμένη από την Αsus και ανήκει στην σειρά ROG Strix. Με βελτιωμένο cooling-plate με micro-channels και εντυπωσιακό aRGB φωτισμό, το θερμικό φορτίο του επεξεργαστή μεταφέρεται στο θηριώδες 360mm ψυγείο και από εκεί, αποτίθεται στον περιβάλλον με τον πλέον αποδοτικό και αθόρυβο τρόπο. H χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας επιτρέπει στη Thermal Velocity Boost τεχνολογία της Intel να σου παρέχει το σύνολο των επιδόσεων του κορυφαίου Core i9. Ακόμα και ο SSD διαθέτει τη δική του ψύκτρα για να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων ακόμα και σε παρατεταμένο φόρτο.

Powered by NVIDIA:

To Model 9S ROG White της Infinity Gear έρχεται εξοπλισμένο με την GeForce RTX 3070 μία κορυφαία custom υλοποίηση της Asus. Με 8GB GDDR6, 5888 CUDA cores και συχνότητα λειτουργίας που ξεπερνά τα 1725MHz, η ROG Strix κάρτα γραφικών απογειώνει την gaming εμπειρία σου. Βασισμένη στην Ampere αρχιτεκτονική της nVidia και με πυρήνες Ray Tracing δεύτερης γενιάς οι επιδόσεις αλλάζουν κλίμακα. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση οι τρεις Axial-tech ανεμιστήρες περιστρέφονται με αντίστροφη φορά, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι αναταράξεις στο airflow. Επιπλέον, παύουν να περιστρέφονται όταν δεν υπάρχει φορτίο μειώνοντας έτσι τον παραγόμενο θόρυβο και τη συγκέντρωση σκόνης. Το τελευταίο, σε συνδυασμό με το προστατευτικό back plate με τον pass through σχεδιασμό, τα Super Alloy Power II υλικά και την στιβαρή διάταξη τροφοδοσίας, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του Republic of Gamers χαρακτήρα της κάρτας.

Intel Z490 ROG Strix Motherboard:

Η Z490 μητρική της σειράς ROG Strix της Asus είναι η πλέον σύγχρονη βάση για τον απαιτητικό gamer. Με υποστήριξη όλων των νέων τεχνολογιών της Intel, overbuilt διάταξη τροφοδοσίας και τις αποκλειστικές τεχνολογίες της κατασκευάστριας εταιρίας (Fan Xpert 4, AI Cooling, 5-Way Optimization και Digi+ Power Control) διασφαλίζει κορυφαία απόδοση, αυξημένη επεκτασιμότητα και μέγιστη αντοχή στον χρόνο. aRGB φωτισμός (Aura Sync), κορυφαίες λύσεις ήχου (ROG SupremeFX 8) και δικτύωσης (Intel I225-V 2.5Gb Ethernet) καθώς και η απαράμιλλη απόδοση και σταθερότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τις μητρικές της Asus, υπογράφουν την υλοποίηση που αποτελεί τον πυρήνα του PBA συστήματος. Τα 32GB DDR4 μνήμης της Corsair διαθέτουν aRGB φωτισμό, λειτουργούν σε dual channel διάταξη και έρχονται χρονισμένα στα 3600MHz. Έτσι, απογειώνουν τις multitasking δυνατότητες του πολυπύρηνου συστήματος τόσο με τη χωρητικότητα, όσο και με τον αυξημένο ρυθμό διαμεταγωγής.

Infinity Gear Model 9S ROG White:

Το Model 9S ROG White στεγάζεται σε ένα μοναδικό case. H dual-chamber αρχιτεκτονική εξασφαλίζει τόσο την θερμική απομόνωση των δροσερών parts, όσο και την εξαιρετικά καθαρή εικόνα. Η αυξημένη συνδεσιμότητα (USB 3.1 Type-C κ.α.) και οι εκτεταμένες δυνατότητες αναβάθμισης είναι δεδομένες. Ο φωτισμός, οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο και οι tempered glass επιφάνειες αναδεικνύουν το ισχυρό και καλαίσθητο hardware της Asus καθώς και τους συνολικά έξι aRGB ανεμιστήρες της Cooler Master. Το 850W τροφοδοτικό της σειράς ROG Strix από την Asus, παρέχει με άνεση την απαιτούμενη ισχύ ακόμα και για μελλοντικές προσθήκες. Ο αθόρυβος Axial-tech ανεμιστήρας της μονάδας παύει να περιστρέφεται στα μικρότερα φορτία. Η 80 PLUS Gold πιστοποίηση σε συνδυασμό με όλες τις νεότερες τεχνολογίες της Intel εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία, αυξημένη αξιοπιστία και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας από το standby μέχρι και τον πλήρη φόρτο.

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Στο Model 9S ROG White ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος, αξιόπιστος και ταχύς: O Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 των 500GB φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και με τα μέχρι 3500MB/s εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε σχέση με οποιονδήποτε συμβατικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον, ένας μηχανικός δίσκος χωρητικότητας 2TB αναλαμβάνει τη μαζική αποθήκευση αρχείων, παιχνιδιών και πολυμέσων.

Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, καθιστούν την όλη εμπειρία χρήσης αποδοτική και απροβλημάτιστη. Σε έναν κόσμο ποικίλων DIY και build to order συνθέσεων είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι πολύωρες δοκιμές και η χωρίς συμβιβασμούς επιλογή των υποσυστημάτων, που εγγυώνται την gaming εμπειρία που αναζητάς.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη ακοή
Υπότιτλοι και ρυθμίσεις
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη όραση
Εύρεση λειτουργίας, Μεγεθυντικός φακός, Συντομεύσεις πληκτρολογίου, Αισθητικές αλλαγές στα Windows, Ενίσχυση χρωματικών αντιθέσεων, Αλλαγή μεγέθους και χρώματος δείκτη
Υποστηρικτική τεχνολογία για κινητικές αναπηρίες
Εικονικό πληκτρολόγιο, Χειρισμός μέσω φωνής
Είδος Desktop
Gaming
Μοντέλο Επεξεργαστή
Intel Core i9-10850K
RAM Memory
32 GB
Τύπος Δίσκου
HDD & SSD
Χωρητικότητα Δίσκου
2000 GB & 500 GB
Κάρτα Γραφικών
nVidia GeForce RTX 3070
Μνήμη Κάρτας Γραφικών (GB)
8
Σειρά Επεξεργαστή
Intel Core i9
Λειτουργικό Σύστημα
Windows 10 Home
Windows 11 Ready
Όχι
Συχνότητα Επεξεργαστή
3.60 GHz
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm)
5400
Τύπος Μνήμης RAM
DDR4
TV Tuner
Δεν διαθέτει
DVI
Δεν διαθέτει
Κάρτα Δικτύου
Διαθέτει
Οπτικό Μέσο
Δεν διαθέτει
Card Reader
Δεν διαθέτει
USB 3.0
6
USB 3.1
3
Κάρτα Ήχου
SupremeFX S1220A
FireWire (IEEE 1394)
Δεν υποστηρίζεται
HDMI
2
ThunderBolt
Δεν διαθέτει
USB 2.0
2
Πληκτρολόγιο
Δεν διαθέτει
ποντίκι
Δεν διαθέτει
Ανάλυση
Ανάλογα με την οθόνη
Χρώμα
Λευκό
WiFi
Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον
Υδρόψυξη 360mm, Addressable RGB ανεμιστήρες, Μοναδικά sleeved καλώδια, Cable management, Tempered glass, 80 PLUS Gold απόδοση
Δικ
Δεν διαθέτει
Βάρος σε Kg
20
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
560 x 360 x 520
Οθόνη
Δεν διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Site
http://www.infinitygear.gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια