Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
222641

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Πλύσης (Kg): 9
Διάσταση ΥxΠxΒ (cm): 84.8 x 59.8 x 63.2
Ενεργειακή Κλάση: C
Στροφές: 1400
Βάθος Πλυντηρίου (cm): 63.2
Προγράμματα: 15
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Bosch WUU28TX9GR

Λειτουργία προσθήκης ρούχων

Η λειτουργία προσθήκης ρούχων στο πλυντήριο σου επιτρέπει απλά να προσθέσεις ξεχασμένα ρούχα ή να τα αφαιρέσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης. Απλά διακόπτεις τον τρέχοντα κύκλο πλύσης και ανοίγεις τη πόρτα, για να προσθέσεις εύκολα τα ξεχασμένα ρούχα στον κάδο και να συνεχίσεις την πλύση. 

  

Δράση κατά των μικροβίων 

Τα ρούχα που δεν πλένονται καλά, συχνά φέρουν αλλεργιογόνα που ενδεχομένως να προκαλέσουν δερματικούς ερεθισμούς. Το Αντιαλλεργικό πρόγραμμα διατηρεί μια υψηλή θερμοκρασία πλύσης για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της πλύσης και κάνει ένα πρόσθετο ξέβγαλμα. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο τα κατάλοιπα που δημιουργούν τα αλλεργιογόνα οπότε τα ρούχα σου έχουν λιγότερα σωματίδια γύρης, τρίχες ζώων και μικροσωματίδια σκόνης. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και έχουν ευαίσθητο δέρμα.
 

Εξαιρετικά αθόρυβο με μεγάλη διάρκεια ζωής  

Η νέα σχεδίαση AntiVibration Design προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς, περιορίζοντας το θόρυβο ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.Επίσης, ο κινητήρας EcoSilence Drive της Bosch χωρίς ψύκτρες είναι τόσο αθόρυβος που πολλές φορές ξεχνάς ότι το πλυντήριό σου δουλεύει. Διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής με εγγύηση 10 ετών.

Καθαρισμός κάδου με υπενθύμιση

Αν δεν γνωρίζεις πότε πρέπει να καθαρίσεις τον κάδο μην ανησυχείς, δεν πειράζει. Όταν χρησιμοποιείς προγράμματα κάτω από τους 40℃ για 20 φορές συνεχόμενα, τότε το πλυντήριο θα σου υπενθυμίσει αυτόματα ότι χρειάζεται να εκτελέσεις το πρόγραμμα καθαρισμού κάδου.
 

Εξαιρετικά αθόρυβο με μεγάλη διάρκεια ζωής  

Η νέα σχεδίαση AntiVibration Design προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς, περιορίζοντας το θόρυβο ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος. Επίσης, ο κινητήρας EcoSilence Drive της Bosch χωρίς ψύκτρες είναι τόσο αθόρυβος που πολλές φορές ξεχνάς ότι το πλυντήριό σου δουλεύει. Διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής με εγγύηση 10 ετών.
 

Aquastop - Διπλή  προστασία απέναντι στις διαρροές

Η εγγύηση Aquastop προσφέρει προστασία έναντι διαρροών για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Τα πλυντήριά με σύστημα Aquastop αποτελούνται από ειδικό σωλήνα παροχής νερού με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας, καθώς και δοχείο συλλογής νερού με φλοτέρ στη βάση της συσκευής. Έτσι, προσφέρει 100% προστασία από διαρροές. 
 

Τέλεια πλύσιμο σε 65% λιγότερο χρόνο

Το SpeedPerfect είναι μία ειδική λειτουργία για περιπτώσεις όπου θέλεις να εξοικονομήσεις χρόνο, αφού μειώνεις το χρόνο πλύσης έως και κατά 65% χωρίς συμβιβασμούς στα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα προγράμματα, για όλα τα φορτία και υφάσματα.

Το αυτόματο σύστημα εξοικονόμησης νερού

Το πλυντήριό σου μπορεί να σου εξοικονομήσει χρόνο και κόπο, αλλά συχνά με το κόστος της υπερβολικής κατανάλωσης νερού. Η τεχνολογία ActiveWater Plus παρέχει τέλεια αποτελέσματα, ενώ χρησιμοποιεί μόνο τόσο νερό όσο χρειάζεται. Ενσωματωμένοι αισθητήρες ρυθμίζουν την κατανάλωση νερού σύμφωνα με το είδος και την ποσότητα του υφάσματος, ενώ το πατενταρισμένο σύστημα κάδου και εισροής νερού επιτρέπουν το γρηγορότερο μούλιασμα.
 

Δραστική και απαλή πλύση για τα αγαπημένα σου ρούχα

Η μοναδική δομή του συστήματος VarioDrum πλένει απαλά και αποτελεσματικά όλα τα είδη των ρούχων, διανέμοντας το νερό ομοιόμορφα χωρίς να προκαλεί ξεχείλωμα, τσαλάκωμα ή ζημιά των αγαπημένων σου ρούχων. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, ο σχεδιασμός σε σχήμα σταγονιδίων και τα ασύμμετρα πτερύγια του τυμπάνου περιστρέφουν απαλά τα ρούχα σου στο κέντρο, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση περιστροφής, εξασφαλίζοντας αστραφτερό καθάρισμα. 


Λειτουργία προγραμματισμού πλύσης

Λειτουργία προγραμματισμού πλύσης σου δίνει την δυνατότητα επιλογής σε πόση ώρα, μέσα στο επόμενο 24ωρο, θέλεις τα ρούχα σου να είναι έτοιμα, πλυμένα και καθαρά.
   

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια