Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
225142

Elgato Stream Deck XL

249.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
201.53
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Elgato Stream Deck XL

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

225142
Elgato Stream Deck XL

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Με το Elgato Stream Deck XL αποκτάς τη μέγιστη δυνατότητα διαχείρισης του content με time-saving integrations και περισσότερο έλεγχο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Stream Deck
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Site: https://www.elgato.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Elgato Stream Deck XL

Εξαιρετικά μεγάλο για επιπλέον έλεγχο

Το Stream Deck XL δίνει ακόμα περισσότερη δημιουργική δύναμη στα χέρια σου. Αυτό σημαίνει ότι έχεις περισσότερο έλεγχο σε επίπεδο στούντιο για να βελτιστοποιήσεις το περιεχόμενό σου. Περισσότερη πρόσβαση σε ενσωματώσεις εξοικονόμησης χρόνου. Περισσότερο περιθώριο για την αύξηση της αξίας παραγωγής σου.

Αυξάνει το επίπεδο

 Ένα διευρυμένο πλέγμα 8x4 παρέχει συνολικά 32 πλήκτρα LCDμε εικονίδια. Προσάρμοσε εύκολα όλα αυτά που θες με τα στατικά ή δυναμικά εικονίδια. Απόλαυσε έναν απλό έλεγχο αφής όπως ποτέ άλλοτε. Λάβε άμεσα οπτικά σχόλια για να επιβεβαιώσεις κάθε εντολή. Και άγγιξε με αυτοπεποίθηση χάρη σε μια αντιολισθητική μαγνητική βάση που το κρατά σταθερό στην κατάλληλή γωνία.

Το κεντρικό κομμάτι ροής

Ξεκίνησε τη ροή. Προσάρμοσε τα επίπεδα ήχου και απενεργοποίησε το μικρόφωνο. Tweak φωτισμός. Εναλλαγή κάμερας. Αλλαγή σκηνών. Ενεργοποίησε την οθόνη διακοπής. Ενεργοποίησε βίντεο, εικόνες, GIF και soundbites στην οθόνη. Σε ό, τι αφορά την προηγμένη ζωντανή παραγωγή, το Stream Deck XL σου προσφέρει εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο.

Άκρως ενοποιημένο σύστημα

Elgato Game Capture, OBS, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter και άλλα. Το Stream Deck XL ενσωματώνει τα εργαλεία σου και εντοπίζει αυτόματα τις σκηνές, τα μέσα και τις πηγές ήχου. Έτσι, μπορείς να ενορχηστρώσεις άμεσα τη ροή σου εν κινήσει και να εμπλέξεις τα κοινωνικά σου δίκτυα την τέλεια στιγμή.

Λειτουργεί με ολόκληρο το σύστημά σου

Οι ενέργειες Hotkey κάνουν συντομεύσεις πληκτρολογίου το τελευταίο διάστημα. Τώρα, ξεκίνα εφαρμογές και ιστότοπους, ανοίξε φακέλους, απόκτησε πρόσβαση σε προκατασκευασμένα κείμενα - ακόμη και βελτιστοποίησε την επεξεργασία βίντεο, τη γραφική σχεδίαση ή τη ροή εργασίας παραγωγής ήχου - χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι μακροεντολές σου και δεν φαίνονταν ποτέ καλύτερα!

Πλήρως προσαρμόσιμο

Η εξατομίκευση του Stream Deck XL είναι πολύ εύκολη. Απλώς σύρε και απόθεσε ενέργεια σε πλήκτρα και αντιστοίχισε έτοιμα εικονίδια ή χρησιμοποίησε τα δικά σου. 32 δεν είναι αρκετά; Μετάτρεψε τα πλήκτρα σε φακέλους για να κάνεις όσες ενέργειες θέλεις.

Δημιούργησε εύκολα τα δικά σου εικονίδια με το Key Creator

Δημιούργησε απεριόριστα έξυπνα προφίλ με διαφορετικά πλήκτρα για διαφορετικές εργασίες και ενεργοποίησέ τα κατά τη ροή εργασίας σου. Ή ρύθμισε το Stream Deck XL για αυτόματη εναλλαγή διατάξεων κλειδιών για εσένα.

Ενεργοποίηση πολλαπλών ενεργειών

Νομίζεις πως δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές ενέργειες με το πάτημα ενός κουμπιού; Λάθος. Πυροδότησε απεριόριστες ενέργειες σε ένα μόνο πλήκτρο και ξεκίνησε τες όλες με ένα πάτημα. Ένα προς ένα διαχωρίζεται με διαστήματα. Ή μαζί, ταυτόχρονα.

Ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται

Spotify, Philips Hue, NVIDIA Share, VoiceMod - χάρη στο Stream Deck SDK, οι νέες ενσωματώσεις συνεχίζουν να έρχονται. Το Stream Deck συνεχίζει να βελτιώνεται. Και με όλους στη δράση, όλα είναι δυνατά.
 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Stream Deck
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
https://www.elgato.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια