Ψυγεία

Κατηγορίες Ψυγείων:

K Plus Υπηρεσίες

Stay cool! Όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιάσει, με αυτήν την υπηρεσία θα έχετε ψυγείο σαν καινούργιο και τρόφιμα πάντα φρέσκα!

Κορυφαίες Μάρκες Ψυγείων για να διαλέξεις:

για να διαλέξεις:

Λειτουργίες που σίγουρα θα ψάξεις:

Ενεργειακή Κλάση

Σημαντικό ρόλο σε μια ηλεκτρική συσκευή όπως ένα ψυγείο που δουλεύει ακατάπαυστα, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους παίζει η ενεργειακή κλάση. Έτσι μια υψηλή ενεργειακή κλάση εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Full No Frost

Η τεχνολογία full no frost επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του αέρα στην κατάψυξη, προλαμβάνοντας τη δημιουργία πάγου στα εσωτερικά τοιχώματα και έτσι επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία και δεν απαιτείται η χρονοβόρα διαδικασία της απόψυξης.

Low Noise - Χαμηλού Θορύβου

Το χαμηλό επίπεδο θορύβου είναι πολύ σημαντικό για μια συσκευή που λειτουργεί αδιάκοπα όλο το 24ωρο και η low noise λειτουργία εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία και ηρεμία στον χώρο.

Wi-Fi

Οι σύγχρονες οικιακές συσκευές μπορούν πλέον να συνδεθούν με smartphones μέσω Wi-Fi προσφέροντας έτσι περισσότερες συναρπαστικές δυνατότητες αλλά και πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο όλων των λειτουργιών, παρέχοντας έτσι ευελιξία και άνεση στην καθημερινή ζωή.