Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
204850

Miele KMDA 7633 FL Εστίες Κεραμικές Επαγωγικές & Απορροφητήρας

3099.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
2499.19
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Miele KMDA 7633 FL Εστίες Κεραμικές Επαγωγικές & Απορροφητήρας

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

204850
Miele KMDA 7633 FL  Εστίες Κεραμικές Επαγωγικές & Απορροφητήρας

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Επαγωγική εστία Miele KMDA 7633 FL με ενσωματωμένο απορροφητήρα εξαγωγής με δύο περιοχές μαγειρέματος PowerFlex και κεντρικό απορροφητήρα εξαερισμού. Χάρη στο Con@ctivity ο απορροφητήρας αντιδρά αυτόματα στις ρυθμίσεις της εστίας.

Χαρακτηριστικά

Διάσταση Εντοιχ/μού: Eπαγωγική εστία με ενσωματωμένο απορροφητήρα εξαγωγής με δύο περιοχές μαγειρέματος Powerfex και κεντρικό απορροφητήρα εξαερισμού
Τύπος Εστίας: Αυτόνομη Επαγωγική
Εστίες: Δεν διαθέτει
Αριθμός Εστιών: 4
Χρώμα: Μαύρο
Αυτόματη απενεργοποίηση: Διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Con@ctivity

Με το Con@ctivity μπορείς να επικεντρωθείς πλήρως στο μαγείρεμα γιατί ο απορροφητήρας και η εστία επικοινωνούν μεταξύ τους. Η εστία μεταφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις της στο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του απορροφητήρα. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάσαι να σβήνεις τον απορροφητήρα μετά το μαγείρεμα. Όλες οι εστίες TwoInOne της Miele είναι εξοπλισμένες με το Con@ctivity.

Miele CleanCover

Πίσω από τα φίλτρα λίπους βρίσκεται το Miele CleanCover: Αντί για αιχμηρές μεταλλικές ακμές και ηλεκτρικά εξαρτήματα, θα βρεις μια σφραγισμένη, λεία επιφάνεια. Το καθάρισμα είναι ιδιαίτερα εύκολο και σας προστατεύει από την επαφή με καλώδια και εξαρτήματα του μοτέρ. Προσοχή της Miele στη λεπτομέρεια - για την ευκολία και την ασφάλειά σου.

Επαγωγή PowerFlex

Οι ζώνες PowerFlex είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και ευπροσάρμοστες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε είδος σκεύους, ιδιαίτερα μεγάλες κατσαρόλες ζυμαρικών ή ταψιά φούρνου, χωρίς προβλήματα. Η αξεπέραστη ταχύτητα, χάρη στην ισχύ booster έως 7,3 kW, είναι μοναδική. Και ασφαλώς το PowerFlex διαθέτει επίσης την καταξιωμένη τεχνολογία TwinBooster της Miele.

TwinBooster

Συγκεντρωμένη δύναμη για ταχύτερη προθέρμανση! Η αποκλειστική λειτουργία TwinBooster της Miele επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα, αφού η ισχύς της επαγωγής μπορεί να στοχεύσει εκεί όπου χρειάζεται. Όταν απαιτείται, η παρεχόμενη ισχύς στις δύο ζώνες μαγειρέματος μπορεί να συνδυαστεί και να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ζώνη.

Ανοξείδωτα φίλτρα λίπους

Οι απορροφητήρες Miele είναι εξοπλισμένοι με ένα φίλτρο ανοξείδωτου χάλυβα λίπους 10 στρώσεων. Οι ανώτερες στρώσεις και το πλαίσιο φίλτρου είναι από ανοξείδωτο χάλυβα άριστης ποιότητας. "Τα φίλτρα λίπους καθαρίζονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων και δεν αποχρωματίζονται," ενώ διατηρούν την ποιοτική τους όψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Stop & Go

Σου χτυπούν την πόρτα; Με τη λειτουργία Stop&Go, όλες οι ζώνες μαγειρέματος μπορούν να χαμηλώσουν στη βαθμίδα ένα με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Με αυτό τον τρόπο η εστία μπορεί να μείνει χωρίς επιτήρηση για ένα μικρό διάστημα, χωρίς το φαγητό να παραμαγειρευτεί ή να καεί. Όταν επιστρέψεις στην εστία, και πάλι με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, επανενεργοποιούνται όλες οι ζώνες στην προηγούμενη βαθμίδα τους.

Φίλτρο AirClean μεγάλης διάρκειας

Χάρη στα ανθεκτικά κυψελωτά φίλτρα ενεργού άνθρακα που κατασκευάζονται από ασφαλτώδη άνθρακα και μπορούν να αναγεννηθούν στον φούρνο, οι οσμές απορροφώνται αποδοτικά.

Μόνιμη αναγνώριση σκεύους

Αν έχει ήδη τοποθετηθεί σκεύος σε μια από τις ζώνες μαγειρέματος, το αριθμητικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται αυτόματα αμέσως μόλις ανάψει η εστία. Έτσι δεν χρειάζεται ενεργοποίηση των ζωνών μαγειρέματος με το χέρι.

Λειτουργία διατήρησης θερμότητας

Με αυτή τη λειτουργία, μπορείς να διατηρήσεις τα πιάτα ζεστά με ιδανικό τρόπο, ανεξάρτητα από την ποσότητα. Παρακολουθώντας έξυπνα τη θερμοκρασία στη βάση του σκεύους, το φαγητό διατηρείται σε θερμοκρασία σερβιρίσματος, χωρίς να καεί. Έτσι μπορείς να συγκεντρώνεσαι στη δημιουργία του υπόλοιπου μενού.

Ασφάλεια και κλείδωμα συστήματος

Η λειτουργία κλειδώματος αποτρέπει την κατά λάθος αλλαγή της επιλεγμένης βαθμίδας ισχύος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Το κλείδωμα συστήματος προστατεύει από κατά λάθος ή μη εξουσιοδοτημένη ενεργοποίηση, π.χ. από παιδιά. Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί ενώ οι εστίες είναι απενεργοποιημένες.

Απενεργοποίηση ασφαλείας

Για κάθε βαθμίδα ισχύος ορίζεται μια μέγιστη διάρκεια λειτουργίας. Αν μια ζώνη μαγειρέματος λειτουργεί στην ίδια βαθμίδα ισχύος για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, απενεργοποιείται αυτόματα.

Μοτέρ ECO

Το μοτέρ ECO λειτουργεί με ρεύμα DC και εξοικονομεί έως 70 % ενέργεια σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, λειτουργεί πολύ αθόρυβα, με την ίδια όμως ισχύ όπως όλες οι τουρμπίνες που χρησιμοποιεί η Miele.

Προστασία από δαχτυλιές

Με ένα άγγιγμα του δαχτύλου μπορείς να αποκλείσεις τη λειτουργία της εστίας για 20 δευτερόλεπτα. Όλες οι ρυθμίσεις παραμένουν ως έχουν. Ο χρόνος λειτουργίας εμφανίζεται καθαρά στο χρονόμετρο. Τα σκεύη μπορούν να μετακινηθούν και η εστία να καθαριστεί χωρίς εμπόδια και χωρίς να αλλάξουν οι ρυθμίσεις.

Προστασία από υπερθέρμανση και επιτήρηση βλαβών

Κάθε ζώνη μαγειρέματος διαθέτει προστασία από υπερθέρμανση. Με αυτήν απενεργοποιείται αυτόματα η αντίσταση της ζώνης μαγειρέματος σε περίπτωση υπερβολικής χρήσης, προτού υπερθερμανθεί το κεραμικό ή άλλα εξαρτήματα. Αν κατά λάθος πέσει υγρό ή κάτι άλλο επάνω στην επιφάνεια, η εστία απενεργοποιείται και πάλι αυτόματα. Έτσι είσαι πάντα προστατευμένος από την εσφαλμένη ρύθμιση ισχύος.

Κουζίνα: Μαζί με τον Ανδρέα και την Ελένη - Γλυκό ψωμί Babka

Ο Ανδρέας και η Ελένη πριν μείνουν σπίτι ετοίμασαν με τη βοήθεια της κουζινομηχανής της Kenwood ένα γλυκό ψωμί Babka που είναι ιδανική εναλλακτική του τσουρεκιού αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στο πασχαλινό σας τραπέζι.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάσταση Εντοιχ/μού
Eπαγωγική εστία με ενσωματωμένο απορροφητήρα εξαγωγής με δύο περιοχές μαγειρέματος Powerfex και κεντρικό απορροφητήρα εξαερισμού
Τύπος Εστίας
Αυτόνομη Επαγωγική
Εστίες
Δεν διαθέτει
Αριθμός Εστιών
4
Χρώμα
Μαύρο
Αυτόματη απενεργοποίηση
Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις
Διαθέτει
Ασφάλεια Κλειδώματος
Διαθέτει
Συνδεσιμότητα
Δεν Υποστηρίζεται
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις
Διαθέτει
Συνδυάζεται με
Φούρνο Εντοιχιζόμενο
Περιμετρικά Πλαίσια
Δεν διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων
9
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία
Υποστηρίζεται
Επιπλέον
Ευελιξία και ταχύτητα - 4 ζώνες μαγειρέματος, οι 2 ζώνες PowerFlex,Αποτελεσματικό φιλτράρισμα- 10πλό ανοξείδωτο φίλτρο λίπους,Έξυπνη γρήγορη επιλογή με αριθμητικές αλληλουχίες – Smart Select, Ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος - ισχυρό μοτέρ ECO, **Ο απορροφητήρας μπορεί να λειτουργήσει με ανακύκλωση αέρα ή με εξαγωγή αέρα. Στην 1η περίπτωση (ανακύκλωσης) απαραίτητο για τη λειτουργία του, είναι το Miele DUU1000-2D (κωδικός 202374) που περιέχει το φίλτρο άνθρακα. Και στις δύο περιπτώσεις για την εγκατάσταση χρειάζονται σωληνώσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.
Διάσταση ΥxΠxΒ (cm)
20.6 χ 80 χ 52
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.miele.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια