Λύσεις για επιχειρήσεις
186016

Dji Phantom 4 Pro V2.0

Drone

1699.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
1370.16
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Dji Phantom 4 Pro V2.0
Drone

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

186016
Dji Phantom 4 Pro V2.0

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το νέο Phantom 4 Pro V2.0 διαθέτει σύστημα μετάδοσης OcuSync HD, το οποίο υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή ζωνών διπλής συχνότητας και συνδέεται ασύρματα με το DJI Goggles RE. Όπως το Phantom 4 Pro και το Advanced, το Phantom 4 Pro V2.0 είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα 20MP 1" ικανό να τραβήξει βίντεο 4K / 60fps και φωτογραφικές μηχανές Burst σε 14 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος: Drone
Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης: 7 Km
Αυτονομία: έως 30min
Τύπος Μπαταρίας: Lipo 4s
Χρώμα: Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

DJI Phantom 4 Pro V2:

Το σύστημα FlightAutonomy περιλαμβάνει διπλούς οπτικούς αισθητήρες και συστήματα ανίχνευσης υπέρυθρων για συνολικά 5 κατευθύνσεις ανίχνευσης εμποδίων και 4 διευθύνσεις αποφυγής εμποδίων.

Κάμερα με αισθητήρα 20ΜΡ 1"

Η ενσωματωμένη κάμερα έχει επανασχεδιαστεί για να χρησιμοποιήσει έναν αισθητήρα CMOS 20-megapixel CMOS 1". Ένας ειδικά διαμορφωμένος φακός αποτελούμενος από οκτώ στοιχεία είναι διατεταγμένος σε επτά ομάδες, είναι η πρώτη κάμερα DJI που χρησιμοποιεί μηχανικό κλείστρο, εξαλείφοντας τη στρέβλωση του ρολού που μπορεί να συμβεί όταν φωτογραφίζεις γρήγορα κινούμενα αντικείμενα ή όταν πετάς με μεγάλη ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ισχυρή όσο πολλές παραδοσιακές κάμερες εδάφους. Η πιο ισχυρή επεξεργασία βίντεο υποστηρίζει βίντεο H.264 4K στα 60fps ή H.265 4K στα 30fps, και τα δύο με ταχύτητα 100Mbps. Οι προηγμένοι αισθητήρες και επεξεργαστές εξασφαλίζουν ότι όλα συγκεντρώνονται με περισσότερη λεπτομέρεια εικόνας και δεδομένα που απαιτούνται, για προηγμένη μετεπεξεργασία.

Αισθητήρες εμποδίων 5 κατευθύνσεων

Το FlightAutonomy επεκτείνεται με μία πρόσθετη σειρά αισθητήρων στερεοφωνικής όρασης υψηλής ανάλυσης τοποθετημένα στο πίσω μέρος, εκτός από το ζεύγος που είναι τοποθετημένο μπροστά, καθώς και με συστήματα υπέρυθρης ανίχνευσης που τοποθετούνται στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά. Αυτό το δίκτυο δημιουργεί συνολικά 5 κατευθύνσεις ανίχνευσης εμποδίων και 4 κατευθύνσεις αποφυγής εμποδίων, προστατεύοντας το Phantom 4 Pro V2.0 από περισσότερα εμπόδια και παρέχοντας στους κινηματογραφιστές την αυτοπεποίθηση να συλλαμβάνουν πιο σύνθετες εικόνες.

Απόλαυσε ένα διαφορετικό κόσμο

Το Phantom 4 Pro V2.0 συνδέεται ασύρματα με το DJI Goggles RE, τοποθετώντας σε απευθείας στην καρδιά της δράσης με διπλές οθόνες LTPS που προσφέρουν ζωντανή προβολή υψηλής ποιότητας 1080p με κάμερα 85 μοιρών FOV. Συνδεδεμένος μέσω του OcuSync, μπορείς να βιώσεις γρήγορη και ξεκάθαρη πτήση FPV με απίστευτα χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Drone
Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης
7 Km
Αυτονομία
έως 30min
Τύπος Μπαταρίας
Lipo 4s
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.dji.com/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια