Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
211631

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: AMD Ryzen 7
Διαγώνιος Οθόνης: 17.3"
Μνήμη RAM σε GB: 16
Χωρητικότητα Δίσκου: 512 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: NVIDIA GeForce GTX 1650
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ανεξάρτητη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Εξαιρετική εμφάνιση

Ο σχεδιασμός NanoEdge έχει ένα στενότερο από ποτέ πλαίσιο 7,18mm για εξαιρετικά ελκυστικά οπτικά σε μια πολύ πιο συμπαγή συσκευασία. Το FX705 AMD Edition διαθέτει εξαιρετικά γρήγορο πάνελ IPS επιπέδου για παιχνιδιάρικο παιχνίδι με ελάχιστη θόλωση κίνησης. Η τεχνολογία ευρείας οθόνης εξασφαλίζει σταθερά χρώματα κατά την προβολή της οθόνης από ακραίες γωνίες. Με το AMD FreeSync, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης συγχρονίζεται με το ρυθμό καρέ της GPU για να μειωθεί η υστέρηση, να ελαχιστοποιηθεί ο τραυματισμός και να εξαλειφθεί η οπτική σχισίματα.

Παρουσίαση παιχνιδιού

Τροφοδοτείται από τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen, ο οποίος έχει 4 πυρήνες και οκτώ νήματα ικανά για ταχύτητες έως και 4.0GHz. Και δεν είναι μόνο για gaming, FX705 AMD Edition επιτρέπει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική multitasking, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών εργασιών παραγωγικότητας, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε ταινίες και βίντεο.

Ανθεκτικότητα

Το FX705 AMD Edition, με το πνεύμα της Ultimate Force (TUF), πέρασε μια σειρά αυστηρών στρατιωτικών δοκιμών ανθεκτικότητας MIL-STD-810G *, επιβιώνοντας με επιτυχία ποικίλες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, του μεγάλου υψομέτρου και των ακραίων θερμοκρασιών. Είναι πιστοποιημένο για να αντέχει την καθημερινή χρήση, από τυχαία χτυπήματα σε αιφνίδιες σταγόνες σε ένα γραφείο. Ανθεκτική και σταθερή, το FX705 AMD Edition έχει ωθηθεί στο όριο για να εξασφαλίσει μόνο το καλύτερο για τους παίκτες.

* Αυτές οι δοκιμές κρατούνται υπό αυστηρές περιβαλλοντικές συνθήκες και υπό την επίβλεψη των μηχανικών δοκιμής ποιότητας. Ο έλεγχος των προϊόντων χωρίς κατάλληλους ελέγχους ή καθοδήγηση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο προϊόν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να δημιουργήσει καταστάσεις όπου υπάρχει σημαντικός κίνδυνος τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

Πληκρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό RGτB

Το FX705 AMD Edition διαθέτει ένα πληκτρολόγιο που είναι βελτιστοποιημένο για παιχνίδια, με οπίσθιο φωτισμό RGB σε όλες τις ζώνες που μπορούν να ελεγχθούν μέσω του πίνακα Aura Core TUF έτσι ώστε να εκφράσετε το δικό σας μοναδικό ύφος. Η αποκλειστική τεχνολογία HyperStrike εξασφαλίζει ακριβέστερη πληκτρολόγηση και βελτιωμένη εργονομία χάρη σε μια διάταξη εμπνευσμένη από την επιφάνεια εργασίας με μια επισημασμένη ομάδα πλήκτρων WASD, ευρύτερη κενή γραμμή, απομονωμένα πλήκτρα βέλους και αναγνωρίσιμα κενά μεταξύ των πλήκτρων λειτουργίας. Επιπλέον, η τεχνολογία Overstroke καταγράφει τις πληκτρολογήσεις πιο γρήγορα για ακριβή και εύκολο έλεγχο. Το FX705 AMD Edition διαθέτει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πληκτρολόγιο με πλήκτρα που μπορούν να αντέξουν μέχρι και 20 εκατομμύρια πλήκτρα - δύο φορές το βιομηχανικό πρότυπο. Υποσχόμαστε μια εκτεταμένη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ακρίβεια και την άνεση.

Τεχνολογία HyperCool

Η αποκλειστική τεχνολογία HyperCool της ASUS αποτελείται από το σύστημα ψύξης κατά της σκόνης (ADC) και το HyperFan για την εξασφάλιση εξαιρετικής ψύξης κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων τυχερών παιχνιδιών. Η ψύξη βελτιώνεται επίσης από το πατενταρισμένο τραπεζοειδές καπάκι και την έξυπνη παράλληλη τοποθέτηση ανεμιστήρα.

Σύστημα ADC

Το σύστημα ADC έχει αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό που αναγκάζει τα σωματίδια σκόνης και τη βρωμιά να βγουν από το πλαίσιο μέσω δύο σήραγγων κατά της σκόνης που βρίσκονται στα άκρα των ανεμιστήρων. Αυτό εμποδίζει τα θερμικά πτερύγια να γίνονται σκονισμένα σε βρωμιά, διατηρώντας μακροπρόθεσμα τις επιδόσεις τους για να βελτιώσουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία του συστήματος.

Ανεμιστήρας

Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τις ταχύτητες του ανεμιστήρα σύμφωνα με τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU. Εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Turbo, Balanced και Silent για να ταιριάζει στην κατάσταση στο χέρι. Η λειτουργία Turbo είναι η πιο επιθετική ρύθμιση, παρέχοντας τις υψηλότερες ταχύτητες και συχνότητες ανεμιστήρων για πλήρη εκμετάλλευση της ισχύος του FX705 AMD Edition. Η λειτουργία εξισορρόπησης βελτιστοποιεί την απόδοση και την ψύξη, μειώνοντας τα επίπεδα θορύβου κάτω από τα 45dB για παιχνίδια, ενώ η αθόρυβη λειτουργία περιορίζει περαιτέρω τον θόρυβο του ανεμιστήρα και είναι ιδανική για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να κάνετε εργασία ή να παρακολουθήσετε μια ταινία. Ένα προεπιλεγμένο προφίλ των Windows με ρυθμίσεις αποθεμάτων ή μια χειροκίνητη λειτουργία σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων ξεχωριστά με μια βολική συντόμευση πληκτρολογίου.

Εντυπωσιακός ήχος

Ο ήχος DTS: Η με τεχνολογία X προσφέρει εντυπωσιακό εικονικό ήχο surround 7.1 καναλιών υψηλής πιστότητας για ήχο ποιότητας θεάτρου, ακόμα και όταν χρησιμοποιείς ακουστικά. Διαθέτει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για παιχνίδια, αθλήματα και ταινίες και διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή για επιπλέον ρύθμιση.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια