Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
214644

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 27
Ανάλυση Οθόνης: 2560 x 1440
Χρόνος Απόκρισης: 1 ms
Λόγος Αντίθεσης: 2500:1
Τύπος Οθόνης: VA
Σχεδιασμός Οθόνης: Curved
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Gaming Monitor Samsung Odyssey LC32G75TQSUXEN

Κυρτή οθόνη 1000R

Οι ζωντανές σκηνές εκτυλίσσονται ακόμη πιο κοντά σου. Απόλαυσε το επόμενο επίπεδο gaming εμπειρίας. Η οθόνη 1000R γεμίζει την περιφερειακή σου όραση και σε βάζει στη θέση του χαρακτήρα.

Πιο καθαρή. Πιο φωτεινή. QLED.

Χρώμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Η τεχνολογία QLED φέρνει μια πλήρη γκάμα ζωντανών αποχρώσεων στην οθόνη σου. Δες τις σκηνές των παιχνιδιών να παίρνουν ζωή μπροστά σου.

Πλήθος αποχρώσεων HDR600

Το HDR600 προσφέρει περισσότερη αντίθεση, με βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά. Ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές, κάθε λεπτομέρεια ξεχωρίζει.

Ανάλυση WQHD

Ο κόσμος των παιχνιδιών σου, γίνεται πιο ζωντανός από ποτέ. Διαθέτοντας 1.7 φορές την πυκνότητα των pixel της Full HD, η ανάλυση WQHD προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερείς, ευκρινείς εικόνες. Ζήσε μια πληρέστερη προβολή με περισσότερο χώρο για βλέπεις όλη τη δράση.

Σχεδιασμός core lighting

Διάλεξε το χρώμα σου. Πρόσθεσε στυλ στο πίσω μέρος της οθόνης σου με 5 διαφορετικές λειτουργίες χρωμάτων. Το προεπιλεγμένο μπλε του πάγου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, φέρνει μια εξατομικευμένη πινελιά στο χώρο που έχεις τοποθετήσει την οθόνη σου.

Low Input Lag

Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου στα 2 ms φέρνει εντυπωσιακή ακρίβεια απόκρισης, για να μπορείς να ακολουθείς τις κινήσεις των αντιπάλων. Είναι τόσο γρήγορο, που η κίνηση εμφανίζεται αμέσως χωρίς σχεδόν καμία καθυστέρηση μεταξύ των περιφερειακών σου και του παιχνιδιού.

Γρήγορα, ομαλά αντανακλαστικά

Κατάκτησε κάθε εχθρό, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Η RapidCurve 240Hz εξαλείφει την καθυστέρηση, για συναρπαστικό παιχνίδι με εξαιρετικά ομαλή δράση. Ανταποκρίσου στους εχθρούς αμέσως μόλις τους δείς, με χρόνο απόκρισης 1 ms, ακριβείς κινήσεις του ποντικιού σου και καρέ χωρίς θόλωση ή σκιές.

Συμβατότητα με G-Sync

Η συμβατότητα με G-Sync διατηρεί τη GPU και το πάνελ συγχρονισμένα, για να μειώνει το τρεμόπαιγμα, την καθυστέρηση στην οθόνη και τις ατέλειες της εικόνας. Οι γρήγορες σκηνές δράσης είναι σταθερές, χάρη στο AMD FreeSync Premium Pro, για να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια