181349

Microsoft Office 365 & McAfee Anti-Virus & Mobile 1850 Mouse Starter Pack

Microsoft Office 365 & McAfee Anti-Virus & Mobile 1850 Mouse Starter Pack

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

181349
Microsoft Office 365 & McAfee Anti-Virus & Mobile 1850 Mouse Starter Pack

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή το οποίο αποτελείται από το Microsoft Office 365 Personal 1 year, το ασύρματο ποντίκι Microsoft Mobile 1850 και το Anti-Virus McAfee Activation Card 1Year.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα: Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος: Επεξεργαστής 1 GHz ή ταχύτερος, x86-bit ή x64-bit, με σύνολο εντολών SSE2, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012, 1 GB μνήμης RAM (32 bit), 2 GB μνήμης RAM (64 bit)
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή: http://www.microsoft.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Microsoft Office 365 Personal:

Πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών

Πρόσβαση από παντού

Πρόσθετα πλεονεκτήματα

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο;

Συνδρομή 1 έτους
Εγκατάσταση σε ένα PC ή Mac, ένα tablet (π.χ. iPad ή tablet Android ή Windows) και ένα smartphone.
Πλήρεις εγκατεστημένες εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, του Outlook και άλλων.
60 λεπτά Skype το μήνα και 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud για 1 έτος.
Διατίθενται ενημερώσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.

Βασικές δυνατότητες:

Δημιουργώ

Το Office 365 συνοδεύεται από τις καλύτερες, τις νεότερες και πλήρεις εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, του Outlook και άλλων εφαρμογών, οι οποίες λαμβάνονται απευθείας στις αγαπημένες σου συσκευές. Μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι χωρίς σύνδεση στο Internet. Τώρα, μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα δοκιμασμένα εργαλεία σου και να απολαμβάνεις βελτιωμένη παραγωγικότητα και ομαδική εργασία.

Συνεργάζομαι

Χρησιμοποίησε πλήρεις εκδόσεις των εφαρμογών του Office σε ένα PC ή Mac, ένα tablet (π.χ. iPad ή tablet Android ή Windows) και ένα smartphone. Έτσι, θα μπορείς να εργάζεσαι όπως, όποτε και από όπου επιθυμείς.

Κινούμαι

Η υπηρεσία Office 365 προάγει την ομαδική εργασία. Το 1 TB δωρεάν χώρου αποθήκευσης στο OneDrive σού εξασφαλίζει άφθονο χώρο, ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις τους καρπούς της εργασίας σου και να τους μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου. Επίσης, μπορείς να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να προσθέτεις σχόλια σε έγγραφα σε πραγματικό χρόνο, στη λειτουργία ομαδικής εργασίας, και να τα μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Ακόμα, με 60 λεπτά Skype το μήνα μπορείς πλέον να επικοινωνείς πιο εύκολα από ποτέ με συναδέλφους και φίλους.

Πάντα ενημερωμένες εκδόσεις

Με την αγορά του Office 365 δικαιούσαι να κατεβάζεις τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού. Επιπλέον, τυχόν αναβαθμίσεις μπορούν να εγκαθίστανται αμέσως μόλις θα γίνονται διαθέσιμες, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Εσύ θα αποφασίσεις αν προτιμάς να ενημερώσεις ή να αναβαθμίσεις τις εφαρμογές σου.

Εφαρμογές:

Εγκατέστησε πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών του Office

Έχεις πάντα πρόσβαση στις πλήρεις και νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access και μπορείς να αποθηκεύεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.

Word

Δημιούργησε, τελειοποίησε και μοιράσου εκπληκτικά έγγραφα
Η κοινή χρήση εγγράφων και η ομαδική εργασία είναι τώρα παιχνιδάκι. Με τη νέα εφαρμογή του Word μπορείς να δημιουργείς έγγραφα από κοινού με πολλούς χρήστες και να τα επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα με άλλους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Χάρη στη δυνατότητα ενοποίησης με το cloud, η κοινή χρήση εγγράφων είναι πλέον πανεύκολη.

Excel

Ενημερώσου για τις νέα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και τα γραφήματα
Μετάτρεψε αριθμούς σε αναλύσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του Excel. Με τους αναλυτές συγκεντρωτικού πίνακα μπορείς να εντοπίζεις εξαρτήσεις σε μεγάλο όγκο δεδομένων και μπορείς να παρουσιάζεις τα δεδομένα σου με τη μορφή ελκυστικών γραφημάτων. Το εργαλείο πρόβλεψης που ενεργοποιείται με ένα κλικ πραγματοποιεί αυτόματα αναζήτηση στα φύλλα εργασίας και εντοπίζει τάσεις και τις παρουσιάζει με μορφή γραφημάτων και πινάκων.

PowerPoint

Δημιούργησε ιδέες σε συνεργασία με άλλους και παρουσίασέ τις αποτελεσματικά
Δημιούργησε παρουσιάσεις σε ομάδες, μέσω ταυτόχρονης εργασίας με άλλους χρήστες. Πρόσθεσε σχόλια σε κείμενα και εικόνες και σύγκρινε διαφορετικές εκδόσεις των παρουσιάσεων.

OneNote

Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα προσωπικό, ψηφιακό σημειωματάριο
Γράψε, οργάνωσε και μοιράσου τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας ψηφιακά σημειωματάρια που είναι διαθέσιμα από κάθε συσκευή. Βρες γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης η οποία, μεταξύ άλλων, θυμάται τα θέματα που καταχωρείς συνήθως.

Outlook

Οργάνωσε τα e-mail σου, διαχειρίσου τα ραντεβού σου και διατήρησε επαφή με τους φίλους σου

Το νέο Outlook υποστηρίζει τεχνολογία Push Mail, διασφαλίζοντας ότι το inbox είναι πάντα ενημερωμένο. Η βελτιωμένη προβολή συνομιλίας αποτρέπει την ομαδοποίηση e-mail με άλλες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με αυτά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα συνημμένα και τη διαχείρισή τους.

Publisher

Η εφαρμογή Publisher είναι ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακού επαγγελματικού υλικού για εκτύπωση
Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Publisher, για να περιηγηθείς σε online φωτογραφικά άλμπουμ (Facebook, Flickr κ.λπ.) και πρόσθεσε εικόνες απευθείας στα έγγραφά σου, χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις πρώτα.

Access

Η Access δημιουργεί βάσεις δεδομένων, ώστε να καταχωρείς γρήγορα τα δεδομένα σου και να είναι διαθέσιμες online από οπουδήποτε
Δεν θα ξαναχαθείς ποτέ στο λαβύρινθο των δεδομένων σου. Το standard πλαίσιο για την ανάπτυξη πινάκων διασφαλίζει τη γνώριμη και εύκολη περιήγηση στα δεδομένα σου.

Microsoft Mobile 1850:

Σχεδιασμένο για άνεση και φορητότητα

Το Wireless Mobile Mouse 1850 είναι σχεδιασμένο για τη ζωή εν κινήσει, προσφέροντας ασύρματη ελευθερία και ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης για τον πομποδέκτη για απόλυτη φορητότητα. Άνετο στη χρήση και με τα δύο χέρια και με τροχό κύλισης για εύκολη πλοήγηση, αυτό το ποντίκι είναι η ιδανική συσκευή για τον σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος
Επεξεργαστής 1 GHz ή ταχύτερος, x86-bit ή x64-bit, με σύνολο εντολών SSE2, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012, 1 GB μνήμης RAM (32 bit), 2 GB μνήμης RAM (64 bit)
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.microsoft.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 102.99" data-currency="EUR" data-name="Microsoft Office 365 & McAfee Anti-Virus & Mobile 1850 Mouse Starter Pack" data-url="https://www.kotsovolos.gr/computing/software/home-office-software/181349-microsoft-office-365-mcafee-anti-virus-mobile-1850-mouse-starter-pack" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/181349-l.jpg" data-description="Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή το οποίο αποτελείται από το Microsoft Office 365 Personal 1 year, το ασύρματο ποντίκι Microsoft Mobile 1850 και το Anti-Virus McAfee Activation Card 1Year.">