Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
211802

Assetto Corsa Competizione

PS4 Game

39.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
32.18
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Assetto Corsa Competizione
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

211802
Assetto Corsa Competizione

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Αssetto Corsa Competizione είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων που επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την πραγματική ατμόσφαιρα του πρωταθλήματος GT3. Ανταγωνίσου τους πιο διάσημους οδηγούς αγώνων, τις καλύτερες ομάδες, τα πιο δυνατά αυτοκίνητα σε ένα παιχνίδι με το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας που έχει επιτευχθεί ποτέ.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: 505 Games
Κατηγορία: Racing
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: 10
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Ζήσε ένα απίστευτο επίπεδο ρεαλισμού

Οι αγώνες Sprint, Endurance και Spa 24 Hours ζωντανεύουν με ένα απίστευτο επίπεδο ρεαλισμού, τόσο σε single όσο και σε multiplayer modes.Η μακροχρόνια εμπειρία του KUNOS Simulazioni, αξιοποιεί πλήρως το Unreal Engine 4 για να εξασφαλίσει φωτορεαλιστικές καιρικές συνθήκες και γραφικά, νυχτερινούς αγώνες, κινούμενα σχέδια καταγραφής κίνησης, φθάνοντας σε ένα νέο πρότυπο όσον αφορά την οδήγηση ρεαλισμό, χάρη στα περαιτέρω βελτιωμένα ελαστικά και αεροδυναμικά μοντέλα.

Σχεδιασμένο για να καινοτομεί

Το Assetto Corsa Competizione θέτει ως στόχο την προώθηση των eSports, φέρνοντας τους παίκτες στην καρδιά της Blancpain GT και τη θέση τους πίσω από το τιμόνι των Ferraris, Lamborghinis, McLarens και πολλά άλλα διάσημα αγωνιστικά αυτοκίνητα GT, όλα αναπαράγονται με εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας.

Τέλεια απόδοση της εμπειρίας οδήγησης

Το Assetto Corsa Competizione έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποδώσει την οδηγική εμπειρία των πραγματικών αυτοκινήτων της σειράς Blancpain GT μέσα από ένα εξελιγμένο μαθηματικό μοντέλο που αναπαράγει με ακρίβεια την αντίδραση των ελαστικών, την αεροδυναμική, τον κινητήρα, τις αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά συστήματα που καθορίζουν την ισορροπία του οχήματος, καθώς και την επίδραση της μηχανικής βλάβης στην ικανότητα του αυτοκινήτου.

Νιώσε πως είναι ένας πραγματικός αγώνας αυτοκινήτων

Όλες οι λεπτομέρειες αναπαράγονται πιστά για να σε κάνουν να νιώσεις τη συγκίνηση του να βρίσκεσαι στο πιλοτήριο ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Οι πόρτες, οι υαλοκαθαριστήρες, οι προβολείς, τα αγωνιστικά φώτα, ο εξοπλισμός αγώνων και οι συσκευές ελέγχου όπως ABS, ο έλεγχος πρόσφυσης, η ανάφλεξη του κινητήρα και η χαρτογράφηση ECU, είναι όλα υπό τη διαχείριση του οδηγού για να εξασφαλίσουν την καλύτερη απόδοση και να προσφέρουν στον παίκτη τον πλήρη έλεγχο του Αυτοκίνητου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
505 Games
Κατηγορία
Racing
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
10
Επιτρεπόμενη Ηλικία
3+
Site
http://505games.com/
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια