Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
185534

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac
Εμβέλεια: Dual Band 2.4GHz and 5GHz
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Site: http://www.linksys.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Linksys WUSB6100M Max-Stream AC600 Wi-Fi Micro USB Adapter:

Βελτίωσε το Wi-Fi του σπιτιού σου

Αυτός ο προσαρμογέας AC USB αναβαθμίζει άμεσα το laptop ή τον σταθερό υπολογιστή σου με το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi. Αυτό κάνει την συσκευή σου MU-MIMO, επιτρέποντας έτσι τη διανομή του σήματος Wi-Fi στο σπίτι σου πιο αποτελεσματικά σε περισσότερες συσκευές.

Τεχνολογία Wi-Fi MU-MIMO

Η επόμενη γενιά τεχνολογία Wi-Fi MU-MIMO προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες και επιτρέπει να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου εκπομπές, να παίζεις online παιχνίδια και να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία με ταχύτητες AC Wi-Fi, 3 φορές πιο γρήγορα από το Wireless-N.

Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση:

Ο προσαρμογέας USB Linksys WUSB6100M διπλής ζώνης χρησιμοποιεί ζώνη 5 GHz για να προσφέρει ταχύτητες μέχρι AC433 Mbps, 3 φορές την απόδοση του Wireless-N και ζώνη 2,4 GHz για ταχύτητες μέχρι 150 Mbps. Η τεχνολογία Beamforming εστιάζει το Wi-Fi σήμα απευθείας στον υπολογιστή σου που βασίζεται σε Windows.

Δουλεύει με όλα τα Routers:

Ο προσαρμογέας USB Linksys WUSB6100M είναι συμβατός με όλους τους δρομολογητές Wi-Fi, συμπεριλαμβανομένης της υπάρχουσας μονάδας σου ή εκείνων που προέρχονται από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια