Λύσεις για επιχειρήσεις
166086

TP-Link Smart Plug HS100

21.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
17.66
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

TP-Link Smart Plug HS100

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

166086
TP-Link Smart Plug HS100

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Εύκολα ενεργοποίησε και απενεργοποίησε τις ηλεκτρικές συσκευές σου από οπουδήποτε, μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής. Μπορείς επίσης να ορίσεις μερικούς προσαρμοσμένους κανόνες για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των συσκευών, όπως εσύ έχεις προγραμματίσει.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή: 3 έτη
Site: http://www.tp-link.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

TP-Link Smart Plug HS100:

Έξυπνος Έλεγχος για Έξυπνο Σπίτι

Απομακρυσμένη Πρόσβαση: Έλεγξε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Kasa στο smartphone σου.
Προγραμματισμός: Προγραμμάτισε το Smart Plug ώστε να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα ηλεκτρικές συσκευές όπως εσύ επιθυμείς, όπως π.χ. να ανάβει αυτόματα τα φώτα κατά το σούρουπο ή να τα απενεργοποιεί με την ανατολή του ηλίου.
Κατάσταση Απουσίας: Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές σου σε διάφορα χρονικά διαστήματα όταν λείπεις, ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι.
Φωνητικός Έλεγχος μέσω Amazon Echo: Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά) σου επιτρέπει να ελέγχεις τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στα Smart Plugs μέσω φωνητικών εντολών.

Εύκολη Διαχείριση:

Τα Smart Plugs είναι εύκολα στην τοποθέτηση και καθιστούν πανεύκολη τη διαχείριση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σου από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα πάτημα στο smartphone σου.

Βρίσκεσαι πάντα στο σπίτι:

Αποθάρρυνε τους κακοποιούς προγραμματίζοντας τα φώτα ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται αυτόματα βάσει χρονοδιαγράμματος, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι ακόμη κι όταν απουσιάζεις.

Έλεγχος και Αυτοματισμός:

Με ένα πάτημα στο smartphone σου μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα τα φώτα και άλλες συσκευές στο σαλόνι σου χωρίς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου ή μπορείς να προγραμματίσεις τα φώτα να σβήνουν τα μεσάνυχτα.

Λειτουργία αντίστροφης μέτρησης:

Τα Smart Plugs σου επιτρέπουν να είσαι ήσυχος χάρη στη λειτουργία αντιστροφής μέτρησης, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις επιθυμητές οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται (π.χ. σίδερο ή τοστιέρα) εφόσον έχεις προηγουμένως καθορίσει κάποιο χρονικό όριο.

Μοντέρνο, κομψό, απλό:

Εμπνευσμένη από μοντέρνες και ευαίσθητες γραμμές, η σχεδίαση του Smart Plug είναι και απλή και κομψή, επιτρέποντάς του να ταιριάζει άψογα με την υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σου.

Συμβατό με Android, iOS και Amazon Echo:

Μπορείς να συνδέσεις τα Smart Plugs με μονάδα Amazon Echo, για να έχεις φωνητικό έλεγχο. Η δωρεάν εφαρμογή Kasa σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συσκευές σου μέσω smartphone με Android ( 4.1 και μεταγενέστερα) ή iOS ( iOS 8 και μεταγενέστερα).

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Πρίζα
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Site
http://www.tp-link.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια