Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
219061

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: AMD Ryzen 5
Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"
Μνήμη RAM σε GB: 8
Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: AMD Radeon Graphics
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ενσωματωμένη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Lenovo IdeaPad 5

Η έξυπνη επιλογή

Το IdeaPad 5 με ένα φυσικό κλείστρο απορρήτου αποκλείει την web κάμερα όταν δεν τη χρειάζεσαι. Επίσης έχεις τη δυνατότητα ενεργοποίησης και σύνδεσης με ένα μόνο άγγιγμα με το σύστημα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας.

Κατάργησε τα όρια

Μπες στον κόσμο των αγαπημένων σου ταινιών και εκπομπών με την IPS  οθόνη που είναι σχεδιασμένη για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία προβολής. Αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης σε σύγκριση με το μέγεθος του πλαισίου, το IdeaPad 5 έχει μια απίστευτη αναλογία 90% ενεργού περιοχής.
 

Άγγιγμα πολυτέλειας

Αυτός δεν είναι ένας τυπικός φορητός υπολογιστής - είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Το IdeaPad 5 είναι φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια,  καθιστώντας αυτό το μηχάνημα απαλό και άνετο στην αφή με ανθεκτική κατασκευή που δημιουργεί τη καλύτερη εμπειρία χρήστη. 
 

Άφθονες επιλογές

Το IdeaPad 5 συνοδεύεται από πλήθος δυνατοτήτων, όπως θύρα USB-C με παροχή ενέργειας για φόρτιση συσκευών απευθείας από τον φορητό υπολογιστή σας και λειτουργία Quick Charging για να φορτίσεις την μπαταρία σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επίσης διαθέτει δυνατό δίσκο SSD και μεγάλη μνήμη. Είναι κάτι περισσότερο από ένα καθημερινό φορητό υπολογιστή, είναι αξεσουάρ στον τρόπο ζωής σου.
 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια