Λύσεις για επιχειρήσεις
220551

Ride 4

PS4 Game

69.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
56.37
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Ride 4
PS4 Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

220551
Ride 4

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Είσαι έτοιμος να ζήσεις την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού που μπορεί να υπάρξει για τους οπαδούς της μοτοσικλέτας; Το RIDE 4 θα ανάψει φωτιές στην ανταγωνιστική ψυχή σου με εκατοντάδες μηχανές, δεκάδες πίστες και ένα ολοκαίνουριο επίπεδο ρεαλισμού.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης: Namco
Κατηγορία: Racing
Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray
Multiplayer: Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: 1
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Ride 4:

Νέα και βελτιωμένα περιεχόμενα

Διάλεξε μεταξύ εκατοντάδων επίσημων μηχανών και οδήγησε σε δεκάδες πίστες από όλον τον κόσμο, που είναι προσεκτικά σχεδιασμένες με απίστευτες λεπτομέρειες! Κάθε στοιχείο έχει δημιουργηθεί ξεκινώντας από δεδομένα CAD, λέιζερ και τρισδιάστατη σάρωση για να επιτευχθεί ακρίβεια έως και την τελευταία λεπτομέρεια και σε αφήνει να απολαύσεις την καλύτερη εμπειρία οδήγησης στους δύο τροχούς.

Διάλεξε τη διαδρομή σου

Μπες σε μια καταπληκτική και δυναμική περιπέτεια που αλληλοεπιδρά με τις αποφάσεις σου και επίλεξε τη διαδρομή σου από τους τοπικούς αγώνες έως τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Δείξε τις ικανότητές στην οδήγηση μηχανής μέσα από συναρπαστικούς αγώνες, δοκιμασίες ικανοτήτων, ημέρες πίστας και μία τεράστια ποικιλία διοργανώσεων. Μπορείς ακόμα και να γίνεις επίσημος δοκιμαστής των πιο διάσημων κατασκευαστών!

Κύκλος ημέρας/νύκτας, δυναμικός καιρός κι αγώνες αντοχής

Το RIDE 4 περιλαμβάνει πλήρες σύστημα δυναμικών καιρικών συνθηκών και ολοκληρωμένο κύκλο ημέρας/νύκτας. Ζήσε έναν αγώνα με νέο φως και αποδείξε ότι είσαι ο καλύτερος αναβάτης σε όλες τις συνθήκες. Και για πρώτη φορά η λειτουργία «Endurance» θα θέσει σε δοκιμασία την αντοχή σου, με πραγματικά πιτ-στοπ και αγώνες που κρατάνε για πολλή ώρα: ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν κόσμο όπου η στρατηγική είναι το απόλυτο συστατικό της επιτυχίας σου!

Ανταγωνισμός σε Σύνδεση

Απόλαυσε την πιο πλήρη και χωρίς καθυστέρηση εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού πολλαπλών παικτών χάρη στους servers που είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εκδότης
Namco
Κατηγορία
Racing
Τύπος Πολυμέσου
Blu-Ray
Multiplayer
Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
1
Επιτρεπόμενη Ηλικία
3+
Site
https://ridevideogame.com/
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια