Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
215881

Far Cry 6 Yara Special Day 1 Edition

PS4 Game

29.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
24.11
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Far Cry 6 Yara Special Day 1 Edition
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

215881
Far Cry 6 Yara Special Day 1 Edition

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Πολέμησε ενάντια στα στρατεύματα του Anton στο μεγαλύτερο χώρο παιχνιδιού του Far Cry ως σήμερα, σε ζούγκλες, παραλίες και την Esperanza την πρωτεύουσα της Yara. Χρησιμοποίησε αυτοσχέδια όπλα, οχήματα και Amigos, τα νέα Fangs for Hire για να συντρίψεις το τυραννικό καθεστώς. Η Yara Edition του Far Cry 6 περιλαμβάνει ολόκληρο το παιχνίδι καθώς και επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: Ubisoft
Κατηγορία: Shooter
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: 1
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Far Cry 6:

“Είσαι κακός; Είσαι τέρας;” ένας αδίστακτος δικτάτορας ρωτά τον γιο του καθώς βλέπουν διαδηλωτές να κάνουν επανάσταση στους δρόμους. Ο Anton Castillo ανέλαβε την εξουσία με την υπόσχεση να αποκαταστήσει το κάποτε ευημερούμενο νησιωτικό έθνος της Yara πίσω στην παλιά του δόξα, και σχεδιάζει να σφυρηλατήσει το όραμά του για τον παράδεισο με κάθε μέσο που απαιτείται. Με τον 13χρονο γιο του Ντιέγκο στο πλευρό του, ο Anton έχει το μέλλον της Yara σφικτά στα χέρια του.

Η φωτιά της εξέγερσης

Η Yara βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής, ένας τροπικός παράδεισος παγωμένος στο χρόνο. Δεκαετίες οικονομικών κυρώσεων έχουν καταστρέψει το έθνος, αφήνοντας το φτωχό και διχασμένο. Ενώ ορισμένοι Yarans ακολουθούν τυφλά τον Anton, άλλοι υποτάσσονται στο όνομα της αποκατάστασης του παραδείσου. Καθώς η βαρβαρότητα του κανόνα του φτάνει σε ένα πυρετό, η οργή ξεκινά και η φωτιά της εξέγερσης ανάβει σε όλη τη χώρα.

Βυθίσου στο χάος της επανάστασης

Στο Far Cry 6, οι παίκτες βυθίζονται στον γεμάτο αδρεναλίνη, χαοτικό κόσμο μιας σύγχρονης αντάρτικης επανάστασης. Αντιμετώπισε το καθεστώς του Anton σε έντονη μάχη μέσα από πλούσιες ζούγκλες και πυκνές πόλεις, καθώς ο Dani Rojas, ένας ντόπιος Yaran έπεσε στο χάος. Σε έναν αγώνα όπου πρέπει να χρησιμοποιήσεις ό, τι έχεις για να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι, χρησιμοποίησε ένα οπλοστάσιο με μοναδικά και εκπληκτικά νέα όπλα, οχήματα και συντρόφους ζώων για να ενώσεις μια επανάσταση που θα κάψει το τυραννικό καθεστώς στο έδαφος.

Αξέχαστοι Χαρακτήρες

Πάρε μέρος στην επανάσταση ενάντια στο καταπιεστικό καθεστώς του δικτάτορα Anton Castillo και του εφήβου γιου του, Diego, που ζωντανεύουν οι αστέρες του Χόλιγουντ, Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) και Anthony Gonzalez (Coco).

Yara Special Edition:

Η Yara Edition του Far Cry 6 περιλαμβάνει ολόκληρο το παιχνίδι καθώς και το CROC HUNTER PACK που περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Croc Hunter στολή,
  • το τουφέκι "45/70",
  • τη γοητεία του όπλου "Crocodile Tooth"
  • το εξάρτημα οχήματος "45/70 cartridge"

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Ubisoft
Κατηγορία
Shooter
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
1
Επιτρεπόμενη Ηλικία
18+
Site
www.ubisoft.com
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια