Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
234260

Flight Simulator Standard Edition

Xbox Series X Game

από
69.90
41.99
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
27.91
από
56.37
33.86
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
22.51
Εξαντλήθηκε

Flight Simulator Standard Edition
Xbox Series X Game

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

234260
Flight Simulator Standard Edition

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Πέταξε με εντυπωσιακά και δοκίμασε τις ικανότητές σου ως πιλότος αντιμετωπίζοντας διάφορες προκλήσεις, όπως νυχτερινές πτήσεις και αλλαγές καιρικών φαινομένων σε έναν δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Φτιάξε το δικό σου σχέδιο πτήσης και πέταξε για οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Ο κόσμος βρίσκεται κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σου. Αυτή η έκδοση είναι βελτιστοποιημένη για Xbox Series X για να απολαμβάνεις ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, αυξημένη ευκρίνεια και υψηλούς ρυθμούς καρέ.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία: Simulation
Επιτρεπόμενη Ηλικία: 3+
Συμβατό μόνο με: Xbox Series X | S
Τύπος Πολυμέσου: Ψηφιακό
Multiplayer: Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Microsoft Flight Simulator

Ο κόσμος στις άκρες των δαχτύλων σου

Κατάκτησε τους ουρανούς και απόλαυσε εανέριες πτήσεις με το Microsoft Flight Simulator. Περιλαμβάνει 20 αεροσκάφη σχεδιασμένα με εξαιρετική λεπτομέρεια και με μοναδικά μοντέλα αεροσκαφών, καθώς και 30 αεροδρόμια.

Ολοζώντανα και λεπτομερή τοπία

«Βυθίσου» στον απέραντο και πανέμορφο κόσμο του πλανήτη μας, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια κτίρια, 2 τρισεκατομμύρια δέντρα,  βουνά, ποτάμια και πολλά άλλα.

Βελτιστοποιημένο για Xbox Series S | X

Αυτή η έκδοση του Microsoft Flight Simulator παίζει σε κονσόλες Xbox Series X|S και υπολογιστές με Windows 10, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για Xbox Series X|S. Τα παιχνίδια που είναι βελτιστοποιημένα για Xbox Series X|S παρουσιάζουν απαράμιλλους χρόνους φόρτωσης, οπτικό υλικό με αυξημένη ευκρίνεια και σταθερότερους ρυθμούς καρέ.

Ολοζώντανος κόσμος

Η Γη είναι ζωντανή και αλλάζει συνεχώς. Έτσι ακριβώς είναι και ο κόσμος του Microsoft Flight Simulator, καθώς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζωντανή κυκλοφορία οχημάτων, καιρικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο και ζώα.

Εξερεύνησε τον κόσμο

Ταξίδεψε στον κόσμο με εκπληκτική λεπτομέρεια: πάνω από 2 εκατομμύρια πόλεις, 1,5 δισεκατομμύρια κτίρια, πραγματικά βουνά, δρόμους, δέντρα, ποτάμια, ζώα, κυκλοφορία οχημάτων και πολλά άλλα.

Αεροσκάφη

Τελειοποίησε τις ικανότητές σου ως πιλότος με μια ποικιλία αεροσκαφών, από ελαφριά αεροπλάνα μέχρι εμπορικά τζετ, με ολοκληρωμένα μοντέλα αεροσκαφών. Κάθε αεροσκάφος διαθέτει πιλοτήριο σχεδιασμένο με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια, με άκρως ρεαλιστικά όργανα ελέγχου.

Σύστημα λιστών ελέγχου

Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, ανέβασε το επίπεδό σου από το πλήρως μη αυτόματο μέχρι το πλήρως υποβοηθούμενο πιλοτάρισμα, με διαδραστική και υποδεικνυόμενη από όργανα καθοδήγηση και λίστες ελέγχου.

Καιρικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο

Η μηχανή καιρού επιτρέπει στους χρήστες να περάσουν στη λειτουργία «live» καιρού και να γευτούν την εμπειρία διάφορων καιρικών συνθηκών σε πραγματικό χρόνο, όπως, για παράδειγμα, ακριβή ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου, θερμοκρασία, υγρασία, βροχόπτωση και πολλά άλλα.

Αεροδυναμική μοντελοποίηση

Μια τελευταίας τεχνολογίας μηχανή φυσικής με πάνω από 1.000 επιφάνειες ελέγχου ανά αεροσκάφος σου προσφέρει μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Simulation
Επιτρεπόμενη Ηλικία
3+
Συμβατό μόνο με
Xbox Series X | S
Τύπος Πολυμέσου
Ψηφιακό
Multiplayer
Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline
1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online
1
Διαθέσιμο για online ληψη
Όχι
Site
https://www.microsoft.com/el-gr
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια