Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
224843

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: AMD Ryzen 3
Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"
Μέγεθος Μνήμης Ram: 8 GB
Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: AMD Radeon Vega 8
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ενσωματωμένη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Lenovo V15 R3-3250U/8GB/256GB

Πέτυχε περισσότερα αδιάκοπα 

Από τις βιντεοδιασκέψεις έως τις παρουσιάσεις και τις πολλαπλές εργασίες, το λεπτό, κομψό Lenovo V15 (AMD) παίρνει τα πάντα στο βήμα του. Με ισχυρό επεξεργαστή AMD, αυτός ο προσιτός φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών σε βοηθά να κάνεις περισσότερα, προστατεύοντας τα ευαίσθητα δεδομένα σου. Εκτός από μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής, συνοδεύεται από τις ενσωματωμένες δυνατότητες αξιοπιστίας και παραγωγικότητας για να εξοικονομείς χρόνο και προσπάθεια.
 

Κάνε περισσότερα, με ασφάλεια 

Με ισχυρή επεξεργασία AMD, ο φορητός υπολογιστής Lenovo V15 (AMD) αντιμετωπίζει οποιαδήποτε εργασία. Μπορείς να επιλέξεις τις επιλογές αποθήκευσης (HDD ή PCIe SSD) που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και στον προϋπολογισμό σου. Και με το ενσωματωμένο chip, το Trusted Platform Module (TPM) 2.0, οι κωδικοί πρόσβασης και τα δεδομένα σου κρυπτογραφούνται για βελτιωμένη ασφάλεια.
 

Επαναπροσδιορίζει το σύγχρονο

Κομψό και λεπτό, ο φορητός υπολογιστής Lenovo V15 (AMD) προσθέτει μια εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση σε ό, τι κάνεις. Η νέα ανανεωμένη εμφάνιση του θα δώσει μία μοντέρνα εμφάνιση στον γραφειακό σου χώρο με οθόνη FHD (1920 x 1080) για καλύτερη, καθαρότερη οπτική εμπειρία. Επίσης, τα μικρά περιθώρια και το slim design του το κάνουν ιδανικό για τις καθημερινές σου μετακινήσεις. 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια