183274

Samsung Flip

Διαδραστική Οθόνη

Samsung Flip
Διαδραστική Οθόνη

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

183274
Samsung Flip

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Η οθόνη Flip της Samsung μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα οποιασδήποτε συνάντησης. Δες τις ιδέες σου να ζωντανεύουν με καθαρή ποιότητα εικόνας UHD. Ενεργοποίησε την οθόνη μέσω της αναγνώρισης αισθητήρα για να διασφαλίσεις ότι η σύσκεψή σου θα αρχίσει εγκαίρως και μετακίνησε εύκολα την οθόνη οθόνη Flip σε οποιοδήποτε χώρο συνάντησης μέσω μιας φορητής βάσης με τροχό.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ: HDMI ,VGA
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 55
Τύπος Οθόνης: LCD
Ανάλυση: 3840 x 2160
Λόγος Αντίθεσης: 18000:1
Τοποθέτηση ως Video Wall: Δεν υποστηρίζεται
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Samsung Διαδραστική οθόνη Flip WMH Series 55":

Σημειώσεις με Flip

Σχεδίασε, γράψε, εμπνεύσου
Απόλαυσε την ομαλή, οικεία αίσθηση του παραδοσιακού τρόπου γραφής, τώρα με μια ευέλικτη ψηφιακή μορφή, με ποικιλία χρωμάτων, στυλ και πλάτους. Υποστηρίζει ταυτόχρονη γραφή μέχρι 4 ατόμων, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο ως εργαλείο γραφής.

Σημείωσε σε συνεργασία

Μέσω της ευρείας συνδεσιμότητας του Samsung Flip, εσύ και η ομάδα σου μπορείς να μοιράζεσαι και να κρατάς σημειώσεις μέσα σε μια ποικιλία αρχείων περιεχομένου και όλα διατηρούνται με τη βέλτιστη οπτική ποιότητα.

Παρουσίασε επαγγελματικά την εργασία σου

Προσαρμόσου σε ποικίλες δυναμικές αίθουσας συσκέψεων χωρίς να θυσιάζεις την άνεση. Διαθέτοντας μια ευέλικτη λειτουργία περιστροφής και εργονομική βάση, κάθε οθόνη Flip μπορεί να ρυθμιστεί σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό για να ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Περιηγήσου, με διαίσθηση

Το φιλικό προς το χρήστη μενού του Samsung Flip απλοποιεί την πλοήγηση και μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου ή για την προβολή όλου του περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν τις μεμονωμένες σελίδες περιεχομένου και να κάνουν άμεσες αλλαγές απευθείας στην οθόνη.

Προστάτεψε τις ιδέες σου

Βεβαιώσου ότι οι πρωτότυπες ιδέες σου παραμένουν στα σωστά χέρια μέσω ενός ενισχυμένου συστήματος ασφαλείας. Κάθε ομάδα στο γραφείο μπορεί να ορίσει έναν μοναδικό κωδικό για να κλειδώσει την οθόνη και να προστατεύσει ευαίσθητες πληροφορίες.

Απόλαυσε Ευέλικτη Συνδεσιμότητα

Η συνδεσιμότητα του Samsung Flip παρέχει μια πλήρως συγχρονισμένη, φιλική προς το χρήστη συλλογική εμπειρία. Σύνδεσε τις προσωπικές σου συσκευές με την κεντρική οθόνη για προβολή διαδραστικού περιεχομένου, σημειώσεις και κοινή χρήση.

Το Samsung Flip περιλαμβάνει μια αποκλειστική θύρα HDMI για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις προσωπικές συσκευές του χρήστη.

Sync Viewing, Sync Control

Η λειτουργία touch out control επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τις προσωπικές τους συσκευές με το Flip για καλύτερη προβολή και έλεγχο σε πραγματικό χρόνο. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην κεντρική οθόνη θα μεταδοθούν αυτόματα στην προσωπική συσκευή του χρήστη και αντιστρόφως για αποτελεσματική, συμβατή προβολή.

*Το Touch Out Control είναι διαθέσιμο μέσω σύνδεσης καλωδίου USB touch ή κινητών συσκευών Android συνδεδεμένων με UIBC (2016 ή νεότερες εκδόσεις) και PC με Windows 10.

Διατήρησε τις ιδέες σου εύκολα προσβάσιμες

Απόφυγε το ρίσκο των χαμένων ή διαγραμμένων χειρόγραφων σημειώσεων από τις συναντήσεις σου. Με την υποστήριξη του ισχυρού λειτουργικού συστήματος TIZEN 3.0, το Flip προσφέρει εκτεταμένο κεντρικό χώρο για την αποθήκευση περιεχομένου συναντήσεων. Επιπλέον, το TIZEN 3.0 παρέχει σε εσένα και την ομάδα σου μια έξυπνη πλατφόρμα για τον εντοπισμό και την προβολή αποθηκευμένων υλικών.

Ενεργοποίησε την οθόνη σου εύκολα

Ξεκίνησε τις συναντήσεις σου εγκαίρως. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ενεργοποιούν την οθόνη του Flip όταν ο χρήστης προσεγγίσει την οθόνη, παίρνει το ειδικό στυλό ή περιστρέφει την οθόνη μεταξύ κάθετης και οριζόντιας λειτουργίας, επιτρέποντας σε εσένα και τους συναδέλφους σου να ξεκινήσεις μια νέα συζήτηση ή να συνεχίσεις εκεί όπου σταματάς.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ
HDMI ,VGA
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες
55
Τύπος Οθόνης
LCD
Ανάλυση
3840 x 2160
Λόγος Αντίθεσης
18000:1
Τοποθέτηση ως Video Wall
Δεν υποστηρίζεται
Δυνατότητα Εξωτερικής Χρήσης
Δεν υποστηρίζεται
Δυνατότητα Κάθετης Τοποθέτησης
Υποστηρίζεται
'Ώρες Λειτουργίας
24/7
Χρόνος Απόκρισης σε ms
8
Οθόνη Αφής
Ναι
Φωτεινότητα
450 cd/m2
Ενσωματωμένο Ηχείο
Δεν διαθέτει
Ενδείκνυται για
Επαγγελματική χρήση
Component
1
Composite
1
HDMI
2
Ενεργειακή Κλάση
A+++
Διάκενο Vesa (mm)
200 x 400
Scart
Δεν διαθέτει
USB 2.0
1
Υποστήριξη σήματος 1080p
Υποστηρίζεται
Βάρος σε Kg
28.9
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
805.5 χ 1302.6 χ 52.0
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.samsung.com
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 2699.00" data-currency="EUR" data-name="Samsung Flip" data-url="https://www.kotsovolos.gr/computing/digital-signage/large-format-displays/183274-samsung-flip" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/183274-l.jpg" data-description="Η οθόνη Flip της Samsung μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα οποιασδήποτε συνάντησης. Δες τις ιδέες σου να ζωντανεύουν με καθαρή ποιότητα εικόνας UHD. Ενεργοποίησε την οθόνη μέσω της αναγνώρισης αισθητήρα για να διασφαλίσεις ότι η σύσκεψή σου θα αρχίσει εγκαίρως και μετακίνησε εύκολα την οθόνη οθόνη Flip σε οποιοδήποτε χώρο συνάντησης μέσω μιας φορητής βάσης με τροχό.">