209543

Dell Inspiron 3585 & Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop

Dell Inspiron 3585 & Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

209543

Κωτσόβολος

Περιγραφή προϊόντος

Laptop Dell Inspiron 3585 με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 2500U, μνήμη RAM 8GB, SSD δίσκο 256GB και Full HD οθόνη 15.6 ιντσών, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η έξυπνη σχεδίαση συναντά τις βασικές υπολογιστικές εργασίες. Μαζί, απόκτησε και την υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop που καλύπτει 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και 3 έτη εγγύηση επισκευής. Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία.

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: AMD Ryzen 5
Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"
Μέγεθος Μνήμης Ram: 8 GB
Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας Γραφικών: AMD Radeon RX Vega
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ενσωματωμένη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Dell Inspiron 3585:

Η ψυχαγωγία ακριβώς όπως δημιουργήθηκε

Δες περισσότερα: Είναι εύκολο να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες και να είσαι παραγωγικός σε αυτή τη μεγάλη οθόνη 15 ιντσών.
Δυνατός και καθαρός ήχος: Θα εκπλαγείς από την καθαρότητα του ήχου που παρέχει η τεχνολογία Waves MaxxAudio η οποία έχει βραβευτεί με GRAMMY. Είτε συνομιλείς με ένα φίλο ή παρακολουθείς μια ταινία ή συμμετέχεις σε μια κλήση συνδιάσκεψης, ο ήχος είναι εντυπωσιακός.
Ισχυρές ασύρματες συνδέσεις: Συνέχισε τη συζήτησή σου απρόσκοπτα χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας προαιρετικές επιλογές ασύρματης σύνδεσης που σου παρέχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση με εντυπωσιακό εύρος.

Πάει όπου πας:

Εξοπλισμένο με τα βασικά: Μέσα σε αυτήν τη λεπτή σχεδίαση βρίσκονται οι πιο πρόσφατες επιλογές επεξεργαστών AMD. Η Σειρά Inspiron 15 3000 διαθέτει λεπτό άκρο 22 χιλ. ώστε να χωρά στην τσάντα του φορητού σου υπολογιστή ή την ταξιδιωτική σου τσάντα χωρίς να χάνεις πολύτιμο χώρο.
Τέρμα οι πρίζες, τέρμα οι ανησυχίες: Δεν μπορείς να περάσεις τη ζωή σου δίπλα σε μια πρίζα και με τουλάχιστον 6 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας, δεν χρειάζεται πλέον.
Πίστεψε στα μάτια σου: Συνδέσου με μακρινούς φίλους, συγγενείς και συνεργάτες χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα web.
Σύνδεσέ το με όλες τις συσκευές σου: Συνδέσου με τις άλλες ψηφιακές συσκευές σου μέσω γρήγορων θυρών USB ή μιας θύρας HDMI. Για γρήγορη και εύκολη μεταφορά αρχείων, υπάρχει επίσης συσκευή ανάγνωσης καρτών SD.

Σχεδιασμένος για τον πραγματικό κόσμο

Σίγουρα θέλεις ο νέος σου υπολογιστής να διαρκέσει πολλά χρόνια. Για το λόγο αυτό, η Dell δοκιμάζει τα laptop Inspiron ως προς την αξιοπιστία τους, όχι μόνο στα αναμενόμενα σημεία, αλλά και σε ανοιχτές μετακινήσεις.


 • Ανέβασε τη θερμοκρασία: από αποδυτήρια μέχρι κλειδωμένα αυτοκίνητα, το laptop Inspiron δοκιμάζεται ως προς την ικανότητα αντοχής του σε βραχυπρόθεσμες αντίξοες συνθήκες θερμότητας έως 65°C/149°F.
 • Άψογη αρθρωτή σχεδίαση: η Dell δοκιμάζει την αρθρωτή σχεδίαση του Inspiron για να διασφαλίσει ότι παραμένει γερή, ακόμα και μετά το άνοιγμα και το κλείσιμο του καλύμματος 20.000 φορές.
 • Τα πλήκτρα της επιτυχίας: τα πλήκτρα, που χρησιμοποιούνται συχνά, δοκιμάζονται πατώντας τα 10 εκατομμύρια φορές και τα κουμπιά του touch pad πατώντας τα 1 εκατομμύριο φορές, χωρίς να υποστούν βλάβη. Επομένως, μπορείς να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις το μυθιστόρημά σου.
 • Κουμπιά λειτουργίας και πολυμέσων: όποιες και αν είναι οι λειτουργίες που έχεις ορίσει στα κουμπιά λειτουργίας και πολυμέσων, η Dell τα έχει δοκιμάσει όλα ώστε να αντέχουν ακόμα και 40.000 πατήματα, χωρίς προβλήματα.
 • Περίστρεψέ το: ακόμα και αν περιστρέψεις τη βάση και το κάλυμμα ενός φορητού υπολογιστή Inspiron περισσότερες από 25.000 φορές, τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του είναι καλά προστατευμένα.

Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop:

Η υπηρεσία σε καλύπτει για 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και παρέχει 3 έτη εγγύηση επισκευής. Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία.

* Η κάλυψη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας αποζημιώνεται με το 50% της αξίας αγοράς της συσκευής. Επιπλέον, σε περίπτωση βλάβης λοιπών ζημιών (αισθητικές βλάβες), έκπτωση 20% επί της τιμής επισκευής.

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • Αποκατάσταση λειτουργικής βλάβης από 1 ώρα έως 1 εβδομάδα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Αποζημίωση με το 50% της αγοραστικής αξίας του laptop σε περίπτωση κλοπής κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας (ισχύει για τα 2 πρώτα έτη του συμβολαίου).
 • Κάλυψη επισκευής αν προκληθεί ζημιά από ατύχημα, σπάσιμο οθόνης, πτώση ή επαφή με υγρά (ακόμη και μέχρι την πλακέτα του laptop), έως 2 φορές στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
 • Σε περίπτωση αισθητικής βλάβης (εκτός των όρων του συμβολαίου), παρέχεται προνομιακή έκπτωση 20%.
 • Γιατί Κωτσόβολος;

  Επισκευή από Πιστοποιημένους Τεχνικούς

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή του laptop σου, διαθέτοντας πιστοποιημένους τεχνικούς Hewlett Packard με εξειδίκευση σε όλες τις μάρκες υπολογιστών, με ανταλλακτικά υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας από επώνυμους κατασκευαστές, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με το laptop σου.

  Περισσότερες παροχές

  Οι παροχές της Υπηρεσίας Προνομιακής Τεχνικής Υποστήριξης, υπερβαίνουν τις καλύψεις των εργοστασιακών εγγυήσεων.

  Απαλλάξου από το άγχος

  Ξένοιασε για τα πρώτα 2 έτη για θέματα κλοπής κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και για 3 έτη σε περίπτωση ανάγκης επισκευής.

  Xαρακτηριστικά

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Σειρά Επεξεργαστή
  AMD Ryzen 5
  Διαγώνιος Οθόνης
  15.6"
  Μέγεθος Μνήμης Ram
  8 GB
  Χωρητικότητα Δίσκου
  256 GB SSD
  Μοντέλο Κάρτας Γραφικών
  AMD Radeon RX Vega
  Τύπος Κάρτας Γραφικών
  Ενσωματωμένη
  Μοντέλο Επεξεργαστή
  AMD Ryzen 5 2500U
  Αριθμός Πυρήνων Eπεξεργαστή
  4
  Συχνότητα Επεξεργαστή
  2.00 GHz
  Τύπος Μνήμης Ram
  DDR4
  Λειτουργικό Σύστημα
  Windows 10
  Ανάλυση Οθόνης
  1920 x 1080
  Θέση Οθόνης
  Σταθερή
  Τύπος Οθόνης
  LED/LCD
  Οθόνη Αφής
  Δεν διαθέτει
  Αριθμός Σκληρών Δίσκων
  1
  Χωρητικότητα 1ου Δίσκου
  256 GB
  Τύπος 1ου Δίσκου
  SSD
  Χωρητικότητα 2ου Δίσκου
  Δεν διαθέτει
  Τύπος 2ου Δίσκου
  Δεν διαθέτει
  Μνήμη Κάρτας Γραφικών
  Shared
  Χρήση
  Mainstream
  WiFi
  802.11 a/b/g/n/ac
  Card Reader
  Διαθέτει
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2
  Κάρτα Δικτύου
  Ethernet 10/100 Mbps
  Ηχεία
  2
  Φωτιζόμενο Πληκτρολόγιο
  Δεν διαθέτει
  Webcam
  Διαθέτει
  Οπτικό Μέσο
  Δεν Διαθέτει
  Display Port
  Δεν Διαθέτει
  HDMI
  1
  Θύρες USB
  2 x USB 3.1, 1 x USB 2.0
  USB-C
  Δεν διαθέτει
  ThunderBolt
  Δεν διαθέτει
  Έξοδος VGA
  Δεν Διαθέτει
  Τύπος Μπαταρίας
  3-Cell Li-ion
  Σασί
  Πλαστικό
  Χρώμα
  Μαύρο
  Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
  20.66 x 380.0 x 258.0
  Βάρος σε Kg
  2.28
  Εγγύηση Προμηθευτή
  2 έτη
  Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
  http://www.dell.com
  Περισσότερα Λιγότερα

  Αξιολογήσεις & Σχόλια

  € 578.90" data-currency="EUR" data-name="Dell Inspiron 3585 & Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop" data-url="https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/209543-dell-inspiron-3585-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-3%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-laptop" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/209543-l.jpg" data-description="Laptop Dell Inspiron 3585 με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 2500U, μνήμη RAM 8GB, SSD δίσκο 256GB και Full HD οθόνη 15.6 ιντσών, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η έξυπνη σχεδίαση συναντά τις βασικές υπολογιστικές εργασίες. Μαζί, απόκτησε και την υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop που καλύπτει 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και 3 έτη εγγύηση επισκευής. Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία.">