Πλυντήρια, Στεγνωτήρια

Πλυντήρια ανά τύπο

Κορυφαίες Μάρκες Πλυντηρίων για να διαλέξεις:

για να διαλέξεις:

K Plus Υπηρεσίες

Καινούργιο πλυντήριο ή στεγνωτήριο; Αυτή η υπηρεσία… καθαρίζει για εσάς, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας!

Λειτουργίες που σίγουρα θα ψάξεις:

Πρόγραμμα Ατμού

Η λειτουργία ατμού εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και μείωση της σκόνης και των αλλεργιογόνων ουσιών έως και 99,9%. Προσφέρει φροντίδα στα υφάσματα, τα αναζωογονεί και απομακρύνει τις οσμές. Αποτελεί ιδανικό πρόγραμμα για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Συνδεσιμότητα (Wi-Fi)

Ο χειρισμός της συσκευής μπορεί να επιτευχθεί από απόσταση, οποιαδήποτε στιγμή. Μέσω των έξυπνων λειτουργιών που  διαθέτουν , μπορεί εύκολα μέσω της σχετικής εφαρμογής στο smartphone να επιλεγεί το κατάλληλο πρόγραμμα, ο χρόνο έναρξης και η ζωντανή παρακολούθηση της εξέλιξης της πλύσης.

Αυτόματη δοσολογία

Εξασφαλίζεται η παροχή της ιδανικής ποσότητας απορρυπαντικού και μαλακτικού σε κάθε πλύση. Tα ρούχα ζυγίζονται αυτόματα και την κατάλληλη στιγμή ο κάδος τροφοδοτείται με τη σωστή δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού. Έτσι, επιτυγχάνεται η αποφυγή φθοράς των υφασμάτων αλλά και του γαριάσματος των λευκών από τη χρήση λιγότερου από το κανονικό απορρυπαντικού.

Πρόγραμμα Easy Iron

Με το πρόγραμμα εύκολου σιδερώματος, κατά τη λήξη της λειτουργίας της η συσκευή διατηρεί ένα μικρό ποσό υγρασίας πάνω στα υφάσματα. Έτσι, σιδερώνονται πιο εύκολα και γρήγορα.