Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
200261

eFootball PES 2020

PS4 Game

39.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
32.18
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

eFootball PES 2020
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

200261
eFootball PES 2020

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Η ποδοσφαιρική σειρά Pro Evolution Soccer μετονομάζεται σε eFootball PES και αλλάζει εντελώς κατεύθυνση! Με το νέο σύστημα Finesse Dribble, που αναπτύχθηκε με τις οδηγίες του Andres Iniesta, οι παίκτες θα βγάζουν την εκρηκτικότητα, την αθλητικότητα και την μαεστρία των κινήσεών τους, καθώς με τη χρήση και των δύο αναλογικών μοχλών θα εκτελείς με ακρίβεια τις ντρίπλες που επιθυμείς.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: Konami
Κατηγορία: Sports
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Διαθέτει
Επιτρεπόμενη Ηλικία: 3+
Site: http://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

eFootball PES 2020:

Ο άσσος της Barcelona Lionel Messi επιστρέφει στο εξώφυλλο, ενώ όπως δήλωσαν οι developers του παιχνιδιού θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις.

Περισσότερα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση είναι καινούργια trapping mechanics, νέες τεχνικές, πιο ρεαλιστική άμυνα και προσθήκη επιτηδευμένου φάουλ, αλλά και ένα σύστημα διάδρασης που θα προσδιορίζει τις προσωπικότητες των παικτών εντός γηπέδου. Τεχνικά, θα δούμε βελτιωμένη μηχανή φωτισμού, βελτιωμένα μοντέλα, ρεαλιστικά cutscenes και replays, αλλά και νέα γωνία θέασης που προσδίδει ένα πιο δελεαστικό στιλ πραγματικής μετάδοσης.

Λειτουργία Matchday

Μια νέα λειτουργία που ενσωματώνει την ουσία της ποδοσφαιρικής κουλτούρας, καθώς βγάζει τον παίκτη από τη θέση του θεατή και θα τον βάζει μέσα στο γήπεδο. Θα μπορείς να πάρεις το μέρος της μιας από τις δυο ομάδες στην αρχή κάθε εβδομαδιαίου event. Πρόκειται για λειτουργία που θα προωθήσει την ανταγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού και θα συνδυάζει τα αποτελέσματα των πραγματικών αγώνων.

Master League Remastered

Η Konami έχει ενσωματώσει μπόλικες αλλαγές στο Master League, το οποίο έχει πλέον ένα νέο σύστημα διαδραστικών διαλόγων, που επιτρέπει στους χρήστες να φτιάξουν τη δική τους ιστορία στο Master League. Η αγορά μεταγραφών επίσης τροφοδοτείται από έναν ολοκαίνουργιο αλγόριθμο που φέρνει τις αμοιβές, τα έξοδα μεταγραφών και άλλα στοιχεία πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το νέο Master League περιλαμβάνει κι άλλες αλλαγές/προσθήκες, όπως δημιουργία logo για τη χρήση σε συνεντεύξεις, customization των μοντέλων των manager, αλλά και χρήση θρυλικών προπονητών ως avatar στο Master League.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Konami
Κατηγορία
Sports
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Διαθέτει
Επιτρεπόμενη Ηλικία
3+
Site
http://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια