Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
200094

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες: Εκτύπωση, Αντιγραφή, Σάρωση & Fax
Χρώμα Εκτύπωσης: Έγχρωμη Εκτύπωση
Κατάλληλο για: Επαγγελματική χρήση
Μηνιαίος Κύκλος Εργασιών: Up to 50,000 pages
Συνδεσιμότητα: USB, Ethernet, WiFi & WiFi Direct
Συνδεσιμότητα: USB, Ethernet, WiFi & WiFi Direct
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

HP LaserJet Pro MFP M479FDW:

Κατασκευασμένος για να διατηρεί εσένα και την επιχείρησή σου σε κίνηση

Σάρωσε αρχεία απευθείας στο Microsoft SharePoint, σε email, USB και φακέλους δικτύου. Εξοικονόμησε χρόνο αυτοματοποιώντας όλα τα βήματα σε μια περίπλοκη ροή εργασιών και εφάρμοσε αποθηκευμένες ρυθμίσεις. Εκτύπωσε ασύρματα ακόμα και χωρίς δίκτυο, παρέμεινε συνδεδεμένος με το Wi-Fi διπλής ζώνης και το Wi-Fi Direct.

Η βέλτιστη ασφάλεια στην κατηγορία - εντόπισε και σταμάτησε επιθέσεις

Μια σειρά χαρακτηριστικών ενσωματωμένης ασφάλειας σε βοηθάει να προστατέψεις το πολυμηχάνημα από το να γίνει σημείο εισόδου επιθέσεων. Διασφάλισε τις εμπιστευτικές πληροφορίες με την προαιρετική λειτουργία εκτύπωσης μέσω PIN/ιδιωτικής εκτύπωσης για την ανάκτηση εργασιών εκτύπωσης. Το προαιρετικό HP JetAdvantage Security Manager σου επιτρέπει να ρυθμίσει τις παραμέτρους.

Απλή σχεδίαση για την απλοποίηση της καθημερινότητας

Μπορείς να εγκαταστήσεις γρήγορα αυτόν το πολυμηχάνημα και να διαχειριστείς εύκολα τις ρυθμίσεις της συσκευής για να αυξήσεις τη συνολική αποδοτικότητα της εκτύπωσης. Ολοκλήρωσε τις εργασίες γρήγορα και εύκολα - χάρη στην απλή έγχρωμη οθόνης αφής 10,9 cm. Εκτύπωσε μορφοποιημένα αρχεία του Microsoft Office, εκτός από PDF, απευθείας από τη μονάδα USB.

Η βιωσιμότητα αποτελεί έξυπνη επιχειρηματική πρακτική

Απόφυγε τις ενοχλητικές επανεκτυπώσεις, τη σπατάλη αναλωσίμων και τις κλήσεις στην υποστήριξη, με τη χρήση αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP. Εξοικονόμησε χαρτί από την πρώτη στιγμή. Η ρύθμιση εκτύπωσης διπλής όψης είναι ρυθμισμένη στην προεπιλεγμένη λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού. Εξοικονόμηση έως 18% σε σύγκριση με προηγούμενα προϊόντα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια