Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
208365

Dji RoboMaster S1 (EU) V2

Τηλεκατευθυνόμενο Robot

από
549.00
199.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
350.00
από
442.74
160.48
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
282.26
Εξαντλήθηκε

Dji RoboMaster S1 (EU) V2
Τηλεκατευθυνόμενο Robot

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

208365
Dji RoboMaster S1 (EU) V2

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το RoboMaster S1 είναι ένα επαναστατικό εκπαιδευτικό ρομπότ σχεδιασμένο να «ξεκλειδώνει» τις δυνατότητες κάθε μαθητή και εκπαιδευόμενου. Εμπνευσμένο από τον ετήσιο διαγωνισμό ρομποτικής της DJI, Robomaster, το S1 μέσω των ευφυών χαρακτηριστικών και των συναρπαστικών λειτουργιών σου παρέχει όλα τα εφόδια για να κατανοήσεις εις βάθος την επιστήμη της ρομποτικής, τα μαθηματικά και τον προγραμματισμό και να εξελίξει τα ταλέντα και τις ικανότητες του.

Χαρακτηριστικά

Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης: Δεν διατίθεται
Συνδεσιμότητα: WiFi
Συνδεσιμότητα: WiFi
Τύπος Μπαταρίας: Li-Pol
Αυτονομία: έως 35min
Χρώμα: Γκρί
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

DJI RoboMaster S1

Σχεδιασμένο να νικά

Ο σχεδιασμός της σειράς S1 αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα μηχανικής απόδοσης. Με πολλές ισχυρές ρυθμίσεις, το RoboMaster S1, σου επιτρέπει να δημιουργείς, να κατακτάς και να απελευθερώσεις τις απεριόριστες δυνατότητές σου.

Φτιάξε το μόνος σου

Η αρθρωτή σχεδίασή του, σου επιτρέπει να φτιάξεις το RoboMaster S1 από την αρχή για να σου προσφέρει πρακτική εμπειρία και διασκέδαση.

Έξυπνος ελεγκτής

Χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό επεξεργαστή, ο έξυπνος ελεγκτής μπορεί ταυτόχρονα να υποστηρίξει λειτουργίες όπως μετάδοση εικόνας υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής καθυστέρησης, να κάνει τέλειους υπολογισμούς με τεχνητή νοημοσύνη και να προγραμματιστεί. Επίσης, συντονίζει τη μετάδοση για την εκτέλεση εντολών.

Blaster

Το Blaster του S1 χρησιμοποιεί φώτα LED για να περιγράψει τις τροχιές εκτόξευσης των βλημάτων (μπάλες πηκτής) και των υπέρυθρων ακτίνων του. Τα καθαρά ηχητικά εφέ και η ρεαλιστική ανάκρουση συμβάλλουν στη βύθιση μιας πραγματικής μάχης. Για πρόσθετη ασφάλεια, το Blaster χρησιμοποιεί μη τοξικά βλήματα σφαιριδίων τζελ και διαθέτει περιορισμούς στην ταχύτητα και τη γωνία εκτόξευσης.

Μηχανική σταθεροποίηση 2-αξόνων

Το εύρος περιστροφής (στροφής / ανύψωσης) της σταθεροποίησης είναι 540° x 65°, προσφέροντας ένα εκτεταμένο οπτικό πεδίο για την κάμερα FPV. Ο ενσωματωμένος κινητήρας χωρίς ψήκτρες λειτουργεί με τη μονάδα IMU και τους προηγμένους αλγορίθμους, για να επιτρέψουν κινήσεις με ακρίβεια ελέγχου κραδασμών ±0.02°.

Mecanum τροχοί

Το RoboMaster S1 διαθέτει τέσσερις τροχούς Mecanum, που επιτρέπουν περιστροφική κίνηση σε όλες τις κατευθύνσεις και έλεγχο ακριβείας. Η ανάρτηση των εμπρόσθιων αξόνων επιτρέπει πρόσθετη ευελιξία κατά τη λειτουργία.

Κινητήρας υψηλής απόδοσης

Το RoboMaster S1 διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους κινητήρες M3508I, που έχουν ενσωματωμένο FOC ESC με ροπή εξόδου μέχρι 250 mN m. Οι γραμμικοί αισθητήρες Hall-effect με προηγμένους αλγορίθμους επιτρέπουν έλεγχο μεγαλύτερης ακρίβειας. Πρόσθετοι μηχανισμοί ασφαλείας παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα κατά τη μετακίνηση.

Ευφυής θωράκιση αισθητήρα

Έξι έξυπνα πάνελ θωράκισης καλύπτουν το RoboMaster S1 και ανιχνεύουν τα χτυπήματα από βλήματα ή τις υπέρυθρες ακτίνες. Το σύστημα αναφοράς μπορεί να αναλύσει και να επικοινωνήσει με τα ρομπότ κατά την κρούση, ενεργοποιώντας τα δεδομένα για τα χτυπήματα στο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο.

Μάθε μέσω της πρακτικής

Το RoboMaster S1 συνδέει τον ψηφιακό κόσμο με τον πραγματικό, φέρνοντας αφηρημένες θεωρίες στη ζωή μέσω πρακτικών λειτουργιών. Το S1 υποστηρίζει τις γλώσσες προγραμματισμού Scratch και Python, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν την τεχνολογία των μαθηματικών, της φυσικής και της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης με πρωτοποριακό και εμπνευσμένο τρόπο.

Προγραμματισμός Scratch και Python

Το RoboMaster υποστηρίζει τις γλώσσες προγραμματισμού Scratch και Python. Αυτό, σου επιτρέπει να αυξήσεις τις ικανότητές σου στο επόμενο επίπεδο, ανεξαρτήτως αν είσαι νέος στην κωδικοποίηση ή είσαι ήδη στον δρόμο να γίνεις ειδικός.

Scratch 3.0

Το Scratch είναι μία κλασική γλώσσα οπτικού προγραμματισμού, η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Python

Χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Απεριόριστες δυνατότητες

Το RoboMaster S1 διαθέτει πάνω από 46 προγραμματιζόμενα εξαρτήματα, που σου προσφέρουν απεριόριστο χώρο για καινοτομία, βοηθώντας σε να αναπτύξεις τις δυνατότητες του ρομπότ σου καθώς και τις ικανότητές σου. Έξι θύρες PWM υποστηρίζουν εξατομικευμένα εξαρτήματα, επιτρέποντάς σου να εξερευνήσεις τις απεριόριστες δυνατότητες του S1 και τη μαγεία του ρομποτικού κόσμου.

Το PWM (Pulse Width Modulation) συνήθως χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των κινητήριων μηχανισμών, όπως τα LED, τα drivers και άλλα.

Απόλαυσε την τεχνολογία AI (τεχνητή νοημοσύνη)

Η τεχνολογία AI (Artificial Intelligence) για τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στο RoboMaster S1 να αναγνωρίζει χειρονομίες, ήχους και ακόμη και άλλα ρομπότ. Τα παιχνίδια με το RoboMaster S1 ανοίγουν την πόρτα για την εκμάθηση της AI, δίνοντάς σου μια πρακτική εισαγωγή στις τεχνολογίες του μέλλοντος.

Αναγνώριση γραμμών

Το S1 μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να ακολουθήσει αυτόματα μια νοητή γραμμή στο έδαφος. Όσο περισσότερο γνώσεις μαθηματικών και φυσικής εφαρμόζονται, τόσο πιο επιδέξια θα εκτελεστεί το έργο.

Οπτική αναγνώριση των δεικτών

Αναγνώριση μέχρι και 44 ορατών δεικτών, που περιέχουν αριθμούς, γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες που διευρύνουν τις δυνατότητες κωδικοποίησης και μάχης.

Αναγνώριση ατόμων

Χάρη στην εξελιγμένη οπτική τεχνολογία, το RoboMaster S1 είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να παρακολουθήσει ένα ατομικά καθορισμένο πρόσωπο στο οπτικό πεδίο της κάμερας.

