Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
226501

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: Intel Core i3
Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"
Μέγεθος Μνήμης Ram: 4 GB
Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: Intel(R) UHD Graphics with shared
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ενσωματωμένη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Laptop Dell Vostro 3500 I3-1115G4/4GB/256GB

Παραγωγικότητα χωρίς διακοπές

Ενισχυμένη προβολή: Η οθόνη FHD προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα για μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής, ενώ χάρη στα στενά περιθώρια στις δύο πλευρές, μπορείς να βλέπεις περισσότερο περιεχόμενο με λιγότερους περισπασμούς.


ExpressCharge: Φόρτισε την μπαταρία σου από το 0% έως το 80% μέσα σε μία ώρα, ώστε να μην εξαρτάσαι από πρίζες, όταν εργάζεσαι κατά τις μετακινήσεις σου.


Dell Mobile Connect: Απόλαυσε απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση του φορητού υπολογιστή σου με smartphone Android ή IOS. Με το Dell Mobile Connect, μπορείς να έχετε πρόσβαση σε πολλές συσκευές και εφαρμογές, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου


Υψηλή ισχύς επεξεργασίας: Με τον επεξεργαστη Intel® Core 11ης γενιάς, μπορείς να εκτελείς αποτελεσματικά τις καθημερινές σου εργασίες.


Αξιόπιστη σχεδίαση

Μετακινήσεις χωρίς περιττά βάρη: Ο νέος και βελτιωμένος Vostro 3500 έχει βάρος λιγότερο από 2 κιλά ώστε να μπορείς να τον μεταφέρεις μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι.


Ποικιλία θυρών: Διαθέτει διάφορες θύρες και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, ώστε να παραμένεις συνδεδεμένος/η με ό,τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.


Εντυπωσιακά χρώματα: Ο Vostro 3500 διατίθεται σε μια σειρά ζωντανών χρωμάτων που τον κάνουν να ξεχωρίζει και προσδίδουν επαγγελματική και κομψή εμφάνιση. Οι επιλογές χρωμάτων διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

TPM 2.0: Η μονάδα Trusted Platform Module 2.0 είναι ένα chip ασφάλειας εμπορικού επιπέδου, εγκατεστημένο στη μητρική πλακέτα, το οποίο δημιουργεί και αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης και κλειδιά κρυπτογράφησης. Επαληθεύει ότι ο υπολογιστής δεν έχει παραβιαστεί πριν την εκκίνηση και προστατεύει τα δεδομένα από εξωτερικές επιθέσεις λογισμικού.


Απλή και ασφαλής σύνδεση: Η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος με Windows Hello, σου επιτρέπει να συνδέεσαι εύκολα και με ασφάλεια, με ένα μόνο άγγιγμα.Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια