Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
201980

Dji Ronin-SC

Σταθεροποιητής Κάμερας

359.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
289.52
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Dji Ronin-SC
Σταθεροποιητής Κάμερας

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

201980
Dji Ronin-SC

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το gimbal Ronin-SC της DJI είναι ένας σταθεροποιητής για mirrorless κάμερες που σου επιτρέπει να δημιουργείς επαγγελματικά αποτελέσματα με ευκολία. Διαθέτει έναν σταθεροποιητή 3 αξόνων που αναλαμβάνει να απορροφήσει κραδασμούς και να κρατήσει σε ισορροπία την εικόνα, χωρίς “κουνήματα”.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Σταθεροποιητής κάμερας
Χρώμα: Μαύρο
Επιπλέον: Διαστάσεις 220x200x75mm, Βάρος 1.1kg, Μπαταρία έως 11h, Υποστηρίζει φορτίο έως 2kg
Site: http://www.dji.com
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

DJI Ronin-SC:

Επαγγελματική σταθερότητα για κάθε προορισμό

Το Ronin-SC κατασκευάστηκε για να πάει οπουδήποτε. Έρχεται με μία ποιοτική κατασκευή από μαγνήσιο, χάλυβα, αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό, ενώ ζυγίζει μόλις 1.1kg. Ο αρθρωτός σχεδιασμός του Ronin-SC εξυπηρετεί στο να το τοποθετήσεις γρηγορά στο σακίδιό σου.

Δυναμική σταθερότητα

Το Ronin-SC είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο Ronin S, ενώ διαθέτει και κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα να παρακολουθεί αντικείμενα μέσω ενός smartphone. Ακόμη και σε σκηνές γεμάτες δράση, το Ronin-SC δίνει μια τέλεια σταθερή βολή. Η λειτουργία Sport βελτιώνει την ευαισθησία κάθε άξονα ενώ συνεχίζει να διατηρεί τη σταθεροποίηση, καθιστώντας το Ronin-SC αποτελεσματικότερο σε γρήγορες ακολουθίες, ξαφνικές κινήσεις και ακόμη και πλήρεις αλλαγές στην κατεύθυνση.

Άξονας πανοραμικής κίνησης

Ο άξονας πανοραμικής κίνησης επιτρέπει συνεχή κίνηση, απελευθερώνοντας την κάμερα για πιο φιλόδοξες λήψεις. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα για κίνηση 360 μοιρών ώστε να επιτύχεις πραγματικά μοναδικές λήψεις.

Απόλυτος έλεγχος

Τα κουμπιά είναι εύκολα προσβάσιμα για κάθε απαραίτητο έλεγχο. Η ελαφριά λαβή προσφέρει σταθερό κράτημα για ώρα και είναι ανθεκτική στην ολίσθηση, επιτρέποντάς σου να καταγράφεις κάθε στιγμή.

ActiveTrack 3.0

Η τεχνολογία ActiveTrack φτάνει για πρώτη φορά στη σειρά Ronin. Το Ronin app και το Ronin-SC συνεργάζονται άψογα για να επιτύχουν ομαλή και ακριβή κίνηση ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντας να εστιάζεις περισσότερο στη δημιουργία του θέματός σου.

Ronin App

Η εφαρμογή Ronin βελτιώθηκε επίσης για μια ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήστη, καθιστώντας τον Ronin-SC επαγγελματικό και εύκολο στη χρήση. Η διάταξη έχει βελτιωθεί ώστε να προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση σε προκαθορισμένα σενάρια ενώ συμπεριλαμβάνει έναν οδηγό εξισορρόπησης κάμερας μαζί με εκπαιδευτικά σεμινάρια για να βοηθήσουν να ελέγξεις το χειροκίνητο σταθεροποιητή σου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Σταθεροποιητής κάμερας
Χρώμα
Μαύρο
Επιπλέον
Διαστάσεις 220x200x75mm, Βάρος 1.1kg, Μπαταρία έως 11h, Υποστηρίζει φορτίο έως 2kg
Site
http://www.dji.com

Αξιολογήσεις & Σχόλια