Λύσεις για επιχειρήσεις
198711

Epson EcoTank ITS L3156

Πολυμηχάνημα

209.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
168.55
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Epson EcoTank ITS L3156
Πολυμηχάνημα

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

198711
Epson EcoTank ITS L3156

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Αυτός ο μικρός εκτυπωτής 3-σε-1 EcoTank με Wi-Fi Direct προσφέρει εξαιρετική απόδοση από κάθε άποψη, χάρη στην κομψή σχεδίαση και τις μικρές διαστάσεις, την εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών και την εύχρηστη τεχνολογία.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες: Εκτύπωση, Αντιγραφή & Σάρωση
Χρώμα Εκτύπωσης: Έγχρωμη Εκτύπωση
Κατάλληλο για: Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Εκτύπωση Σελίδων ανά Λεπτό (Μαύρο): 33
Συνδεσιμότητα: USB, WiFi & WiFi Direct
NFC: Δεν υποστηρίζεται
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Epson EcoTank L3156 Πολυμηχάνημα:

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος

Τρία ολόκληρα χρόνια*, τόσο θα σε καλύψει το μελάνι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του L3156. Αυτό σημαίνει έως 90% εξοικονόμηση στο κόστος μελανιού**. Με το μελάνι που περιλαμβάνεται σου εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, παρέχοντας έως 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες***.

Εκτύπωση χωρίς φύσιγγες μελανιών

Αντιστοιχεί σε έως 82 φύσιγγες συσκευασμένου μελανιού**, που σημαίνει μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των αναπληρώσεων με αυτόν τον εκτυπωτή EcoTank. Χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας δοχείο μελανιού, απαλλάσσοντάς εντελώς εσένα από την ανάγκη να έχεις φύσιγγες μελανιών.

Ανακάλυψε την επόμενη γενιά

Χάρη στο δοχείο μελανιού που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή και επιτρέπει να βλέπεις καθαρά τη στάθμη των μελανιών, αυτή η νέα σχεδίαση έχει μικρό μέγεθος και προσφέρει εύκολη πρόσβαση για αναπλήρωση. Διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, κατασκευασμένο για ελαχιστοποίηση του κινδύνου μουτζουρωμάτων και διαρροών. Τα νέα φιαλίδια διαθέτουν μηχανισμό που διασφαλίζει ότι μόνο τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν με το αντίστοιχο χρώμα.

Εκτύπωσε σχεδόν από παντού

Μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, ο εκτυπωτής σου μπορεί να λαμβάνει έγγραφα για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson iPrint.

*Μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σου έως και 3 έτη βάσει των μέσων μηνιαίων όγκων εκτύπωσης 225 σελίδων για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου EcoTank και 40 φωτογραφίες για φωτογραφικούς εκτυπωτές EcoTank. Οι υπολογισμοί βασίζονται στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φιαλιδίου μαύρου μελανιού για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου και στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φωτογραφιών για φωτογραφικούς εκτυπωτές.

**Μέσος όρος απαιτούμενων φυσίγγων / εξοικονόμησης που επιτεύχθηκε για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων με τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank (εκτός των L805, L810, L850, L7160, L7180), εκτός της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018, σύμφωνα με στοιχεία του IDC EMEA Hardcopy Tracker (δεδομένα 1ου τριμήνου 2018), IDC EMEA HCP Consumables Tracker (δεδομένα 2ου εξαμήνου 2017). Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL σύμφωνα με στοιχεία της IDC για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσίγγων μελανιών όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

***Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες
Εκτύπωση, Αντιγραφή & Σάρωση
Χρώμα Εκτύπωσης
Έγχρωμη Εκτύπωση
Κατάλληλο για
Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Εκτύπωση Σελίδων ανά Λεπτό (Μαύρο)
33
Συνδεσιμότητα
USB, WiFi & WiFi Direct
NFC
Δεν υποστηρίζεται
Mobile App
Epson Connect (iPrint, Email Print), Google Cloud Print
Manufacturer
Δεν διαθέτει
Priority
Δεν διαθέτει
SD Card
Δεν Υποστηρίζεται
Λειτουργικά Συστήματα
Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP, Έκδοση Windows XP Professional x64
Ανάλυση Εκτύπωσης σε dpi
5760 x 1440
Εκτύπωση Σελίδας ανα Λεπτό (Έγχρωμο)
15 Σελίδες/λεπτό Colour (Απλό χαρτί)
ItemSelector
Δεν Υποστηρίζεται
Εκτύπωση Χωρίς Περιθώρια
Υποστηρίζεται
Εκτύπωση DVD/CD
Δεν υποστηρίζεται
Αυτόματη Αντιγραφή Διπλής Όψης
Δεν Υποστηρίζεται
Ανάλ Σάρωσ dpi
1.200 x 2.400 (οριζόντια x κατακόρυφα)
Ταχ Σάρ Σελ sec
200 DPI, 11 sec. with flatbed scan (ασπρόμαυρο Α4), 200 DPI, 28 sec. with flatbed scan (έγχρωμο Α4)
Μέγιστο Μέγεθος Σάρωσης
Α4
Scan to
BMP, JPEG, TIFF, PDF
Οθόνη
Δεν διαθέτει
Optical Character Recognition (OCR)
Δεν Υποστηρίζεται
Τύπος Οθόνης
Δεν διαθέτει
Χωρητικ/τα Χαρτιού
100 Φύλλα Βασικό, 20 Φωτογραφικά φύλλα
Τύπος Χαρτιού
A4, A6, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 16:9, DL, Αρ.10, C6, Letter
Τύπος Αναλωσίμου
Μελάνι
Συμβατά Αναλώσιμα
103 EcoTank Black ink bottle, 103 EcoTank Cyan ink bottle, 103 EcoTank Magenta ink bottle, 103 EcoTank Yellow ink bottle
Αριθμός Αναλωσίμων
4
Χρώμα
Λευκό
Βάρος σε gr
3.9
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
179 χ 375 χ 347
Συμπεριλαμβάνονται
4 ξεχωριστά δοχεία μελανιού 70 ml (Bk,C,Y,M) και ένα πρόσθετο δοχείο μαύρου μελανιού, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγίες τοποθέτησης, Λογισμικό (CD), Έγγραφο εγγύησης
Εγγύηση Προμηθευτή
1 έτος & δωρεάν επέκταση 3 έτη
Site
http://www.oktabit.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια