Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
226282

Clevy Contrast Keyboard Uppercase USB

Πληκρολόγιο με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ

169.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
136.29
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Clevy Contrast Keyboard Uppercase USB
Πληκρολόγιο με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

226282
Clevy Contrast Keyboard Uppercase USB

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Με μεγάλα πλήκτρα, κεφαλαία γράμματα και χρωματική κωδικοποίηση άσπρου μαύρου για να τα ξεχωρίζεις εύκολα, το Clevy keyboard κάνει την πληκτρολόγηση πιο εύκολη και άνετη από ποτέ.

Χαρακτηριστικά

Υποστηρικτική τεχνολογία για κινητικές αναπηρίες: Κάθετη διαρρύθμιση πλήκτρων, Έξυπνος χρωματισμός των πλήκτρων, Μεγάλα πλήκτρα, Αδιάβροχη προστασία, Αποτροπή επανάληψης πλήκτρου
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη όραση: Ευδιάκριτα πλήκτρα, με μεγάλη αντίθεση χρωμάτων, Πλήκτρα ειδικών λειτουργιών, με ανεστραμμένο χρωματισμό, Μεγάλα πλήκτρα, Σημεία αναφοράς, Εργαλείο ενεργοποίησης πλήκτρων λειτουργίας
Επιπλέον: Κεφαλαία γράμματα, σύστημα κλειδώματος κατά της επανάληψης
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Site: https://clevy.com/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Clevy Contrast Keyboard

Η πιο εύκολη & άνετη πληκτρολόγηση που έχεις κάνει

Το Clevy Contrast Keyboard είναι ιδανικό για άτομα που χρειάζονται ένα άνετο πληκτρολόγιο, με μεγαλύτερα πλήκτρα και λειτουργίες που κάνουν την εμπειρία πληκτρολόγησης πιο απλή και εύκολη από ποτέ. Είναι ιδανικό και για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων πληκτρολόγησης σε νεότερους χρήστες.

Μεγάλη αντίθεση

Τα πλήκτρα του Clevy Contrast Keyboard έχουν άσπρο και μαύρο χρώμα, για να τα ξεχωρίζεις εύκολα. Τα κεφαλαία γράμματα, σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη γραμματοσειρά, διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στον εντοπισμό τους.Τα πλήκτρα του Clevy Contrast Keyboard έχουν άσπρο και μαύρο χρώμα, για να τα ξεχωρίζεις εύκολα. Τα κεφαλαία γράμματα, σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη γραμματοσειρά, διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στον εντοπισμό τους.

Μεγάλα πλήκτρα

Τα πλήκτρα είναι 30% μεγαλύτερα και οι χαρακτήρες 4 φορές μεγαλύτεροι από τα κοινά πληκτρολόγια, για να μπορείς να τα εντοπίζεις εύκολα και να πληκτρολογείς με ακρίβεια.

Σημεία αναφοράς

Ο χρωματικός σχεδιασμός του διαχωρίζει με ξεκάθαρο τρόπο την περιοχή των γραμμάτων από τα υπόλοιπα πλήκτρα. Δημιουργούνται αυτόματα σημεία αναφοράς στο πληκτρολόγιο, ώστε να βρίσκεις τα πλήκτρα εύκολα και να μάθεις γρήγορα τη θέση τους. 

Ανθεκτική κατασκευή

Ο εσωτερικός σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και τα πλήκτρα είναι τοποθετημένα σε υψηλής ποιότητας μηχανικούς διακόπτες, που αντέχουν πάνω από 50εκ. χτυπήματα. Σε αντίθεση με τα πληκτρολόγια μεμβράνης, το μηχανικό Clevy Keyboard έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Ξέρει από ατυχήματα

Σου έπεσε ένα ποτήρι νερό πάνω στο πληκτρολόγιο; Το Clevy Contrast Keyboard είναι σχεδιασμένο να κατευθύνει τα υγρά μακριά από το πληκτρολόγιο, ώστε να μην εισχωρούν στο εσωτερικό του.

Προσαρμόζεται όπως εσύ θέλεις

Απενεργοποιώντας τον διακόπτη Key Repeat στο πίσω μέρος, κάθε γράμμα που πατάς στο πληκτρολόγιο θα εμφανίζεται μόνο μία φορά στην οθόνη, ακόμα και αν το πατάς για ώρα. Ο ίδιος διακόπτης ενεργοποιεί και τα F Keys, πατώντας το γράμμα «f» και τον αντίστοιχο αριθμό (π.χ. f+1=F1).

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υποστηρικτική τεχνολογία για κινητικές αναπηρίες
Κάθετη διαρρύθμιση πλήκτρων, Έξυπνος χρωματισμός των πλήκτρων, Μεγάλα πλήκτρα, Αδιάβροχη προστασία, Αποτροπή επανάληψης πλήκτρου
Υποστηρικτική τεχνολογία για μειωμένη όραση
Ευδιάκριτα πλήκτρα, με μεγάλη αντίθεση χρωμάτων, Πλήκτρα ειδικών λειτουργιών, με ανεστραμμένο χρωματισμό, Μεγάλα πλήκτρα, Σημεία αναφοράς, Εργαλείο ενεργοποίησης πλήκτρων λειτουργίας
Επιπλέον
Κεφαλαία γράμματα, σύστημα κλειδώματος κατά της επανάληψης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
https://clevy.com/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια