Λύσεις για επιχειρήσεις
200713

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Game Switch

59.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
48.31
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition
Game Switch

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

200713
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Έχοντας κερδίσει πάνω από 250 Game of the Year βραβεία, το The Witcher 3: Wild Hunt είναι μια open world περιπέτεια που τοποθετείται σε ένα σκοτεινό φανταστικό κόσμο. Η Complete Edition περιέχει όλα τα DLC που είναι διαθέσιμα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας τα δύο story expansions: Hearts of Stone & Blood and Wine. Είναι η τέλεια ευκαιρία να βυθιστείς σε αυτόν τον κόσμο για πρώτη φορά ή να ξαναζήσεις την περιπέτεια - εν κινήσει!

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: CD Projekt RED
Κατηγορία: RPG
Επιτρεπόμενη Ηλικία: 18+
Τύπος Πολυμέσου: Cartridge
Multiplayer: Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

The Witcher 3:


Παίξε τον ρόλο ενός πολύ καλά εκπαιδευμένου μισθοφόρου σφαγέα τεράτων

Εκπαιδευμένος από πολύ μικρή ηλικία και μεταλλαγμένοι να έχουν υπεράνθρωπες ικανότητες, δύναμη και αντανακλαστικά, οι witchers αποτελούν το αντίβαρο για τον μολυσμένο από τα τέρατα κόσμο τους. Κατάστρεψε εχθρούς ως επαγγελματίας κυνηγός τεράτων οπλισμένοι με μια ποικιλία από αναβαθμίσιμα όπλα, φίλτρα που σε μεταλλάσσουν και μαγεία. Κυνήγησε μια μεγάλη ποικιλία από τέρατα. Επένδυσε τις ανταμοιβές σου για να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου και να αγοράσεις πανοπλίες ή ξόδεψε τα σε ιπποδρομίες, παιχνίδια καρτών και άλλες απολαύσεις που μπορεί να φέρει η ζωή.

Εντόπισε το Παιδί της Προφητείας σε έναν ηθικά αμφιλεγόμενο ανοικτό κόσμο φαντασίας

Φτιαγμένο για ατελείωτες περιπέτειες, ο τεράστιος ανοικτός κόσμος του The Witcher θέτει νέες προδιαγραφές όσο αφορά το μέγεθος, το βάθος και την πολυπλοκότητα. Ταξίδεψε σε ένα φανταστικό κόσμο, εξερεύνησε ξεχασμένα ερείπια, σπηλιές και ναυάγια. Κάνε συναλλαγές με έμπορους και νάνους σιδηρουργούς σε πόλεις και κυνήγησε σε ανοικτές εκτάσεις μέσα σε βουνά και θάλασσες. Εντόπισε το παιδί της προφητείας, ένα ζωντανό όπλο τεράστιας δύναμης, ο ερχομός του οποίου είχε προβλεφθεί από την αρχαιότητα. Κάνε επιλογές πέρα από το καλό και το κακό και αντιμετωπίστε τις συνέπειες.

Μια εξαιρετική ιστορία

Με πάνω από 100 ώρες core και side-quest gameplay και πάνω από 50 ώρες επιπλέον υλικό, το The Witcher 3: Wild Hunt συνδυάζει την έντονη πλοκή ενός παραδοσιακού RPG, με ελευθερία επιλογών που μόνο τα open world παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν. Κάνε τις επιλογές σου και αντιμετώπισε τις συνέπειές τους, ώστε να ξεκλειδώσεις τερματισμό ανάλογα στον τρόπο που παίζεις.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
CD Projekt RED
Κατηγορία
RPG
Επιτρεπόμενη Ηλικία
18+
Τύπος Πολυμέσου
Cartridge
Multiplayer
Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
1
Site
http://www.nintendo.com
Τηλέφωνο Κεντρικού Service
2106018800
Εύρος Επιτρεπόμενης Ηλικίας
18+
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια