Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
211631

Asus TUF Gaming FX705DT-AU018T R7-3750H/16GB/512GB/GTX1650 4GB

Laptop

1299.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
1047.58
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Asus TUF Gaming FX705DT-AU018T R7-3750H/16GB/512GB/GTX1650 4GB
Laptop

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

211631
Asus TUF Gaming FX705DT-AU018T R7-3750H/16GB/512GB/GTX1650 4GB

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ζήσε ομαλότερο, πιο συγκλονιστικό παιχνίδι με το ASUS TUF Gaming FX705 AMD Edition. Διαθέτοντας μια πρωτοποριακή οθόνη NanoEdge σε επίπεδο IPS με τεχνολογία AMD FreeSync και οπλισμένη με τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen και τα γραφικά Radeon, προσφέρει υψηλής ποιότητας παιχνίδια. Είναι επίσης δοκιμασμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα MIL-STD-810G, έτσι εξασφαλίζεις σκληρότητα και αντοχή.

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: AMD Ryzen 7
Διαγώνιος Οθόνης: 17.3"
Μνήμη RAM σε GB: 16
Χωρητικότητα Δίσκου: 512 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: NVIDIA GeForce GTX 1650
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ανεξάρτητη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Εξαιρετική εμφάνιση

Ο σχεδιασμός NanoEdge έχει ένα στενότερο από ποτέ πλαίσιο 7,18mm για εξαιρετικά ελκυστικά οπτικά σε μια πολύ πιο συμπαγή συσκευασία. Το FX705 AMD Edition διαθέτει εξαιρετικά γρήγορο πάνελ IPS επιπέδου για παιχνιδιάρικο παιχνίδι με ελάχιστη θόλωση κίνησης. Η τεχνολογία ευρείας οθόνης εξασφαλίζει σταθερά χρώματα κατά την προβολή της οθόνης από ακραίες γωνίες. Με το AMD FreeSync, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης συγχρονίζεται με το ρυθμό καρέ της GPU για να μειωθεί η υστέρηση, να ελαχιστοποιηθεί ο τραυματισμός και να εξαλειφθεί η οπτική σχισίματα.

Παρουσίαση παιχνιδιού

Τροφοδοτείται από τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen, ο οποίος έχει 4 πυρήνες και οκτώ νήματα ικανά για ταχύτητες έως και 4.0GHz. Και δεν είναι μόνο για gaming, FX705 AMD Edition επιτρέπει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική multitasking, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών εργασιών παραγωγικότητας, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε ταινίες και βίντεο.

Ανθεκτικότητα

Το FX705 AMD Edition, με το πνεύμα της Ultimate Force (TUF), πέρασε μια σειρά αυστηρών στρατιωτικών δοκιμών ανθεκτικότητας MIL-STD-810G *, επιβιώνοντας με επιτυχία ποικίλες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, του μεγάλου υψομέτρου και των ακραίων θερμοκρασιών. Είναι πιστοποιημένο για να αντέχει την καθημερινή χρήση, από τυχαία χτυπήματα σε αιφνίδιες σταγόνες σε ένα γραφείο. Ανθεκτική και σταθερή, το FX705 AMD Edition έχει ωθηθεί στο όριο για να εξασφαλίσει μόνο το καλύτερο για τους παίκτες.

* Αυτές οι δοκιμές κρατούνται υπό αυστηρές περιβαλλοντικές συνθήκες και υπό την επίβλεψη των μηχανικών δοκιμής ποιότητας. Ο έλεγχος των προϊόντων χωρίς κατάλληλους ελέγχους ή καθοδήγηση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο προϊόν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να δημιουργήσει καταστάσεις όπου υπάρχει σημαντικός κίνδυνος τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

Πληκρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό RGτB

Το FX705 AMD Edition διαθέτει ένα πληκτρολόγιο που είναι βελτιστοποιημένο για παιχνίδια, με οπίσθιο φωτισμό RGB σε όλες τις ζώνες που μπορούν να ελεγχθούν μέσω του πίνακα Aura Core TUF έτσι ώστε να εκφράσετε το δικό σας μοναδικό ύφος. Η αποκλειστική τεχνολογία HyperStrike εξασφαλίζει ακριβέστερη πληκτρολόγηση και βελτιωμένη εργονομία χάρη σε μια διάταξη εμπνευσμένη από την επιφάνεια εργασίας με μια επισημασμένη ομάδα πλήκτρων WASD, ευρύτερη κενή γραμμή, απομονωμένα πλήκτρα βέλους και αναγνωρίσιμα κενά μεταξύ των πλήκτρων λειτουργίας. Επιπλέον, η τεχνολογία Overstroke καταγράφει τις πληκτρολογήσεις πιο γρήγορα για ακριβή και εύκολο έλεγχο. Το FX705 AMD Edition διαθέτει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πληκτρολόγιο με πλήκτρα που μπορούν να αντέξουν μέχρι και 20 εκατομμύρια πλήκτρα - δύο φορές το βιομηχανικό πρότυπο. Υποσχόμαστε μια εκτεταμένη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ακρίβεια και την άνεση.

Τεχνολογία HyperCool

Η αποκλειστική τεχνολογία HyperCool της ASUS αποτελείται από το σύστημα ψύξης κατά της σκόνης (ADC) και το HyperFan για την εξασφάλιση εξαιρετικής ψύξης κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων τυχερών παιχνιδιών. Η ψύξη βελτιώνεται επίσης από το πατενταρισμένο τραπεζοειδές καπάκι και την έξυπνη παράλληλη τοποθέτηση ανεμιστήρα.

Σύστημα ADC

Το σύστημα ADC έχει αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό που αναγκάζει τα σωματίδια σκόνης και τη βρωμιά να βγουν από το πλαίσιο μέσω δύο σήραγγων κατά της σκόνης που βρίσκονται στα άκρα των ανεμιστήρων. Αυτό εμποδίζει τα θερμικά πτερύγια να γίνονται σκονισμένα σε βρωμιά, διατηρώντας μακροπρόθεσμα τις επιδόσεις τους για να βελτιώσουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία του συστήματος.

Ανεμιστήρας

Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τις ταχύτητες του ανεμιστήρα σύμφωνα με τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU. Εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Turbo, Balanced και Silent για να ταιριάζει στην κατάσταση στο χέρι. Η λειτουργία Turbo είναι η πιο επιθετική ρύθμιση, παρέχοντας τις υψηλότερες ταχύτητες και συχνότητες ανεμιστήρων για πλήρη εκμετάλλευση της ισχύος του FX705 AMD Edition. Η λειτουργία εξισορρόπησης βελτιστοποιεί την απόδοση και την ψύξη, μειώνοντας τα επίπεδα θορύβου κάτω από τα 45dB για παιχνίδια, ενώ η αθόρυβη λειτουργία περιορίζει περαιτέρω τον θόρυβο του ανεμιστήρα και είναι ιδανική για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να κάνετε εργασία ή να παρακολουθήσετε μια ταινία. Ένα προεπιλεγμένο προφίλ των Windows με ρυθμίσεις αποθεμάτων ή μια χειροκίνητη λειτουργία σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων ξεχωριστά με μια βολική συντόμευση πληκτρολογίου.

Εντυπωσιακός ήχος

Ο ήχος DTS: Η με τεχνολογία X προσφέρει εντυπωσιακό εικονικό ήχο surround 7.1 καναλιών υψηλής πιστότητας για ήχο ποιότητας θεάτρου, ακόμα και όταν χρησιμοποιείς ακουστικά. Διαθέτει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για παιχνίδια, αθλήματα και ταινίες και διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή για επιπλέον ρύθμιση.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή
AMD Ryzen 7
Διαγώνιος Οθόνης
17.3"
Μνήμη RAM σε GB
16
Χωρητικότητα Δίσκου
512 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας
NVIDIA GeForce GTX 1650
Τύπος Κάρτας Γραφικών
Ανεξάρτητη
Μοντέλο Επεξεργαστή
AMD Ryzen 7 3750H 2.3 GHz (2M cache, up to 4.0 GHz)
Αριθμός Πυρήνων Eπεξεργαστή
4
Συχνότητα Επεξεργαστή
4.00 GHz
Τύπος Μνήμης Ram
DDR4
Λειτουργικό Σύστημα
Windows 10 Home
Windows 11 Ready
Όχι
Ανάλυση Οθόνης
1920 x 1080
Τύπος Οθόνης
IPS
Θέση Οθόνης
Σταθερή
Οθόνη Αφής
Δεν διαθέτει
Αριθμός Σκληρών Δίσκων
1
Χωρητικότητα 1ου Δίσκου
512
Τύπος 1ου Δίσκου
SSD
Χωρητικότητα 2ου Δίσκου
Δεν διαθέτει
Τύπος 2ου Δίσκου
Δεν διαθέτει
Μνήμη Κάρτας Γραφικών (GB)
4
Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών
Nvidia
WiFi
802.11ac
Card Reader
Δεν Διαθέτει
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Κάρτα Δικτύου
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Ηχεία
DTS
Φωτιζόμενο Πληκτρολόγιo
Διαθέτει
Webcam
720p
Οπτικό Μέσο
Δεν Διαθέτει
Display Port
Δεν Διαθέτει
HDMI
1
Θύρες USB
2x USB 3.1, 1x USB 2.0
USB-C
Δεν διαθέτει
ThunderBolt
Δεν διαθέτει
Έξοδος VGA
Δεν Διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας
4-Cell Li-ion
Σασί
Πλαστικό
Ιδανικό για Gaming
Ναι
Χρώμα
Μαύρο
Επιπλέον
MIL SPECS/IPS NANOEDGE DISPLAY
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
26.6 x 399 x 279
Βάρος σε Kg
2.7
Υποστηρικτική τεχνολογία για κινητικές αναπηρίες
Εικονικό πληκτρολόγιο, Χειρισμός μέσω φωνής
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη όραση
Εύρεση λειτουργίας, Μεγεθυντικός φακός, Συντομεύσεις πληκτρολογίου, Αισθητικές αλλαγές στα Windows, Ενίσχυση χρωματικών αντιθέσεων, Αλλαγή μεγέθους και χρώματος δείκτη
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη ακοή
Υπότιτλοι και ρυθμίσεις
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.asus.com/gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια