170429

Sony Gravity Rush 2

PS4 Game

Sony Gravity Rush 2
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

170429
Sony Gravity Rush 2

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Αναποδογύρισε τα πάντα και έλα σε έναν κόσμο όπου εσύ παραποιείς τους νόμους της βαρύτητας και λυγίζεις ή σπας ό,τι εσύ θέλεις. Η Kat και η Raven επιστρέφουν στο Gravity Rush 2 σε μια ακόμη ιλιγγιώδη περιπέτεια, όπου μερικές φορές αντί να πέσεις, πετάς. Πειραματίσου με τις νέες δυνάμεις της Kat που αψηφούν τη βαρύτητα για να αλλάξεις την κατεύθυνση της βαρύτητας και να τροποποιήσεις τη δύναμή της κατά βούληση.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: Sony
Κατηγορία: Action
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: Δεν υποστηρίζεται
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Gravity Rush 2:

Αψήφησε κάθε γνωστό νόμο

Αναποδογύρισε τα πάντα και γύρνα σε έναν κόσμο όπου εσύ παραποιείς τους νόμους της βαρύτητας και λυγίζεις ή σπας ό,τι εσύ θέλεις. Η Kat και η Raven επιστρέφουν στο Gravity Rush 2 σε μια ακόμη ιλιγγιώδη περιπέτεια, όπου μερικές φορές αντί να πέσεις, πετάς. Πειραματίσου με τις νέες δυνάμεις της Kat που αψηφούν τη βαρύτητα για να αλλάξεις την κατεύθυνση της βαρύτητας και να τροποποιήσεις τη δύναμή της κατά βούληση.

Η βαρύτητα εξελίχθηκε

Αψήφησε τους νόμους της φυσικής καθώς εξερευνάς έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο με αποστολές, προκλήσεις και φριχτούς δαίμονες. Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις σου σε ένα απόλυτα φθαρτό περιβάλλον και αντιμετώπισε τους εχθρούς σου με τρόπους που δεν είχες καν φανταστεί.

Προκάλεσε τους φίλους online με τις μοναδικές δυνατότητες Share του PS4 και αναμετρήσου για μια θέση στους πίνακες των κορυφαίων, εξόρυξε καλούδια ή αναζήτησε θησαυρούς.

Αλλαγές στη βαρύτητα:

Οι ιπτάμενες ηρωίδες σου

Kat

Το άτυχο μα αξιαγάπητο αστέρι του Gravity Rush. Με τις απίστευτες ικανότητες βαρύτητας, η Kat πρέπει να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τα αλλόκοτα βαρυτικά κύματα που σαρώνουν το Hekseville, κάτω από τη σκιά μιας γιγάντιας βαρυτικής καταιγίδας.

Raven

Μετά από τη συνάντησή της με ένα περίεργο κοράκι, η Raven απέκτησε βαθμιαία την ικανότητα να μετατοπίζει τη βαρύτητα. Κάποτε ήταν εχθροί, αλλά τώρα η Raven αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για τη ζωηρή πρωταγωνίστρια Kat.

Μια πιο ζωηρή και δυναμική εμπειρία

Μπες σε έναν φωτεινό κόσμο γεμάτο ζωή. Χαλιναγώγησε τη βαρύτητα με τους αισθητήρες κίνησης του ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4 για να πετάξεις και να ταξιδέψεις σε έναν τεράστιο, λεπτομερή ανοιχτό κόσμο που είναι δυόμιση φορές μεγαλύτερος από τον αρχικό. Με μια ποικιλία αποστολών και διασκεδαστικών μικρών θελημάτων, θα έχεις κάμποσες δραστηριότητες για να κρατήσεις την Kat απασχολημένη.

Βελτιωμένη δράση βαρύτητας

Οι απίστευτες ικανότητες βαρύτητας της Kat έχουν αυξηθεί στο Gravity Rush 2. Εκτός από το Normal στυλ μάχης, η Kat πλέον διαθέτει και τα Lunar και Jupiter στυλ μάχης:
Lunar: Μειώνει τη βαρύτητα, κάνει την Kat πιο ελαφριά και γρήγορη.
Jupiter: Αυξάνει τη βαρύτητα, κάνει τις κινήσεις της Kat πιο αργές, αλλά πιο δυνατές.
Κάθε στυλ προσφέρει μοναδικές επιθέσεις που μπορείς να συνδυάσεις χωρίς διακοπές, για συνδυαστικά χτυπήματα καταστροφής.

Συνεταιρικό σύστημα μάχης

Συνεργάσου με συμμάχους που ελέγχονται από τον υπολογιστή, όπως την τρομερή Raven, και αντιμετώπισε δύσκολους εχθρούς, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις θεαματικές, συνεταιρικές επιθέσεις σου.

Χαρακτηριστική τεχνοτροπία:

Η Γαλλική τεχνοτροπία των κόμικ «bande dessinee» συνδυάζεται άψογα με την ιαπωνική αισθητική μάνγκα και τις επιρροές των άνιμε για να δημιουργήσουν μια πραγματικά ιδιαίτερη και πανέμορφη ατμόσφαιρα, με τοπία στην πόλη και χαρακτήρες που ζωντανεύουν με απίστευτες λεπτομέρειες στο PlayStation 4

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Sony
Κατηγορία
Action
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
Δεν υποστηρίζεται
Επιτρεπόμενη Ηλικία
12+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.playstation.com/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 39.90" data-currency="EUR" data-name="Sony Gravity Rush 2" data-url="https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170429-sony-gravity-rush-2" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/170429-l.jpg" data-description="Αναποδογύρισε τα πάντα και έλα σε έναν κόσμο όπου εσύ παραποιείς τους νόμους της βαρύτητας και λυγίζεις ή σπας ό,τι εσύ θέλεις. Η Kat και η Raven επιστρέφουν στο Gravity Rush 2 σε μια ακόμη ιλιγγιώδη περιπέτεια, όπου μερικές φορές αντί να πέσεις, πετάς. Πειραματίσου με τις νέες δυνάμεις της Kat που αψηφούν τη βαρύτητα για να αλλάξεις την κατεύθυνση της βαρύτητας και να τροποποιήσεις τη δύναμή της κατά βούληση.">