Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
224898

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 27
Ανάλυση Οθόνης: 1920 x 1080
Χρόνος Απόκρισης: 8 ms
Λόγος Αντίθεσης: 3000:1
Τύπος Οθόνης: LED
Σχεδιασμός Οθόνης: Flat
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Samsung M5 LS27AM500NRXEN 27" Smart Monitor

Η πρώτη οθόνη υπολογιστή της Samsung που καλύπτει τις ανάγκες σου σε εργασία και ψυχαγωγία

Η οθόνη για κάθε πλευρά της ζωής. Ολοκλήρωσε την εργασία χωρίς υπολογιστή, με το εγκατεστημένο Microsoft Office 365 ή με απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή του γραφείου σου. Στη συνέχεια, μπορείς να απολαύσεις περιεχόμενο ψυχαγωγίας με το ενσωματωμένο σύστημα one-stop entertainment.

Συνδέσου με το AirPlay 2

Με την ενσωματωμένη εφαρμογή AirPlay2 μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις συσκευές Apple για εργασία ή ψυχαγωγία. Βελτίωσε τη ροή της εργασίας σου δημιουργώντας μια ασύρματη ρύθμιση διπλής οθόνης με το MacBook και το Smart Monitor. Όταν είναι ώρα για χαλάρωση, διασκέδασε με βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και πολλά άλλα από το iPhone ή το iPad.

Όταν το κινητό συνάντησε τη… μεγάλη οθόνη!

Η δυνατότητα Wireless DeX του Samsung LS27AM500NRXEN μετατρέπει το κινητό σου σε PC! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιες εφαρμογές θες για βίντεο, έγγραφα, browsers, μέσω της οθόνης, να παρακολουθήσεις ταινίες ή να προβάλεις τις φωτογραφίες σου!   

Εφαρμογές Smart TV

Απόκτησε πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές ψυχαγωγίας, όπως το Netflix, το YouTube και το HBO, χωρίς να ενεργοποιήσεις τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σου. Το τηλεχειριστήριο και τα ενσωματωμένα ηχεία απλοποιούν τον χρόνο ψυχαγωγίας.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Αύξησε την παραγωγικότητά σου με δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης. Χρησιμοποιώντας τη σουίτα του Office 365, προβάλεις και επεξεργαζεσαι έγγραφα και αποθηκεύεις εύκολα στο cloud. Ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο σπίτι, η Απομακρυσμένη πρόσβαση σου επιτρέπει να εργάζεσαι εξ αποστάσεως στην επιφάνεια εργασίας του σχολείου ή του γραφείου σου.

Φωτεινότητα που προσαρμόζεται φυσικά στο περιβάλλον σου.

Εντυπωσιακή εικόνα, μέρα ή νύχτα. Τα επίπεδα του περιβάλλοντος φωτός ανιχνεύονται από έναν αισθητήρα που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης μέσω της τεχνολογίας Adaptive Picture.

Ζεις το παιχνίδι!

Δες περισσότερα πράγματα από το αγώνα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, ρυθμίζοντας την Samsung LS32AM700 σε κλίμακα 21:9 και με τη δυνατότητα που σου προσφέρει το Ultrawide Game View. Από δω και πέρα στα ματς ποδοσφαίρου θα έχεις την πλήρη επίβλεψη, ενώ στα παιχνίδια οδήγησης, αποκτάς μια φυσική και συνολική θέα.

Απλώς πες "play" για να παίξεις

Η οθόνη σου ακούει αυτό που το λες. Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, ελέγχου βίντεο και άλλων, μέσω της εφαρμογής Voice Assistant ή SmartThings.

Συνδέσου εύκολα με Auto Source Switch +

Με το Automatic Source Switch Plus, η οθόνη σου εντοπίζει τις νέες συνδεδεμένες συσκευές και εμφανίζει το σωστό σήμα. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις τη σωστή είσοδο στο μενού.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια