Λύσεις για επιχειρήσεις
183617

Pallo Woody Wireless Charger White

Βάση Οθόνης

από
49.99
29.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
20.09
από
40.31
24.11
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
16.20
Εξαντλήθηκε

Pallo Woody Wireless Charger White
Βάση Οθόνης

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

183617
Pallo Woody Wireless Charger White

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Απλά τοποθέτησε το τηλέφωνό σου στο pad φόρτισης και αυτόματα θα αρχίσει να φορτίζεται σε δευτερόλεπτα χωρίς την ανάγκη καλωδίων ή πρόσθετων εξαρτημάτων.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Βάση Οθόνης
Χρώμα: Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή: 1 έτος
Site: http://www.pallo.kr/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Pallo Woody Wireless Charger:

Αυτή η βάση οθόνης είναι και ασύρματος φορτιστής του smartphone σου! Απλά ακουμπάς το κινητό σου στο λευκό πλαίσιο και το smartphone φορτίζει μόνο του!

Γρήγορη φόρτιση

To Woody wireless charger είναι ένα άνετο αξεσουάρ για το γραφείο σου το οποίο παρέχει την τελευταία τεχνολογία στη φόρτιση charging Qi. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για οποιασδήποτε συσκευής υποστηρίζει την τεχνολογία Qi και μέσω της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής ενεργοποιεί την ασύρματη φόρτιση στις συσκευές με δέκτη QI.

Φιλικό στη χρήση

Απλώς τοποθέτησε το smartphone σου στο λευκό πλαίσιο και αυτομάτως θα ξεκινήσει η φόρτισή του σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειαστεί καλώδια και επιπλέον αξεσουάρ. Το απαλό λευκό χρώμα της βάσης θα σου επιτρέψει να δουλέψεις ήρεμα και άνετα χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή.

Ασφάλεια

Ο ασύρματος φορτιστής παρέχει προστασία από OVP (υψηλή τάση ), OTP (υπερθέρμανση ), FOD (ανίχνευση ξένου σώματος ), DPL (δυναμικό περιορισμό ισχύος) για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του smartphone σου. Είναι φυσικό κατά τη διάρκεια της φόρτισης να ζεσταθεί λίγο το πλαίσιο που το φορτίζει καθώς και το κινητό.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Βάση Οθόνης
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή
1 έτος
Site
http://www.pallo.kr/

Αξιολογήσεις & Σχόλια