Λύσεις για επιχειρήσεις
205043

Miele DG2840

Φούρνος Ατμού Εντοιχιζόμενος

999.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
805.65
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Miele DG2840
Φούρνος Ατμού Εντοιχιζόμενος

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

205043
Miele DG2840

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ο φούρνος ατμού Miele DG2840 χωρητικότητας 40lt, σου επιτρέπει να μαγειρεύεις ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το σερβίρεις όταν είναι τέλεια μαγειρεμένο. Απόλαυσε κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά, νόστιμα και υγιεινά.

Χαρακτηριστικά

Διάσταση Εντοιχ/μού: 45 x 56 – 56.8 x 55
Ενεργειακή Κλάση: Δεν διαθέτει
Χωρητικότητα Φούρνου: 40 lt
Τρόποι Ψησίματος: 4
Χρώμα: Inox/Silver
Πυρόλυση: Δεν διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Miele DG2840 Φούρνος Ατμού Εντοιχιζόμενος

Η τελειότητα που ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις

Ως ιδανικό συμπλήρωμα για το φούρνο και την εστία, ο φούρνος ατμού Miele εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος. Μπορείς ακόμη να μαγειρέψεις ολόκληρα μενού που περιλαμβάνουν πολλαπλά φαγητά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Οι γρήγοροι χρόνοι θέρμανσης και μαγειρέματος σε συνδυασμό με την ομοιόμορφη κατανομή ατμού κάνουν την προετοιμασία των γευμάτων μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία - χάρη στη μοναδική εξωτερική παραγωγή ατμού με DualSteam.

Εξωτερική παραγωγή ατμού

Καινοτόμο σύστημα ατμού: σε αντίθεση με άλλα συστήματα, ο ατμός παράγεται έξω από το θάλαμο του φούρνου στους φούρνους ατμού Miele. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος, ο εισερχόμενος ατμός γεμίζει πλήρως το θάλαμο του φούρνου κι εκτοπίζει το οξυγόνο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει γρήγορη θέρμανση και βέλτιστη μέτρηση της θερμοκρασίας και διατηρεί το φυσικό χρώμα του φαγητού. Κι επειδή δεν υπάρχουν αποθέσεις ασβεστίου στο θάλαμο μαγειρέματος, ο καθαρισμός είναι ιδιαίτερα εύκολος!

Επαγγελματικές προδιαγραφές κατασκευής θαλάμου

Άνετος χώρος, γρήγορος καθαρισμός: Ο χώρος του φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει χωρητικότητα μέχρι 40 λίτρα και μπορεί ως εκ τούτου να φιλοξενήσει μεγάλα δοχεία μαγειρέματος, για παράδειγμα, ολόκληρα κοτόπουλα ή ψάρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρέψεις πλήρες μενού για 8 έως 10 άτομα, με περισσότερη ελευθερία και ευκολία. Εκτός από την παροχή επαρκούς χώρου, ο χώρος του φούρνου είναι απόλυτα ανθεκτικός στη σκουριά κι εύκολος στον καθαρισμό του.

Άφθονος χώρος για δημιουργικότητα!

Μαγειρική για όλη την οικογένεια: ο χώρος του φούρνου ατμού Miele με τεχνολογία DualSteam σου επιτρέπει να μαγειρεύεις ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το σερβίρεις όταν είναι τέλεια μαγειρεμένο. Χάρη στο θάλαμο χωρητικότητας 40 λίτρων, μπορείς να τοποθετήσεις ένα μεγάλο ή δύο μικρά δοχεία μαγειρέματος σε κάθε ένα από τα τρία επίπεδα. Αυτό σου δίνει αρκετό χώρο για να μαγειρέψεις για πολλούς ανθρώπους με ευκολία.

Ελαφρύ δοχείο νερού για εύκολο χειρισμό

Το δοχείο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να ξαναγεμιστεί χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, καθιστώντας το εξαιρετικά βολικό για χρήση.

Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών

Από την αναθέρμανση και την ξήρανση έως το ζέσταμα και την απόψυξη: με το φούρνο ατμού Miele, μπορείς να προετοιμάσεις όλα τα είδη φαγητού ακριβώς όπως σου αρέσουν. Έτσι έχεις εξασφαλισμένα, κορυφαία αποτελέσματα κάθε φορά.

Ομοιόμορφο μαγείρεμα ανεξαρτήτως ποσότητας

Είτε θέλεις να μαγειρέψεις μια μερίδα είτε μεγάλη ποσότητα για όλη την οικογένεια - κι ανεξάρτητα από το εάν το φαγητό είναι φρέσκο ή κατεψυγμένο - ο χρόνος μαγειρέματος στο φούρνο ατμού είναι πάντα ο ίδιος. Αυτό καθιστά τη ζωή πιο εύκολη για εσένα επειδή δεν χρειάζεται να ζυγίζεις τα πράγματα και να υπολογίζεις τις διαφορετικές διάρκειες μαγειρέματος.
*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το προϊόν.

Μείωση ατμού

Λίγο πριν τη λήξη της διαδικασίας μαγειρέματος, η πόρτα ανοίγει ελαφρά για να επιτρέψει στον ατμό να διαφύγει με ελεγχόμενο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι από το φούρνο δεν θα υπάρχει ζεστός ατμός όταν αφαιρείς το φαγητό, για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το μαγείρεμα.

Διατηρεί το φαγητό ζεστό αυτόματα

Στο τέλος του χρόνου μαγειρέματος, το φαγητό διατηρείται αυτόματα ζεστό για έως και 15 λεπτά χωρίς απώλεια ποιότητας. Έτσι δεν έχει σημασία αν καθυστερήσεις μερικά λεπτά.
*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το προϊόν.

Αυτόματα προγράμματα

Πόσο χρόνο χρειάζεται το ρύζι και πόσο τα λαχανικά; Για πιάτα που προετοιμάζεις με τα αυτόματα προγράμματα στους φούρνους ατμού Miele, δεν χρειάζεται να επιλέξεις ούτε θερμοκρασία ούτε διάρκεια. Η συσκευή σου λειτουργεί αυτόματα και κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο για εσένα. Προτιμάς να τρως τα καρότα σου περισσότερο τραγανά; Για πολλά τρόφιμα, ο βαθμός μαγειρέματος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάσταση Εντοιχ/μού
45 x 56 – 56.8 x 55
Ενεργειακή Κλάση
Δεν διαθέτει
Χωρητικότητα Φούρνου
40 lt
Τρόποι Ψησίματος
4
Χρώμα
Inox/Silver
Πυρόλυση
Δεν διαθέτει
Διακόπτες
Αφής
Πρόγραμμα Ατμού
Διαθέτει
Επιπλέον δυνατότητες
Αυτόματη Απενεργοποίηση Φούρνου και Ασφάλεια Κλειδώματος
Συνδεσιμότητα
Δεν διαθέτει
Ρολόι
Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Συνδυάζεται με εστίες
Αυτόνομες
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται
Μη διάτρητα ανοξείδωτα δοχεία μαγειρέματος 1, Διάτρητο ανοξείδωτο δοχείο φούρνου 2, Σχάρα 1, Ταψί πιτσιλίσματος 1, Ταμπλέτες απασβέστωσης 2
Επιπλέον
Εξωτερική παραγωγή ατμού, Μαγείρεμα μενού χωρίς ανάμειξη γεύσεων, Αυτόματα προγράμματα με δυνατότητα εφαρμογής προσωπικών ρυθμίσεων, Οθόνη EasySensor, SoftClose για το ομαλό κλείσιμο της πόρτας, Μαγείρεμα ανεξαρτήτως ποσότητας ταυτόχρονα σε 3 επίπεδα, Προσωπικές ρυθμίσεις,Τεχνολογία DualSteam,Διατήρηση νερού για περίπου 90 min μαγειρέματος,Δοχείο φρέσκου νερού,Αφαίρεση δοχείου φρέσκου νερού με μηχανισμό Push2Open,Εξωτερική παραγωγή ατμού για τη μείωση των αλάτων στο θάλαμο, Αντίσταση στο κάτω μέρος του θαλάμου για τη μείωση των υδρατμών, Εύκολα αποσπώμενα πλαϊνά στηρίγματα, Αυτόματη απασβέστωση, Σύστημα κρυώματος συσκευής και κρύες επιφάνειες
Διάσταση ΥxΠxΒ (cm)
45.5 x 59.5 x 56.9
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.miele.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια