Λύσεις για επιχειρήσεις
990139

Sony PlayStation Plus Card 365 days

Digital Key

59.99
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
48.38
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Sony PlayStation Plus Card 365 days
Digital Key

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

990139
Sony PlayStation Plus Card 365 days
59.99
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
48.38
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Προστέθηκε στη λίστα “λίστα για σπίτι”

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Δώσε άλλη διάσταση στο παιχνίδι σου. Εγγράψου στο PlayStation®Plus σήμερα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Ψηφιακός Κωδικός
Πλατφόρμα: PS5/PS4/PS3
Χρώμα: Μπλε
Site: http://gr.playstation.com/playstationplus
Επιπλέον: Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Sony PlayStation Plus Συνδρομή

*Το προϊόν είναι διαθέσιμο για online λήψη. Οδηγίες σχετικά με τη λήψη και την ενεργοποίησή του θα λάβεις με SMS μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

Αναβάθμισε την PlayStation® εμπειρία με PlayStation®Plus

  • Μπες στην πιο συναρπαστική παγκόσμια κοινότητα παικτών.
  • Ανακάλυψε νέες, μοναδικές gaming εμπειρίες.
  • Απόλαυσε αποκλειστικά προνόμια.

Τρόπος Εξαργύρωσης

1. Συνδέσου στο PlayStation™Network ή δημιούργησε λογαριασμό στο playstation.com.
2. Πήγαινε στην επιλογή "Redeem Codes" (Εξαργύρωση κωδικών) στο PlayStation™Store και βάλε τον 12ψήφιο κωδικό κουπονιού.

Σημείωση: 

Εκδότης κωδικού κουπονιού: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (Αρ. μητρώου εταιρείας: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Ισχύουν οι πλήρεις όροι στη διεύθυνση www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Όροι & Προϋποθέσεις:

Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του κωδικού κουπονιού και να σου επιστραφούν τα χρήματα της τιμής αγοράς. Για ακύρωση και επιστροφές χρημάτων, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας στο 210 28 99 999.

Εκδότης κωδικού κουπονιού: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (Αρ. μητρώου εταιρείας: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Η εξαργύρωση των κωδικών επιτρέπεται μόνο στον εκδότη από χρήστες που έχουν λογαριασμό PlayStation™Network, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην Ελλάδα. Ισχύουν Όροι υπηρεσίας, Πολιτική απορρήτου, Όροι κωδικού κουπονιού, Όροι χρήσης λογισμικού και επιπλέον αποκλειστικοί όροι για περιεχόμενο/υπηρεσία. Ανατρέξτε στη διεύθυνση www.playstation.com/legal/PSNTerms. Αν δεν αποδέχεστε τους όρους, μην προχωρήσετε στην αγορά. Οι χρήστες πρέπει να είναι άνω των 7 ετών. Οι χρήστες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να έχουν γονική συναίνεση για να δημιουργήσουν λογαριασμό και συναίνεση του υπόχρεου χρέωσης για να προχωρήσουν στην εξαργύρωση. Το περιεχόμενο/οι υπηρεσίες PlayStation®Plus διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία του χρήστη που επιθυμεί την εξαργύρωση. Οι διαδικτυακές λειτουργίες ορισμένων παιχνιδιών ενδέχεται να διακοπούν κατόπιν εύλογης προειδοποίησης. Τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στη συνδρομή υπόκεινται σε αλλαγές. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών δεν είναι εγγυημένη. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Διάρκεια: έως ότου ακυρωθεί. Συχνότητα χρέωσης: κάθε μήνα, 3 μήνες ή ετησίως (όπως φαίνεται). Λογαριασμός χρέωσης: τιμή PS Store κατά την ημερομηνία που καταβάλλεται η πληρωμή. Η πληρωμή θα αφαιρεθεί από το πορτοφόλι σας PSN. Η πρώτη πληρωμή θα ληφθεί στο τέλος της πρώτης περιόδου, όπως προκύπτει από την εξαργύρωση (σημείωση: μπορεί να είναι μεγαλύτερη από το ποσό που πληρώσατε για αυτόν τον κωδικό κουπονιού). Για τις επακόλουθες αλλαγές τιμών, θα ενημερωθείτε μέσω email. Αν τα χρήματα στο πορτοφόλι δεν επαρκούν, το απαιτούμενο υπόλοιπο θα χρεωθεί στον τρόπο πληρωμής που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας (αν υπάρχει). Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Η συνδρομή σας θα λήξει στο τέλος της τότε τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις πληρωμές που έχετε κάνει. Απαιτείται σύνδεση στο Internet. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση του κωδικού κουπονιού με μετρητά. Δεν μπορεί να μεταπωληθεί ούτε να ανταλλαχθεί με άλλο τρόπο. Δε θα αντικατασταθεί εάν χαθεί, κλαπεί ή χρησιμοποιηθεί με άλλον τρόπο χωρίς την άδειά σας. Ισχύει μόνο για εφάπαξ χρήση.
Ο πωλητής λιανικής ενεργεί ως μεσάζοντας για λογαριασμό του εκδότη.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Ψηφιακός Κωδικός
Πλατφόρμα
PS5/PS4/PS3
Χρώμα
Μπλε
Site
http://gr.playstation.com/playstationplus
Επιπλέον
Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια