Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
148383

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Φούρνου: 57 lt
Εστίες: Κεραμικές
Τρόποι Ψησίματος: 6
Χρώμα: Λευκό
Αριθμός Εστιών: 5
Ενεργειακή Κλάση: A
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Κουζίνα κεραμική Electrolux:

Τρόποι ψησίματος & Λειτουργίες

 • 6 τρόποι λειτουργίας: κάτω αντίσταση, πάνω /κάτω αντίσταση, ξεπάγωμα, γκριλ, ελαφρύ ψήσιμο, θερμός αέρας με κυκλική αντίσταση
 • Μεγάλη χωρητικότητα φούρνου 57 λίτρα και 5 εστίες
 • Σταθεροί διακόπτες
 • Ρολόι-προγραμματιστής με λειτουργίες: Ώρα, Διάρκεια, Τερματισμός, Υπενθύμιση λεπτών
 • Δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας
 • 2 κρύσταλλα στην πόρτα
 • Ευκολοκαθοριζόμενο εμαγιέ
 • Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα
 • Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιώ
 • Συρτάρι αποθήκευσης
 • Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών

Κάνε τη γεύση κάθε μπουκιάς πεντανόστιμη

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσεις ότι κάθε σημείο ενός φαγητού που ψήθηκε στο φούρνο είναι εξίσου νόστιμο; Διασφαλίζοντας ότι η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα. Ο πολυλειτουργικός φούρνος αυτής της κουζίνας χρησιμοποιεί ένα ανεμιστήρα για να διανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα. Και αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το φαγητό μαγειρεύεται με τον ίδιο ρυθμό. Έτσι, κάθε σημείο έχει ακριβώς την ίδια τέλεια γεύση.

Μια γυάλινη πόρτα που διατηρείται εύκολα καθαρή

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της πόρτας του φούρνου, είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρείς το τζάμι καθαρό. Η πόρτα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, όπως και τα τζάμια. Μόλις γίνει αυτό, μπορείς να καθαρίσεις εύκολα ολόκληρη την επιφάνεια και από τις δύο πλευρές. Μετά, θα μπορείς να βλέπεις τι μαγειρεύεις με απόλυτη καθαρότητα.

Καθάρισε την εστία με ένα απαλό σκούπισμα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να καθαρίσεις αυτή την εστία είναι απλά να τη σκουπίσεις με μια απαλή κίνηση. Και αυτό γιατί είναι σχεδιασμένη και διαθέτει μια απόλυτα άψογη, επίπεδη επιφάνεια. Ενώ η κουζίνα μπορεί να έχει κουμπιά, η ίδια η εστία δεν έχει καθόλου χειριστήρια που να εξέχουν, ώστε να μπορείς να την καθαρίζεις. Κυριολεκτικά, καθαρίζεται με ένα σκούπισμα.

Καθάρισε την εστία με ασφάλεια

Αν και υπάρχει προφανής τρόπος να ελέγξεις αν η εστία είναι αρκετά κρύα για να την καθαρίσεις, αυτές οι ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας προσφέρουν μια πιο ασφαλή εναλλακτική επιλογή. Σε ενημερώνουν ακριβώς ποιες ζώνες θερμότητας είναι ακόμα θερμές, για να γνωρίζεις πάντα αν είναι ασφαλές να σκουπίσεις ό,τι έχει στάξει και χυθεί.

Πλήρης συντονισμός μαγειρέματος, με τη μικρή συμβολή του χρονοδιακόπτη σου

Όταν μαγειρεύεις, η επιτυχία του αποτελέσματος σχεδόν πάντα εξαρτάται από τη χρονομέτρηση. Οι επαγγελματίες σεφ χρησιμοποιούν χρονόμετρα για να επιτυγχάνουν αυτό τον ακριβή συντονισμό. Με το συγκεκριμένο φούρνο, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον ίδιο βαθμό ελέγχου. Απλά ρυθμίζεις το χρονοδιακόπτη και ο φούρνος θα σε ειδοποιήσει μόλις το φαγητό σου είναι έτοιμο.

Περισσότερος χώρος για τα εξαρτήματά σου με τον έξυπνο αποθηκευτικό χώρο της κουζίνας

Καθώς δημιουργείς στην κουζίνα, είναι πραγματικά χρήσιμο να έχεις όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σου εξαρτήματα κοντά. Χάρη στον έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος αυτής της κουζίνας, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να παρασκευάσεις τα εξαιρετικά γεύματά σου, ακριβώς εκεί που μπορείς να τα φτάσεις εύκολα.

Ενεργειακό ταμπελάκι:

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια