201487

Electrolux EHF6240XXK & EOB3454AOX & ESL4320LO

Set Εντοιχισμού

Electrolux EHF6240XXK & EOB3454AOX & ESL4320LO
Set Εντοιχισμού

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

201487
Electrolux EHF6240XXK & EOB3454AOX & ESL4320LO

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Set εντοιχισμού Electrolux το οποίο αποτελείται από τις εστίες EHF6240XXK, τον φούρνο EOB3454AOX New και το πλυντήριο πιάτων ESL4320LO.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 82-88 x 45 x 55 (Φούρνος), 56 x 49 (Εστίες), 82/90 x 45 x 55 (Πλ. Πιάτων)
Εστίες: Κεραμικές
Αριθμός Εστιών: 4
Χωρητικότητα Φούρνου: 72 lt
Τρόποι Ψησίματος: 8
Ενεργειακή Κλάση Φούρνου: A
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Εστίες Κεραμικές Electrolux EHF6240XXK:

Εστία κεραμική EHF6240XXK αυτόνομη με 4 εστίες, περιμετρικά πλαίσια (Stainless steel XL) και αυτόματη απενεργοποίηση εστιών. Διαθέτει εύχρηστο πίνακα ελέγχου που διαθέτει πλήκτρα αφής για τη ρύθμιση της έντασης «+/-» για κάθε ζώνη μαγειρέματος ξεχωριστά. Με λειτουργίες χειρισμού για κλείδωμα χειρισμού, δείκτης εναπομένουσας θερμοκρασίας και αυτόματη διακοπή ασφαλείας.

Περιεκτικά και ευκρινή χειριστήρια, για εξοικονόμηση περισσότερου χώρου για μαγείρεμα

Αυτά τα χειριστήρια αφής έχουν σχεδιαστεί να είναι όσο πιο περιεκτικά γίνεται, ώστε, χωρίς να υπολείπονται σε ευκρίνεια, να σου παρέχουν περισσότερο χώρο για να είσαι δημιουργική/ος όταν μαγειρεύεις.

Άμεση πρόσβαση σε όλα τα χειριστήριά σου χάρη στον πίνακα επάνω στην εστία

Τα χειριστήρια αυτής της εστίας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείς να έχεις πάντοτε άμεση πρόσβαση σε αυτά. Άπλωσε το χέρι σου και κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις.

Γνωρίζεις πάντα ακριβώς ποια ζώνη είναι ακόμη ζεστή

Με αυτή την εστία, ξέρεις πάντα με ακρίβεια ποιες ζώνες είναι ακόμη ζεστές, χάρη στις ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας, οι οποίες έξυπνα αποκαλύπτουν πού βρίσκεται η θερμότητα.

Προστάτεψε τα παιδιά σου από το τυχαίο άναμμα της εστίας

Το κλείδωμα ασφάλειας για παιδιά εξασφαλίζει ότι η εστία δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Ενεργοποίησε το κλείδωμα με ένα άγγιγμα.

Καθαρή επιφάνεια με ένα πέρασμα

Η υαλοκεραμική επιφάνεια αυτής της εστίας καθαρίζεται πανεύκολα. Ένα απλό σκούπισμα, και έχεις τελειώσει.

Η ευελιξία να εγκαταστήσεις την εστία σου όπου εσύ θέλεις

Επειδή αυτή η εστία είναι ανεξάρτητη, έχεις άπειρη ευελιξία να την εγκαταστήσεις οπουδήποτε θέλεις. Επίλεξε τη θέση που ταιριάζει στις μαγειρικές σου συνήθειες.

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Electrolux EOB3454AOX New:

Λειτουργία PlusSteam:

Η πιο τραγανή κρούστα

Η λειτουργία PlusSteam προσθέτει ατμό στο ξεκίνημα της διαδικασίας ψησίματος. Με ένα άγγιγμα προσθέτεις μια δόση ατμού κατά το μαγείρεμα για να πετύχεις την πιο τραγανή κρούστα και την πιο απαλή, πεντανόστιμη υφή κάθε φορά. Η λειτουργία PlusSteam δεν είναι μόνο για σπιτικό ψωμί, φρέσκα ψωμάκια ή κρουασάν. Χρησιμοποίησε την για όλες τις συνταγές φούρνου και θα κάνεις τα φαγητά πιο τραγανά και ροδοψημένα με ζουμερό, τρυφερό εσωτερικό κάθε φορά.

Τα οφέλη του ψησίματος ψωμιού με ατμό:


Είτε ψήνεις ψωμί είτε τσουρέκι, ο multifunction φούρνος της Electrolux με τη λειτουργία PlusSteam, σου προσφέρει νόστιμη ζύμη και όμορφο χρυσαφί χρώμα. Δες αυτό το σύντομο βίντεο και θα καταλάβεις ακριβώς τη διαφορά που κάνει ο ατμός στο ψήσιμο σου.

Ευελιξία:

Μαγείρεψε για όλους ταυτόχρονα

Ο φούρνος αυτός είναι ιδιαίτερα ευέλικτος, που σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρεύεις περισσότερο φαγητό κάθε φορά. Έχει χωρητικότητα 72 λίτρων πολύ μεγάλο και ευρύχωρο ταψί.

Εύκολος έλεγχος με βυθιζόμενους διακόπτες και επιλογή ώρας έναρξης και λήξης

Με αυτό το χειριστήριο έχεις τον απλό έλεγχο που χρειάζεσαι για να μαγειρέψεις όλα τα αγαπημένα σου φαγητά. Πίεσε τα κουμπιά για να όρισε την ώρα έναρξης και λήξης, καθώς και τη διάρκεια μαγειρέματος. Περίστρεψε τους βυθιζόμενους διακόπτες για να επιλέξεις τη θερμοκρασία ή να ενεργοποιήσεις μία από τις πολλές λειτουργίες μαγειρέματος. Η οθόνη LED θα εμφανίσει τις ρυθμίσεις που επιλέγεις. Και όταν ο φούρνος είναι σβηστός, εμφανίζει την ώρα.

Ομοιόμορφο ψήσιμο:

Χρησιμοποιήσε κάθε εκατοστό χώρου στο εσωτερικό, και όλα θα ψηθούν ομοιόμορφα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε ότι κάθε σημείο ενός φαγητού που ψήθηκε στο φούρνο είναι εξίσου νόστιμο; Διασφαλίζοντας ότι η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα. Χάρη στο σύστημα θέρμανσης UltraFanPlus με τον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα και το σχεδιασμό καθοδήγησης του αέρα, το φαγητό σου θα ψηθεί απόλυτα ομοιόμορφα, όπου και αν το τοποθετήσεις μέσα στο φούρνο. Κάτι που απλοποιεί τα πράγματα όταν πραγματικά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάθε εκατοστό χώρου.

Γυάλινη πόρτα:

Μια γυάλινη πόρτα που διατηρείται εύκολα καθαρή

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της πόρτας αυτού του φούρνου, είναι πολύ εύκολο να διατηρείς το τζάμι καθαρό. Η πόρτα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, όπως και τα τζάμια. Μόλις γίνει αυτό, μπορείς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα ολόκληρη την επιφάνεια και από τις δύο πλευρές. Μετά, θα μπορείς να βλέπεις τι μαγειρεύεις με απόλυτη καθαρότητα.

Ισχυρό γκριλ:

Τέλεια ροδισμένα φαγητά, με κρούστα

Αυτός ο φούρνος έχει γκριλ διπλού κυκλώματος, το οποίο είναι γρήγορο και αποδοτικό όταν ψήνεις τα φαγητά σου. Εκτός από την πολύ όμορφη κρούστα, τα φαγητά σου θα δείχνουν όμορφα ροδισμένα. Αυτό το γκριλ διπλού κυκλώματος είναι επίσης ιδανικό για το ψήσιμο μικρότερων φαγητών.

Λειτουργίες:

8 Λειτουργίες φούρνου: Κάτω θέρμανση, Πάνω+Κάτω θέρμανση, Γρήγορο γκριλ, Πίτσα, Θερμός αέρας με κυκλική αντίσταση / Θερμός αέρας PLUS, Γκριλ με θερμό αέρα, Απόψυξη, Υγρός θερμός αέρας
Ηλεκτρονικός προγραμματιστής με λειτουργίες: Ώρα, Σύντομος χρόνος, Τερματισμός, Διάρκεια
Ρύθμιση θερμοκρασία 50°C - 275°C
2 κρύσταλλα στην πόρτα για χαμηλή θερμοκρασία
Πόρτα πλήρως γυάλινη, εύκολη στο καθάρισμα. Αφαιρούμενα κρύσταλλα
Ευκολοκαθοριζόμενο εμαγιέ Easy To Clean Enamel
Δυνατός φωτισμός αλογόνου
Ανεμιστήρας ψύξης ώστε να διατηρούνται ψυχρές οι επιφάνειες της συσκευής
Εύχρηστες σχάρες τοποθέτησης ταψιών 5 θέσεων
Αναδιπλούμενο γκριλ για ευκολία στο καθάρισμα του φούρνου
Πανοραμικό τζάμι πόρτας για καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος
Σύστημα καθαρισμού Aqua Clean

Τηλεσκοπικός μηχανισμός ενός επιπέδου:

Βάλε και βγάλε το ταψί μέσα στο φούρνο γρήγορα, εύκολα με το ένα χέρι. Χάρη στους τηλεσκοπικούς βραχίονες ενός επιπέδου και στην έξυπνη σχεδίαση τους μπορείς πιο εύκολα να βάζεις και να βγάζεις από το φούρνο το ταψί σου. Μια προνοητική λεπτομέρεια για ευκολία στο μαγείρεμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Λειτουργία VelvetClosing:


Απρόσκοπτη και αθόρυβη λειτουργία κάθε φορά που την κλείνεις
Το μαγείρεμα δεν είναι πάντα μια άνετη και ήρεμη διαδικασία. Αλλά ακόμα και όταν βιάζεσαι, και σπεύδεις να τα ετοιμάσεις όλα εγκαίρως, αυτός ο φούρνος εξακολουθεί να κλείνει μαλακά και αθόρυβα. Αυτό οφείλεται στη λειτουργία VelvetClosing, που τραβά απαλά την πόρτα του φούρνου να κλείσει.

Electrolux ESL4320LO Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων:

Για να είσαι ξέγνοιαστος, «απενεργοποίηση» με την κυριολεξία του όρου

Η λειτουργία AutoOff εξασφαλίζει ότι το πλυντήριο πιάτων δεν χρησιμοποιεί καθόλου ενέργεια μεταξύ χρήσεων - το επόμενο βήμα στην ενεργειακή απόδοση που επιτρέπει εφησυχασμό.

Φυσικό στέγνωμα

Η τεχνολογία AirDry σου επιτρέπει να μεγιστοποιήσεις την απόδοση του στεγνώματος με φυσική ροή αέρα. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα μέχρι 10 cm όταν ο κύκλος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και τα πιάτα έχουν πλυθεί. Στεγνώνει φυσικά τα σκεύη σου, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ενεργειακή κατανάλωση.

Πλύσιμο πιάτων σε 30 λεπτά

Όταν έχεις ένα φορτίο πρόσφατα χρησιμοποιημένων πιάτων και σκευών - όπως μεταξύ των επιμέρους πιάτων ενός δείπνου - μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύντομο πρόγραμμα 30.

Ευελιξία ως προς το χρόνο έναρξης

Χάρη στη λειτουργία καθυστέρησης έναρξης, μπορείς να αλλάξεις το χρόνο έναρξης του κύκλου, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου - καθυστέρησε την έναρξη 3 ή 6 ώρες.

Ένας πραγματικά αυτόματος τρόπος χρήσης των ιδανικών ρυθμίσεων για κάθε φορτίο

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος ή η κατάσταση του φορτίου σου, αυτό το πλυντήριο πιάτων μπορεί να υπολογίσει το ιδανικό επίπεδο νερού και ενέργειας. Απλά επίλεξε AutoFlex και άφησε το πλυντήριο πιάτων να κάνει τα υπόλοιπα.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm
82-88 x 45 x 55 (Φούρνος), 56 x 49 (Εστίες), 82/90 x 45 x 55 (Πλ. Πιάτων)
Εστίες
Κεραμικές
Αριθμός Εστιών
4
Χωρητικότητα Φούρνου
72 lt
Τρόποι Ψησίματος
8
Ενεργειακή Κλάση Φούρνου
A
Τύπος Εστίας
Αυτόνομη
Πλάτος
60 cm
Διακόπτες
Χωνευτοί
Περιμετρικά Πλαίσια
Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις
Διαθέτει
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις
Διαθέτει
Πρόγραμμα Ατμού
Διαθέτει
Ασφάλεια κλειδώματος
Δεν διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων
9
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών
Διαθέτει
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία
Υποστηρίζεται
Πυρόλυση
Δεν διαθέτει
Ρολόι
Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Αυτόματη Απενεργοποίηση Φούρνου
Υποστηρίζεται
Ασφάλεια Κλειδώματος
Δεν διαθέτει
Χρώμα
Inox
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται
2 Ταψιά, 1 σχάρα,Τηλεσκοπικοί βραχίονες 1 επιπέδου
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β)
81.8 x 44.6 x 57.6 (Φούρνος), 3.8 x 57.6 x 51.6 (Εστίες), 81.8 x 44.6 x 55 (Πλ. Πιάτων)
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.electrolux.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 1409.00" data-currency="EUR" data-name="Electrolux EHF6240XXK & EOB3454AOX & ESL4320LO" data-url="https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/built-in/built-in-bundles/201487-electrolux-ehf6240xxk-eob3454aox-esl4320lo" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/201487-l.jpg" data-description="Set εντοιχισμού Electrolux το οποίο αποτελείται από τις εστίες EHF6240XXK, τον φούρνο EOB3454AOX New και το πλυντήριο πιάτων ESL4320LO.">