Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
226701

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 34
Ανάλυση Οθόνης: 3440 x 1440
Χρόνος Απόκρισης: 1 ms
Λόγος Αντίθεσης: 2500:1
Τύπος Οθόνης: VA
Σχεδιασμός Οθόνης: Curved
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Samsung Odyssey G5 34" Gaming Monitor

Βυθίσου στο παιχνίδι

Τα εξαιρετικά γραφικά και οι ευκρινείς εικόνες που αποδίδονται εξαιρετικά από το Samsung Οdyssey G5 σε κάνουν να βυθίζεσαι μέσα στο παιχνίδι και να νιώθεις τη δράση πιο ζωντανή από ποτέ. Χάρη στην καμπυλότητα 1000R του μόνιτορ, δημιουργείται ένα πιο ρεαλιστικό οπτικό πεδίο για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Ultra WQHD

Με το Samsung Οdyssey G5 απολαμβάνεις παιχνίδι με ελάχιστους περισπασμούς και μεγαλύτερη επιφάνεια, χάρη στο εξαιρετικά λεπτό του πλαίσιο και στην Ultra-WQHD (3440 x 1440) ανάλυση που σου προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες με ζωντανά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες.

Ρυθμός ανανέωσης 165Hz

Ένας εντυπωσιακά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης στα 165Hz επιτρέπει την γρήγορη προβολή οπτικών εικόνων με απίστευτη ευκρίνεια, ώστε να μπορείς να αντιδράς πιο γρήγορα και να είσαι σε θέση να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου και να επικρατήσεις στις σκηνές καταιγιστικής δράσης.

Χρόνος απόκρισης 1ms

Με τον απίστευτα γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms κάθε κίνηση μετράει, αφού μπορείς να αντιδράσεις ακαριαία και να αιφνιδιάσεις τον εχθρό με εξαιρετικά ακριβείς και γρήγορες κινήσεις. Με αυτό τον χρόνο απόκρισης η απόδοσή σου στο παιχνίδι δεν απέχει και πολύ από τα δικά σου αντανακλαστικά.


AMD FreeSync Premium

Συγχρονίζοντας δυναμικά τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με τον ρυθμό καρέ της εικόνας, το AMD FreeSync Premium ελαχιστοποιεί τα "σπασίματα", εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστο και ομαλό παιχνίδι.

Πραγματικά ρεαλιστικό HDR

Οι σκηνές του παιχνιδιού ζωντανεύουν μπροστά σου, χάρη στο πραγματικά ρεαλιστικό HDR10, που σου προσφέρει κορυφαία γραφικά με υψηλή ανάλυση και εκπληκτική ακρίβεια χρώματος.


Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια