Λύσεις για επιχειρήσεις
200785

Pallo Woody Starter White/Brown

Βάση Οθόνης

19.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
16.05
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Pallo Woody Starter White/Brown
Βάση Οθόνης

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

200785
Pallo Woody Starter White/Brown

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Αυτός ο οργανωτής γραφείου είναι ιδανικός για όποιον θέλει αποτελεσματικότητα και απλότητα στο χώρο εργασίας του.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Βάση Οθόνης
Χρώμα: Ξύλο
Εγγύηση Προμηθευτή: 1 έτος
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Pallo Woody Starter:

Η βάση οθόνης Pallo Woody Starter είναι ένας οργανωτής γραφείου ιδανικός για όποιον θέλει αποτελεσματικότητα και απλότητα στο χώρο εργασίας ή του σπιτιού του.

Καθάρισε την ακαταστασία

To Woody starter είναι ένα άνετο αξεσουάρ για το γαρφείο σου, το οποίο ελαχιστοποιεί την ακαταστασία και ταυτόχρονα σου παρέχει χώρο για να τοποθετείς το στυλό ή το μολύβι σου. Το στιβαρό ξύλινο ράφι του είναι μια πρόσθετη οριζόντια επιφάνεια για να τοποθετήσεις την οθόνη του υπολογιστή ή του laptop σου. Ο χώρος κάτω από το Stand μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχτρα αποθηκευτικός χώρος. Αυτός ο οργανωτής επιφάνειας εργασίας είναι ιδανικός για όποιον επιθυμεί αποτελεσματικότητα και απλότητα από τον χώρο εργασίας του.

Εμφανίσιμο

Το Woody starter είναι απλά και κομψά σχεδιασμένο. Μειώνει την πίεση στον αυχένα και ευθυγραμμίζει τα μάτια ανυψώνοντας την οθόνη για πιο άνετη θέαση. Η ανθεκτική ξύλινη κατασκευή του παρέχει δύναμη και σταθερότητα χωρίς να χάνει την κομψότητά του. Ο λεπτός και μοντέρνος σχεδιασμός του ενισχύει την οπτική οργάνωση του χώρου σου.

Εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης

Σου παρέχει ένα έξτρα ράφι με αυτό το ξύλινο Stand. Διαθέτει δύο πλευρικούς δίσκους κοιλότητες που προσθέτουν βολικότατα και εξοικονομούν χώρο για επιπλέον υλικά (μολύβια - στυλό) ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο πάνω στο γραφείο σου για άλλα αντικείμενα. Έπειτα από μια πολύωρη εργασία μπορείς να τοποθετήσεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σου στον ελεύθερο χώρο ο οποίος υπάρχει κάτω από την βάση. Η αντιολιστική του βάση βοηθάει το stand να παραμείνει στη θέση του προστατεύοντας την επιφάνεια εργασίας σου από γδαρσίματα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Βάση Οθόνης
Χρώμα
Ξύλο
Εγγύηση Προμηθευτή
1 έτος

Αξιολογήσεις & Σχόλια