Εντοιχιζόμενα

Κατηγορίες Εντοιχισμού:

K Plus Υπηρεσίες

Για όποια ανάγκη προκύψει, σε αυτήν την υπηρεσία για εντοιχιζόμενες συσκευές δεν θα βρείτε… τοίχο, αλλά θα έχετε ό,τι χρειαστείτε, στα μέτρα σας!

Κορυφαίες Μάρκες Εντοιχιζόμενων προϊόντων για να διαλέξεις:

για να διαλέξεις:

Λειτουργίες που σίγουρα θα ψάξεις:

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Μέσα από μία εύχρηστη εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σου, ενεργοποιεί τον φούρνο από απόσταση, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το μαγείρεμα, να αλλάξεις το πρόγραμμα ή να παρέμβεις στη θερμοκρασία, όπου και αν βρίσκεσαι.

Προγράμματα ατμού

Πέτυχε το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα με την προσθήκη επιπλέον υγρασίας, που προσφέρουν τα προγράμματα ατμού κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Τεχνική Sous Vide

Οι φούρνοι με τεχνολογία ατμού, συνήθως, μπορούν να μαγειρέψουν και με την τεχνική Sous Vide, δηλαδή με το φαγητό συσκευασμένο σε πλαστική σακούλα υπό κενό αέρος.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού

Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν λειτουργία αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση ή με χρήση ατμού. Όταν ο φούρνος θερμαίνεται σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία, τα υπολείμματα καίγονται, μετατρέπονται σε στάχτη και καταλήγουν στο κάτω μέρος.

Επαγωγικές εστίες

Λιγότερος χρόνος μαγειρέματος, λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, τέλεια εφαρμογή των μαγειρικών σου σκευών, γρήγορη θέρμανση, εύκολο καθάρισμα.

Αυτόματη δοσολογία απορρυπαντικού

Το πρώτο σύστημα αυτόματης δοσολογίας παγκοσμίως, με διάρκεια έως και 20 κύκλους, είναι γεγονός!Χορηγεί τη σωστή ποσότητα στη σωστή στιγμή, για τέλειο αποτέλεσμα, με λιγότερο απορρυπαντικό, λιγότερο ρεύμα και λιγότερα χρήματα.

Ζώνες θερμοκρασίας κρασιών

Συνδύασε την αισθητική σου και τη συντήρηση των αγαπημένων σου κρασιών, με ένα μοντέλο μίας ζώνης θερμοκρασίας.

Προσωπική εμπειρία καφέ

Με τη ρύθμιση της άλεσης των κόκκων, ανάλογα με την ποικιλία καφέ και τις προτιμήσεις σου, ή τη ρύθμιση της ποσότητας εκχύλισης, αν διαθέτει την επιλογή αυτή η συσκευή, μπορείς να ορίσεις πώς θέλεις να πίνεις τον καφέ σου κάθε μέρα.

Πως να μετρήσεις τις διαστάσεις για νέα εντοιχιζόμενη εστία:

Πως να μετρήσεις τις διαστάσεις για νέο εντοιχιζόμενο φούρνο: