Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
195240

Devolo Magic 2 8259 LAN 1-1-1

Powerline

69.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
56.37
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Devolo Magic 2 8259 LAN 1-1-1
Powerline

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

195240
Devolo Magic 2 8259 LAN 1-1-1

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το devolo Magic 2 LAN εξασφαλίζει απίστευτα υψηλές ταχύτητες έως και 2400 Mbit/s για πραγματική ψηφιακή ελευθερία. Και αυτό ακόμη και σε απίθανες αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Μία θύρα Gigabit LAN συνδέει τις σταθερές συσκευές σου, όπως Smart TV ή κονσόλες.

Χαρακτηριστικά

Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi: Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον: single adapter
Εγγύηση Προμηθευτή: 3 έτη
Site: http://www.devolo.com/gr/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

devolo Magic 2 LAN:

Ζήσε σήμερα στον κόσμο του αύριο!

Καλώς ήρθες στον φανταστικό κόσμο του devolo Magic. Εδώ η μαγεία μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι, αφού το devolo Magic μεταμορφώνει το σπίτι σου στο λεπτό σε φουτουριστικό ναό της τεχνολογίας, που είναι έτοιμος να υποδεχτεί το αύριο από σήμερα. Προσφέρει αισθητά περισσότερες δυνατότητες: μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη σταθερότητα, μεγαλύτερη εμβέλεια, περισσότερη ψυχαγωγία στο διαδίκτυο.

Απίστευτα γρήγορο και σταθερό:

Cloud-Office
Ονειρεμένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο - εξόπλισε το χώρο εργασίας σου στο σπίτι με το μαγικό Internet και δούλεψε ελεύθερα. Με την devolo φέρνεις το ψηφιακό μέλλον στο γραφείο σου στο σπίτι: το devolo Magic 2 LAN φροντίζει για την ασφάλεια και την πάρα πολύ υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων, εσύ φροντίζεις για τα υπόλοιπα.
Streaming σε UHD
Ζήσε την καθαρή ψηφιακή ελευθερία: Απόλαυσε με το devolo Magic 2 LAN τις τρέχουσες ταινίες σε ονειρεμένη ανάλυση 8K - με υψηλή ανάλυση και χωρίς ενοχλητικά "κουτάκια". Σύνδεσε απλώς τη Smart TV στο μαγικό οικιακό δίκτυο της devolo και βυθίσου στο νέο μέλλον πολυμέσων.
Multiplayer Gaming
Βυθίσου μαζί σε κόσμους παιχνιδιού online - με την devolo μπορείς. Σύνδεσε την κονσόλα παιχνιδιών ή τον υπολογιστή σου στο μαγικό Internet από την πρίζα. Και ήδη ξεκινάει η διασκέδαση gaming, ανεξάρτητα αν είσαι μόνος ή πολεμάς με άλλους. Χάρη στην υψηλή ταχύτητα 2.400 Mbps χωρίς τρεμόπαιγμα και προβλήματα απόδοσης.

Streaming, Gaming, Home-Office ή Virtual Reality.

  • Online, στο Cloud, στο δίκτυο - από tablet, smartphone, φορητό υπολογιστή, Smart TV, κονσόλα ή άλλη συσκευή: Όλα είναι δυνατά, ακόμη και μελλοντικά. Μαγικά εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, όπως ποτέ πριν.
  • Χάρη στην τεχνολογία Powerline έχετε αξιόπιστο και γρήγορο Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.
  • Ταχύτητα Highspeed έως 2400 Mbit/s για ψηφιακή ελευθερία.
  • Μία θύρα Gigabit LAN για σταθερές συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλα ή υπολογιστή.

Έξυπνο Plug & Play

  • Ενσωματωμένη πρίζα με παιδική ασφάλεια.
  • Ισχυρή σύνδεση ακόμη και σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις έως και 500 μέτρα.
  • Αφαίρεσέ το από τη συσκευασία, σύνδεσέ το και ξεκίνησε αμέσως.
  • Ρύθμιση, επέκταση, προσαρμογή, έλεγχος: η νέα, ευρηματική εφαρμογή της devolo για τον χειρισμό του προσαρμογέα devolo Magic. Διαθέσιμο για iOS και Android.

Αόρατες δυνάμεις

  • Συμβατότητα με όλα τα ρούτερ, τους προσαρμογείς devolo Magic και με προϊόντα πιστοποιημένα από τη HomeGrid Forum. Οι προσαρμογείς dLAN Powerline και άλλα προϊόντα HomePlug AV δεν υποστηρίζονται. Με δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης συσκευών διαφορετικής τεχνολογίας στο σπίτι.
  • Η πρωτοποριακή τεχνολογία Powerline σε συνδέει στο δίκτυο με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία - για να απολαμβάνεις κορυφαία ποιότητα πολυμέσων.

Το ψηφιακό μέλλον στο σπίτι σου!

Πώς γίνεται; Με το devolo Magic 2 LAN και τις μαγικές του δυνατότητες. Έτσι είσαι από σήμερα έτοιμος να υποδεχτείς το αύριο. Το streaming, το Gaming, το Home-Office και το Virtual Reality γίνονται μια φανταστική εμπειρία. Γιατί χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Powerline απολαμβάνεις γρήγορο και αξιόπιστο Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Το devolo Magic 2 LAN εξασφαλίζει απίστευτα υψηλές ταχύτητες έως και 2400 Mbit/s για πραγματική ψηφιακή ελευθερία. Και αυτό ακόμη και σε απίθανες αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Μία θύρα Gigabit LAN συνδέει τις σταθερές συσκευές σου, όπως Smart TV ή κονσόλες. Με το έξυπνο Plug & Play είσαι έτοιμος αμέσως. Αφαίρεσε τη συσκευασία, σύνδεσέ το και απόλαυσε την τέλεια σύνδεση.
Έχεις τον έλεγχο όλων των προσαρμογέων devolo Magic εύκολα και άνετα από τη νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή της devolo. Απόλαυσε περισσότερη μαγική εμπειρία Internet τώρα και στο μέλλον - με το devolo Magic 2 LAN!

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πρωτόκολλο Επικοινωνίας Wifi
Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον
single adapter
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Site
http://www.devolo.com/gr/

Αξιολογήσεις & Σχόλια