Αναγνώριση χειροκροτημάτων

Η ενσωματωμένη μονάδα αναγνώρισης χειροκροτημάτων μπορεί να προγραμματιστεί για πραγματοποίηση μοναδικών απαντήσεων.

Αναγνώριση χειρονομιών

Το RoboMaster S1 μπορεί να αναγνωρίσει διάφορες φυσικές χειρονομίες και μπορεί να προγραμματιστεί για αυτοπροσδιορισμένες απαντήσεις.

Αναγνώριση άλλων ρομπότ RoboMaster S1

Το RoboMaster S1 μπορεί να αναγνωρίσει άλλα ρομπότ S1, επεκτείνοντας τις δυνατότητες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.

Ξεκίνησε με αυτόνομο έλεγχο

Χρησιμοποιώντας οπτικούς δείκτες, για να δημιουργούν «φωτεινούς σηματοδότες» και διάφορα άλλα τεχνητά εμπόδια, οι χρήστες μπορούν να γράψουν δικό τους πρόγραμμα, που να επιτρέπει στο RoboMaster να κινείται αυτόνομα και να εκτελεί πολύπλοκες εργασίες. Εξερεύνησε τις μαθηματικές αρχές που αφορούν τον ρομποτικό έλεγχο και τη μηχανική κίνησης μέσω των έξι προγραμματιζόμενων μονάδων τεχνητής νοημοσύνης του S1. Εμβάθυνε τις γνώσεις σου στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς αναπτύσσεις αυτές τις δεξιότητες και πολλά άλλα.

RoboMaster διαγωνισμός ρομποτικής

Το RoboMaster S1 είναι εμπνευσμένο από τον ετήσιο διαγωνισμό ρομποτικής RoboMaster της DJI. Από την ίδρυση του διαγωνισμού το 2015, πάνω από 20 000 μαθητές από περισσότερα από 400 σχολεία συμμετείχαν σε αυτόν τον συναρπαστικό διαγωνισμό, που δοκιμάζει δεξιότητες, μηχανισμούς και ιδέες επίλυσης προβλημάτων.

Ο κόσμος είναι η αρένα σου

Δημιούργησε τη δική σου αρένα ανταγωνισμού οπουδήποτε και οποτεδήποτε και απόλαυσε μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού με μια εντυπωσιακή εμπειρία FPV. Μπορείς να καταγράψεις και να κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλη τη δράση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρωτοποριακή πρακτική εκπαίδευση

Το RoboMaster S1 διαθέτει όλα τα απαραίτητα για έναν χρήστη, να βυθιστείς στον κόσμο των ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη. Το Road to Mastery προσφέρει μαθήματα βασισμένα σε προγράμματα που βελτιώνουν την κατανόηση των γλωσσών προγραμματισμού από τους χρήστες, ενώ το RoboAcademy προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών με βίντεο και έναν σε βάθος οδηγό προγραμματισμού με λεπτομερείς εξηγήσεις του RoboMaster S1.

Εφαρμογή RoboMaster

Η ειδικά εξειδικευμένη εφαρμογή RoboMaster υποστηρίζει πολυπλατφορμικές αλληλεπιδράσεις και διάφορες μεθόδους λειτουργίας για το S1, καθώς και πολλούς εκπαιδευτικούς πόρους και τρόπους παιχνιδιού.

TryMe HOME: DJI Robomaster S1

Στο νέο TryMe HOME ο Δημήτρης εντυπωσιάζεται από το DJI RoboMaster S1, το εκπαιδευτικό ρομπότ με τεχνολογία AI και προγραμματιστικές λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένο για να «ξεκλειδώσει» τις δυνατότητες του κάθε χρήστη.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης
Δεν διατίθεται
Συνδεσιμότητα
WiFi
Συνδεσιμότητα
WiFi
Τύπος Μπαταρίας
Li-Pol
Αυτονομία
έως 35min
Χρώμα
Γκρί
Ηλικία
14+ έτη
Συμβατό με Λειτουργικό
Android, iOS
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.dji.com
Διάσταση ΥxΠxΒ (cm)
32 x 24 x 27
Βάρος σε Kg
3,3
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια