Λύσεις για επιχειρήσεις
223400

Amazon Echo Dot Sandstone (3rd Gen.)

Smart Assistant

59.99
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
48.38
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Amazon Echo Dot Sandstone (3rd Gen.)
Smart Assistant

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

223400
Amazon Echo Dot Sandstone (3rd Gen.)

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Amazon Echo Dot: Ένα ασύρματο smart speaker που μπορεί να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και όχι μόνο! Η Alexa είναι η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός του, που κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, αφού η φωνή σου και μόνο της είναι αρκετή ώστε να πραγματοποιήσει έναν τεράστιο όγκο εργασιών!

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Έξυπνο Ηχείο
Επιπλέον: 99 mm x 99 mm x 43 mm / 300 gr / Dual Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4&5GHz) / Σύνδεση Bluetooth / Έξοδος ήχου 3.5 mm
Site: amazon.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Amazon Echo Dot Sandstone (3rd Gen.)

Πες το… και θα το κάνει!

Πλέον, μπορείς ανάψεις τις λάμπες τους σπιτιού σου, να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα τους ή να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ταινία με… μια σου λέξη! Ακόμη μπορείς να ζητήσεις από το Amazon Echo Dot και την Alexa να ψάξει κάποιο μουσικό κομμάτι που δεν θυμάσαι, να ρυθμίσεις τον συναγερμό του σπιτιού, τη θέρμανση ακόμη και τις smart πρίζες!

Τα… προσόντα της Alexa

Με πρόσβαση σε δεκάδες skills, η Alexa μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα! Μέσα από το Skills Store μπορείς να την εξοπλίσεις με εξειδικευμένες εφαρμογές όπως το Skyrim Very Special Edition, όπου παίζεις το δημοφιλές παιχνίδι με τη φωνή σου, ή μια από τις πολλές εφαρμογές quiz ώστε να την κάνεις μέλος της παρέας σου και να παίζετε όλοι μαζί. Η γκάμα εφαρμογών καλύπτει αμέτρητες δεξιότητες, που μεταμορφώνουν την Alexa σε κάτι παραπάνω από μια απλή βοηθό!

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Έξυπνο Ηχείο
Επιπλέον
99 mm x 99 mm x 43 mm / 300 gr / Dual Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4&5GHz) / Σύνδεση Bluetooth / Έξοδος ήχου 3.5 mm
Site
amazon.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια